gtq Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Masz też informacje w jakich rozmiarach będą te brogsy? I skąd taka wiadomość? https://www.facebook.com/krolewskiherb/photos/a.929019887114922.1073741828.610184538998460/1121901537826755/?type=1&theater Informacja w komentarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 @gtq, dzięki. Mogliby w końcu troszkę się ogarnąć z rozmiarówką, bo w linii Książęcej wygląda to dość żałośnie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromik Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Witam szanownych uzytkownikow , jestem tutaj nowy , od kilku tygodni namietnie czytam forum. Chciałem prosic o opinie i moze ktos po zdjeciach oceni sposob wykonania tych butów : http://conhpolelite.pl/produkt/cs0c-4965-0842-00p28-czarny842 http://conhpolelite.pl/produkt/cs0c-4965-0756-00p28-braz756 Panie w sklepie oczywiscie nie sa w stanie udzielic odpowiedzi na technologie wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Dam swojemu manekinowi rękę uciąć, że są klejone. Pomijając już to, że wyglądają jak uszyte na przez krawcową... Szkoda biletów NBP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Witam szanownych uzytkownikow , jestem tutaj nowy , od kilku tygodni namietnie czytam forum. Chciałem prosic o opinie i moze ktos po zdjeciach oceni sposob wykonania tych butów : http://conhpolelite.pl/produkt/cs0c-4965-0842-00p28-czarny842 http://conhpolelite.pl/produkt/cs0c-4965-0756-00p28-braz756 Panie w sklepie oczywiscie nie sa w stanie udzielic odpowiedzi na technologie wykonania ożeszkurna... oczywiście nie kupię (wyślę kogoś przodem, niech sprawdzi), ale niewątpliwie coś się zmienia. Conhpole przypominające buty to jest jednak pewien szok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 24 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2015 ożeszkurna... oczywiście nie kupię (wyślę kogoś przodem, niech sprawdzi), ale niewątpliwie coś się zmienia. Conhpole przypominające buty to jest jednak pewien szok. Nie wiem czy znajdzie się ochotnik za sześć i pół stówy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 @gromik Myślę, że raczej nie masz co liczyć na GYW, jeśli o to pytasz. Albo w ogóle szyte jakąkolwiek metodą Pewnie klejone Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromik Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 @gromik Myślę, że raczej nie masz co liczyć na GYW, jeśli o to pytasz. Albo w ogóle szyte jakąkolwiek metodą Pewnie klejone Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wlasnie tego sie obawiam , na podeszwie jest tylko imitacja przeszyc , jesli sa klejone to nie sa warte polowy tej ceny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 25 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2015 wlasnie tego sie obawiam , na podeszwie jest tylko imitacja przeszyc , jesli sa klejone to nie sa warte polowy tej ceny . Conhpol nawet gdyby był szyty i tak pewnie nie byłby wart połowy tej ceny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Kolejne oxfordy dojechały : Nie jest to jakość jak z shoepassion (najbliżej są trzecie od lewej), ale mam nadzieje, że któreś będą pasowały. Cenowo od lewej: 699; 699 ; 799 , ostatnie najładniejsze na pierwszy rzut oka, najlepiej wykonane i niewiele tańsze niż z SP, ale kopyto większe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 A coś o samych butach, a nie tylko ich cenach? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Szczerze mówiąc, ostatnie wizualnie najgorzej, kopyto jest jakieś "rozlazłe" - zbyt szerokie i mało dynamiczne. Według mnie najładniejsze są pierwsze, kopyto całkiem przyjemne. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Cenowo można by skojarzyć je z Berwickiem na 3010 (pierwsze z lewej). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 3010 to środkowe, pooglądam, poprzymierzam, zrobię kilak zdjęć i zdam relację z moich , już dość długich, poszukiwań. Może komuś pomogę moimi wypocinami.. Zdjęcie zrobione komórką, kolejne będą porządnym aparatem. Jeszcze jedno, marki wyblurowałem celowo, aby sie nimi nie sugerować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Na tym ujęciu zdecydowanie najbardziej podoba mi się ostatni but (pierwszy z prawej). Kopyto pierwszego z lewej robi masywne wrażenie, z obu perspektyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Muszę przyznać rację większości, choć dość często okazuje się, że te najładniejsze kopyta niestety na szersze stopy są zbyt smukłe i myśląc o ofercie dla tej grupy Klientów trzeba iść na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Czyli, jeśli dobrze kombinuję, mamy dwie pary Berwicków (3010 i ?) oraz Patine? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 na tym forum nie ma co ukrywać logo ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuko Napisano 26 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2015 Berwick 3010 i 3488? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Mi natomiast najbardziej podoba się kopyto środkowych. To szerokie chyba w żadnym ujęciu nie będzie cieszyć oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielebnyMirek Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Witam, niedawno trafiłem na forum przy okazji szukania butów na mój ślub i powiem szczerze, że bardzo poszerzyło mi to horyzonty w kwestii dobioru obuwia. Dlatego też chciałbym zapytać się o radę, w które z poniższych butów warto zainwestować lub jakimi innymi powinienem się zainteresować? Szukam brązowych oksfodów tak do 700-800 zł, jednak z uwagi na nadmiar wydatków ucieszyłoby mnie jakby było to mniej. http://patine.pl/patine-p002.html https://www.zalando.pl/lottusse-eleganckie-buty-mogano-moka-lo412a013-o11.html http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-541.html http://krolewskiherb.pl/pl/p/Oxford-Brazowe/127 później chciałbym czasami z nich korzystać w pracy przy jakiś ważniejszych spotkaniach ect. z góry dzięki za wszelkie sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Jeśli to buty na ślub, to powinny być czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Jeśli to buty na ślub, to muszą być czarne. Tzw. oksfordy z nakładanym noskiem (najlepsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielebnyMirek Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 dzięki też tak na początku myślałem, dopóki nie założyłem do mojego garnituru brązowych no ale jeszcze przemyślę decyzję. A co do samych butów na spotkania biznesowe to, które warto rozważyć? Bo brązowe oxfordy chciałbym kupić i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Tu nie chodzi jedynie o samo komponowanie się brązu z (zakładam, że taki masz) granatowym garniturem. Na ślub nawet gościom nie wypada przyjść w brązowych butach. Zasady to zasady. Tak jak i na pogrzeb nie przychodzi się w kremowym garniturze i sandałach. Koniec i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi