proki1971 Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 O MATKO..... CHCIAŁEM COŚ NAPISAĆ ALE JEDNA ODPUSZCZĘ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 bokserki bespoke dla mnie szaleństwo, ale jakoś potrafię zrozumieć Malinowskiego, sam jestem narażony na wzmożoną potliwość w czasie treningów, a tańczę w spodniach z bardzo wysokim stanem sięgającym niekiedy linii żeber i najtrudniej dobrać wygodną do tego bieliznę, jakiekolwiek bokserki / slipy powodują uczucie "podwójnego ucisku" wokół talii, niewygodne szczególnie na turniejach, z tymi zaprezentowanymi przez Malinowskiego wyobrażam sobie dużo więcej wygody! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Tymczasem / węższe rondo / granatowa zdobina / link 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 Dnia 25.07.2017 o 12:52, Malinowski napisał: Jest szansa na zamówienie u Państwa bokserek o takim klasycznym kroju? możemy takie uszyć, potrzebujemy jednak jeden egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2017 Dnia 25.07.2017 o 13:10, Krzysiek_W napisał: Serio takie chcesz nosić? Wyobraziłem sobie..., nie, nawet nie potrafię sobie wyobrazić reakcji kobiety na takie męskie galoty... Sam bym nosił. Już pomijając prawdopodobną wygodę i higieniczność - one są wyglądają estetyczniej, schludniej, i (wbrew schematom wizualnym) właśnie bardziej męsko niż bezkształtne współczesne bokserki z szerokimi workowatymi nogawkami (nie mówię o modelach elastycznych, opiętych). I przede wszystkim przypominają nieco spodnie z krótkimi nogawkami, nie wyglądają jak ewidentna bielizna - więc mają swoisty rys "stosowności", a nie - że tak powiem - negliżu Tylko bym może zwęził pas z trzech guzików na dwa - wtedy by nabrały harmonijniejszych i bardziej powściągliwych proporcji. Dnia 27.07.2017 o 13:30, poszetka.com napisał: możemy takie uszyć, potrzebujemy jednak jeden egzemplarz Jeśli pojawiłyby się w ofercie - natychmiast zamawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2017 Jeżeli ktoś naprawdę tak się przejmuje reakcją kobiet na takie bokserki, tam samo jak było w przypadku "szelek na skarpety", to może rzeczywiście nie powinien ich nigdy nosić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 3 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2017 Nowa kolekcja szantungów / link 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 5 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2017 Dzisiaj przyszły do mnie lniane szelki. Moje pierwsze szelki nie licząc gumowych za dziecka Super sprawa - spodnie o wiele lepiej się układają i trzymają pozycję niż na pasku. Znacznie też wygodniejsze odczucie w okolicach pasa, a do lekkiego ucisku na ramionach pewnie przywyknę. Co ciekawe, spodnie mam z niskim stanem prawie wszystkie, tylko nieliczne ze średnim - mimo to jest OK - ale też szczupły jak szczapa jestem. Same szelki bardzo ładne i wykonane bez zarzutu, przyjemny neutralny kolor tkaniny i świetna barwa metalowych części - spatynowany mosiądz Szarość elementów skórzanych też mi bardzo leży. Wieszcząc, że to nie moje ostatnie szelki, wnioskuję, żeby jak najwięcej waszych szelek miały kolory skóry i metalu inne niż czerń/srebro, które to mogą rzucać się w oczy za bardzo. Ale to moja opinia, no i wiem, że szelek i tak nie powinno widać. Ale użytkownik widzi Polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 6 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2017 @poszetka.com, czy planujecie na zimę powrót takich rękawiczek jak w ubiegłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2017 17 godzin temu, gajdowskip napisał: @poszetka.com, czy planujecie na zimę powrót takich rękawiczek jak w ubiegłym roku? tak, pierwsze pary mamy już do kupna stacjonarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2017 ❖ Kraty Księcia Walii ❖ ponownie w ofercie ❖ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 11 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2017 Apaszki / ręczne obszycie / 100% jedwab Como Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2017 Przedstawiamy nasz nowy kolor grenadyny, delikatny złoty. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Sierpień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2017 Tweedowe marynarki od Marii Ceran , od dziś dostępne są w naszej pracowni w Katowicach. Do 3 września istnieje możliwość zamówienia nowych modeli w wersji MTM. Możliwość dopasowania w zakresie: ☞ długości rękawów☞ długości marynarki☞ obwodu talii☞ szerokości ramion .Dodatkowy koszt indywidualnego wykroju to 100 zł. Opcja MTM dostępna jest dla 4 tkanin: 3 tweedy (szary, niebieski, pomarańcz) oraz 70% wełna, 26% jedwab, 4% kaszmir. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2017 A jaka jest cena tych marynarek? Parę słów o konstrukcji? Podszewka jest tylko w rękawach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 23 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2017 Okolice 1400 zł. Były podawane na profilu FB poszetki te ceny. Także mimo mojej początkowej radości (tweed!) mój entuzjazm opadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Dnia 20.08.2017 o 16:08, Wodzu napisał: A jaka jest cena tych marynarek? Parę słów o konstrukcji? Podszewka jest tylko w rękawach? Typowa jak u M. Ceran. Podszewka tylko w rękawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Crownhill / model NY / ponownie w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 5 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2017 Czy jest szansa na powrót krawatów z Ancient Madder ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 11 godzin temu, Pawcio napisał: Czy jest szansa na powrót krawatów z Ancient Madder ? Nie. Wkrótce nowa kolekcja wool challis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 3 nowe modele bokserek: ⌄ 4 rozmiary do wyboru: s, m, l, xl ⌄ guziki masy perłowej ⌄ wysokiej jakości bawełna koszulowa⌄ wkład higieniczny z bawełny flanelowej. https://www.poszetka.com/pol_m_Bokserki-307.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 9 godzin temu, poszetka.com napisał: Nie. Wkrótce nowa kolekcja wool challis. Będzie preorder dla zasłużonych krawatoholików? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 3 godziny temu, Kyle napisał: Będzie preorder dla zasłużonych krawatoholików? tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2017 Nowa kolekcja krawatów z kaszmiru / bez podszewki / 259 plnhttps://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY_KASZMIR-292.html 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 7 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2017 Przy pasie 94 cm a udzie 62 cm który rozmiar bokserek. Mógłby ktoś wyjaśnić. Mało precyzyjna jest ta tabela. Poco talia przy bokserkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi