eightwonder Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 do pelni szczescia brakuje, zeby te same wzory/kolory wyszly w jedwabiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Wczoraj pierwsze zestawy wool challis poszły w świat. Sytuacja na dziś jest taka, że fioletowego wzoru w romby pozostały 4 sztuki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Odebrałem swój egzemplarz fioletowych rombów. Powiem krótko: REWELACJA! Mam do czego porównać, bo kolekcja krawatów została mocno ograniczona ostatnimi czasy (do 120). "Loafersowy" krawat ma świetne proporcje, wełna jest miękka, ale zachowuje odpowiednią sprężystość. Grubość węzła wychodzi idealna. Sam odcień jest mniej kontrastowy, co dla mnie zwiększa atrakcyjność krawata. Rzadko chwalę*, ale w tym wypadku bardzo się cieszę z owoców współpracy "handlu" z "prasą" Mam nadzieję, że na tym nie poprzestaniecie * @xkoziol nie jadam konfitur, jestem na diecie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 @Hargin, piszesz o mniejszym kontraście odcienia - masz na myśli, że kolor jest mniej jaskrawy niż na zdjęciach ze strony Sklepu? Bo np. granatowy krawat na zdjęciu powyżej jest mniej intensywny niż na zdjęciach ze strony Sklepu. Dla mnie to dość istotne, bo intensywne kolory niezbyt mi pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 @Miro: krawat jest mniej kontrastowy i trochę ciemniejszy niż na foto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Czy poszetki ze znakiem zodiaku "Byka" już były i się wyprzedały czy dopiero będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Z tego co pamiętam, to pierwotnie były wszystkie znaki w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Dnia 11 octobre 2016 o 09:44, poszetka.com napisał: rondo ma 6 cm, tyle ile kapelusz forumowy Kapelusz forumowy ma akurat szerokość ronda do wyboru. Moja fedora ma chyba 6,5 cm. Bordowa fedora to super sprawa, widuję w Paryżu regularnie gości w bordowym borsalino i prezentują się świetnie, pod warunkiem że to Murzyni albo Azjaci :). Dla bladolicych Polaków kolor moim zdaniem zdecydowanie zbyt odważny, no ale do odważnych świat należy. Życzę powodzenia. Bardzo ładne logo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Dnia 11 octobre 2016 o 17:38, blueloafers napisał: Dla tych ktorzy nie zagladneli do posta Razem z Poszetka na wczorajsza okazje wypuszczenia wspolnej kolekcji zdecydowalismy sie w ciekawy sposob ja takze promowac. W tym celu zamowilismy u Londynskiego artysty ilustracje, ktora dolaczana bedzie do kazdego zakupionego krawata. Grafika pokazuje moj ulubiony fioletowy krawat w klasycznym polaczeniu z garniturem w krate POW i koszula w niebieskie paski. Autorem jest Jon Leigh. Jak Wam sie podoba? :> Czyli, krótko mówiąc, w cenie krawata otrzymam także fotokopię portretu (zziębniętego) blogera? Po angielsku to się chyba nazywa "must-have"! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 10 godzin temu, FONos napisał: Czy poszetki ze znakiem zodiaku "Byka" już były i się wyprzedały czy dopiero będą? Byk wyprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Czy jest możliwość zamówienia krawatów z wełny drukowanej w wersji bespoke, czy tylko to co jest na stronie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 19 minut temu, whale napisał: Czy jest możliwość zamówienia krawatów z wełny drukowanej w wersji bespoke, czy tylko to co jest na stronie? Pozdrawiam poproszę o napisanie maila: biuro@poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Zielony kapelusz jest świetny. Odradzam jednak podróż w takim kapeluszu po Chinach Edit: a tutaj dlaczego: http://www.vagabondjourney.com/why-you-cant-wear-a-green-hat-in-china/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Zielona fedora z brązową taśmą mnie niesamowicie kusi, ale niezbyt wiem z czym to nosić. A szkoda, żeby taki zakup wylądował na dnie szafy. Stąd pytanie: z czym zestawić taki kapelusz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Zielona fedora pasuje świetnie do zestawów nieformalnych, szczególnie z marynarkami z tweedu. Też do brązów i ciemnoszarych strojów. Świetnie towarzyszy granatowe marynarki lub nawet garnitury. Często wystarczy, żeby dołożyć drobny element współgrający z zielenią – np. krawat, poszetkę, koszulę w zieloną kratkę lub spodnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 16 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2016 Mam i ja Krawat super, choć troche się wzór "rozjechał" w moim egzemplarzu w szpicu (troszkę nierównomiernie zrolowane brzegi względem wzoru). Dziś mierzyłem w tym stroju marynarki z Bytomia i pani w sklepie była zachwycona krawatem jak i poszetką (serdeczne pozdrowienia dla niej) miło że ktoś zauważa detale i różnice pomiędzy masówką a czymś wyjątkowym. [Edit] zdjęcie zostało usunięte 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 17 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2016 Dnia 14 października 2016 o 17:45, pawlik napisał: Zielona fedora z brązową taśmą mnie niesamowicie kusi, ale niezbyt wiem z czym to nosić. A szkoda, żeby taki zakup wylądował na dnie szafy. Stąd pytanie: z czym zestawić taki kapelusz? Moja propozycja:Do jutra do końca dnia - 10% na ten zestaw (kapelusz + szantung) - (5̶1̶8̶) 466 zł. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 19 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2016 Ponad 20 wzorów ciepłych szali / wykonane z wełny i kaszmiru / rozmiar: 35 x 185 cm 🌞Więcej: http://www.poszetka.com/pol_m_SZALE-202.html 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Tymczasem na naszej półce wylądowały nowe szale z kaszmiru / live stream z półki http://www.poszetka.com/pol_m_SZALE-202.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Mam jedną uwagę - zdjęcia produktów nie do końca oddają rzeczywiste kolory - widać to po zdjęciach szalików vs. zdjęcie z poprzedniego postu. A dokładnie warto porównać te zdjęcia: http://www.poszetka.com/product-pol-3470-granatowy-dwustronny-szal-welniany-w-krate.html z wymienionym powyższym. Warto robić więcej takich zdjęć porównawczych w skali marko - wtedy przeważnie balans kolorów lepiej się rozkłada 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Coś w tym jest. Sam często decyduję się na zakup dopiero po zobaczeniu produktu na zdjęciu na Facebook'u/Instagramie/BwB. Generalnie zdjęcia zestawów lepiej prezentują produkty niż zdjęcia studyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 5 minut temu, Caporegime napisał: Mam jedną uwagę - zdjęcia produktów nie do końca oddają rzeczywiste kolory - widać to po zdjęciach szalików vs. zdjęcie z poprzedniego postu. Warto robić więcej takich zdjęć porównawczych w skali marko - wtedy przeważnie balans kolorów lepiej się rozkłada Pełna zgoda, będziemy dodawali więcej zdjęć makro, przy naturalnym świetle. Zdjęcia produktowe są przy sztucznym oświetleniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Muchy z wełny challis > link 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 W jakim świetle było robione to zdjęcie much? Kolory zauważalnie się różnią od kolorów tych much ze strony sklepu. a od kolorów krawatów Challis ze strony sklepu różnią się jeszcze bardziej. Na przykład kolor terakotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 23 godziny temu, Miro napisał: W jakim świetle było robione to zdjęcie much? Kolory zauważalnie się różnią od kolorów tych much ze strony sklepu. a od kolorów krawatów Challis ze strony sklepu różnią się jeszcze bardziej. Na przykład kolor terakotowy Zdjęcia produktowe są przy sztucznym oświetleniu, zdjęcia na fotelu przy naturalnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi