Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Kaszkiety wykonane z tkaniny W. Bill oraz Scabal. Wkrótce online, dostępne również jutro na Hushu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Szkoda, że o kroju szwedek/angielek Wg mnie dużo bardziej stylowe są o kroju Gstsby z czterech lub 8 kwaterek. Niestety, są rzadsze, choć wyglądają zdecydowanie mniej "plebejsko". Może o nich pomyślicie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Zgadzam się z przedmówcą. Złapałem się też na tym, że o Waszych torbach z brezentu myślę w kontekście straconej okazji, chociaż kiedy były, krytykowałem je (nawet w tym wątku, biję się w piersi) za wysoką cenę. Nie da się z tym nic zrobić? Może jakiś namiar na producenta chociaż...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Zgadzam się. Piękne tkaniny, a fason "naleśnikowy". Niestety popularny wśród rodzimych przywódców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Tym bardziej żałuję, bo właśnie szukam wełnianego kaszkietu, a tkanina zielonkawa i szara w kratę by mi spasowały Może po naszych uwagach wyjdzie druga seria w innym kroju? Nie podejrzewam Poszetki o niecne pobudki materialne, lecz kaszkiety o kroju angielki chyba lepiej się sprzedają, bo są bardziej nijakie, niewyróżniające - czyli "męskie:. Zaś gatsby czy gawroszki bardziej kojarzone są z kobiecą modą i mężczyzna musi mieć odrobinę odwagi, by je założyć. PS. Na krawat i jego okolice nie patrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Takie kaszkiety są przecież do dostania gdzie indziej, a Poszetka to nie jest firma czapnicza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 18 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2016 Nietrafny argument, bo krawat, poszetki, skarpetki itd. też są do dostania gdzie indziej, a mimo to na forum wyrażamy swoje zdanie na ich temat. A Poszetkę.com za firmę skarpetniczą też trudno uznać (chociaż, czy ja wiem, bo trochę skarpetek w ofercie mają...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 Spokojnie , mamy też "capa" w kratkę księcia Walii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 12 godzin temu, mr.vintage napisał: Zgadzam się. Piękne tkaniny, a fason "naleśnikowy". Niestety popularny wśród rodzimych przywódców. Teraz wyobraźcie sobie, jaki inny byłby przekaz gdyby Prezes był w zielonym kaszkiecie z szetlandu W.Billa ? Poza tym nie wydaje Wam się, że zarówno JK jak i BK ubrali o rozmiar za małe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2016 14 godzin temu, Miro napisał: Tym bardziej żałuję, bo właśnie szukam wełnianego kaszkietu, a tkanina zielonkawa i szara w kratę by mi spasowały Może po naszych uwagach wyjdzie druga seria w innym kroju? Nie podejrzewam Poszetki o niecne pobudki materialne, lecz kaszkiety o kroju angielki chyba lepiej się sprzedają, bo są bardziej nijakie, niewyróżniające - czyli "męskie:. Zaś gatsby czy gawroszki bardziej kojarzone są z kobiecą modą i mężczyzna musi mieć odrobinę odwagi, by je założyć. PS. Na krawat i jego okolice nie patrzymy Na krawat i okolice patrzymy Pozdrowienia dla wiecznie głodnych chłopaków z Yanko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalina Panfil Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Mam nadzieję, że częściej będziecie odwiedzać Poznań, szczególnie tak blisko mnie, w Posnanii. Gdy się dowiedziałam, było za późno, żeby zmieniać plany. Niedziela jest niezbyt dobrym terminem zakupowym. Do zobaczenia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Dnia 19 listopada 2016 o 11:25, poszetka.com napisał: Teraz wyobraźcie sobie, jaki inny byłby przekaz gdyby Prezes był w zielonym kaszkiecie z szetlandu W.Billa ? Poza tym nie wydaje Wam się, że zarówno JK jak i BK ubrali o rozmiar za małe ? Dnia 18 listopada 2016 o 22:44, mr.vintage napisał: Zgadzam się. Piękne tkaniny, a fason "naleśnikowy". Niestety popularny wśród rodzimych przywódców. Myliłem się, w W.Billu w cale lepiej nie wygląda ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Miejcie się na baczności, bo proces o znieważanie ważnych osób w państwie wisi w powietrzu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2016 Eee... jaki tam proces... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Ponownie w ofercie / poszetki z Macclesfield / przy zakupie 2 sztuk -10% 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Ciekawi mnie stosunek forumowiczów do krawatów od Poszetki, które nie są wykonane z całkowicie naturalnych materiałów - wszędzie przecież podkreśla się, jakie to ważne. Przymykacie oko na sztuczne dodatki, jeśli forma jest interesująca, czy raczej Was to odstręcza?http://www.poszetka.com/product-pol-3244-KRAWAT-bez-podszewki.htmlhttp://www.poszetka.com/product-pol-3550-krawat-w-bigle.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Ja mam ten: http://www.poszetka.com/product-pol-3247-KRAWAT-bez-podszewki.html Ciekawy i sympatyczny krawat, o takim szorstkim chwycie, nieco przypomina cienką wełnę, ale raczej sztywnawą. Bardzo dobrze trzyma węzeł.Nie widać w tej tkaninie "plastikowości", choć da się poznać, że to nie jest surowiec w pełni naturalny - lecz nie sprawia wrażenia taniości (jak tandetne poliestry) - raczej "swoistości". Bardzo dobry krawat codzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 23 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2016 Dla mnie krawat to jak biżuteria. Jedni wolą mieć więcej sztucznych diamentów, inni wolą jeden prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Dnia 18/11/2016 o 22:44, mr.vintage napisał: Zgadzam się. Piękne tkaniny, a fason "naleśnikowy". Bez przesady z tymi naleśnikami. Na żywo te kaszkiety bardzo zyskują, także, jeśli chodzi o kształt. Właśnie zaopatrzyłem się w szarego Scabal`a w kratkę i jestem bardzo zadowolony! Piękny, klasyczny, stonowany kolor i wzór zarazem ze swoistym pazurem. Miałem dziś na sobie skórzaną kurtkę i pasował jak ulał Do płaszczy też będzie w sam raz. Swoją droga , bardzo się cieszę z Waszej obecności w Brogs`ie (mój portfel już mniej )! Oglądać i macać na żywo a oglądać na stronie to co innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Dnia 25 listopada 2016 o 21:58, O.v.K. napisał: Bez przesady z tymi naleśnikami. Na żywo te kaszkiety bardzo zyskują, także, jeśli chodzi o kształt. Właśnie zaopatrzyłem się w szarego Scabal`a w kratkę i jestem bardzo zadowolony! Piękny, klasyczny, stonowany kolor i wzór zarazem ze swoistym pazurem. Miałem dziś na sobie skórzaną kurtkę i pasował jak ulał Do płaszczy też będzie w sam raz. Swoją droga , bardzo się cieszę z Waszej obecności w Brogs`ie (mój portfel już mniej )! Oglądać i macać na żywo a oglądać na stronie to co innego Dziękuje za opinię. Kaszkiet z tkaniny Scabal oraz donegal od W.Billa najlepiej się sprzedają. Z Brogsem dopiero rozpoczęliśmy współpracę, wkrótce kolejne nowości z Poszetki we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Wybór na naszą kolekcję kaszkietów był jednogłośny. To muszą być materiały legendarnego W.Billa. Dołączył do nich nie mniej znany Scabal oraz kraty Księcia Walii, które nas zauroczyły. Chcemy, by nasza kolekcja wnosiła coś nowego, dlatego znajdziecie tu zarówno donegal jak i szetland. Dodatkowym atutem jest potnik wykonany z naturalnego nubuku. Całość precyzyjnie wykonana w Polsce.. http://www.poszetka.com/pol_m_KASZKIETY-296.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Oj, chyba niesłusznie jakiś czas temu narzekałem na liche fasony tych kaszkietów, przypominających angielki czy szwedki (oprócz fasonu driver's cap, który jest jednym z moich ulubionych). Tymczasem z większego zestawu zdjęć wynika, że to nie są wcale takie staroświeckie, płaskie i "prostokątne" szwedki/angielki. Przód jest ciekawy i dynamiczny, a tył czworoboczny. Nieźle Cena też niezgorsza, w kontekście konkurencji na S i na M. Teraz pytanie: Czym, oprócz koloru, różnią te dwa - grubością, fakturą? - http://www.poszetka.com/product-pol-3575-Kaszkiet-Drivers-Cap-.html http://www.poszetka.com/product-pol-3570-Kaszkiet-Drivers-Cap-.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Czy zamieszczone zdjęcia kaszkietów w kratkę księcia Walii są identyczne kolorystycznie? Bo zdjęcia nie oddają różnic, a fotka "modela" jest ta samy przy obu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Na moje oko nie są identyczne. 3575 ma bardziej nasycony, "rozmazany" kolor i tkanina jest bardziej włochata (grubsza?). Różnica jest wyraźna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 26 minut temu, Miro napisał: Na moje oko nie są identyczne. 3575 ma bardziej nasycony, "rozmazany" kolor i tkanina jest bardziej włochata (grubsza?). Różnica jest wyraźna. Ciekawe .... wskaż różnice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi