Skocz do zawartości

Zastanawiam się nad kupnem

jabberwocky

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje zakup monków z podwójną klamerką, zamszowych, kolor brązowy, ewentualnie granat, ale musiałyby być bardzo ładne :)

Firmy, które obecnie rozważam to: Meermin oraz Scarosso i jest to górny przedział cenowy. Czy znajdują się jeszcze jakieś firmy oferujące poszukiwane przeze mnie buty w dobrej jakości? A jeśli nie to którą z tych firm wybrać jeżeli koniecznie miałbym zdecydować się na jedną z nich?

mateuszcwikla przy rzadkim użytkowaniu bierz skórzane z baty. Stylistycznie klasyczne, będą pasowały do ogroma rzeczy(czarny garnitur odpada), szkoda ze rozmiary zostały dla gigantów.Znajomy ostatnio kupił buty z kazara, czarne oxfordy na śluby, rozmowy do pracy, egzaminy. Noszone ok 10 razy wyglądają jak nowe przy takiej częstotliwości pociągną pare lat, te z baty też.

pociągną pare lat, te z baty też.

Rozumiem, że dajesz pytającemu gwarancję swymi słowami, zapewniasz też niezwłoczną pomoc assistance w razie częstego w przypadku Bata wypadku polegającego na nagłym odklejeniu podeszwy (czego doświadczyłem osobiście po co najwyżej kilkukrotnym założeniu)?

@mateuszcwikla - nie idź tą drogą

Kyle to co ty w nich albo z nich zrobiłeś, tłuczek do mięsa? Ja za młodu w klejonych trampkach za 15zł kopałem w piłke pół roku, a "formalne" koszmarki po bracie z podstawówki są w b.dobrym stanie(16lat?).

Moim zdaniem 150zl za te buty to uczciwa cena.

A co do samej firmy to nie uważasz, że nawet taka bata może poprawić jakość swoich produktów? Takim firmą mogą sie trafić dobre modele, przykłady na forum, @mateuszcwikla bierz i rób relacje.

Spacerowałem Pasażem Wiecha. Kilku forumowiczów miało z butami Bata podobne negatywne doświadczenie (ta sama przypadłość - odklejenie podeszwy). To, że odnotowałeś przypadki, iż do odklejenia podeszwy nie doszło, to zaiste powód, żeby na cześć firmy peany pochwalne pisać.

Spacerowałem Pasażem Wiecha. Kilku forumowiczów miało z butami Bata podobne negatywne doświadczenie (ta sama przypadłość - odklejenie podeszwy). To, że odnotowałeś przypadki, iż do odklejenia podeszwy nie doszło, to zaiste powód, żeby na cześć firmy peany pochwalne pisać.

Pamiętam jak wiele lat temu pomagałem przy budowie domu. Pracowałem w starych trampkach i całą budowę świetnie się trzymały ale kiedy zawisła wiecha puściła podeszwa, po prostu się odkleiła. Przypadek?

Zastanowiłbym się nad powołaniem Komisji Śledczej!

Abstrachując od dosyć niskiej jakości butów Baty, to te drugie brogsy jak na polskie realia stylistyczne wyglądają nadzwyczaj sensownie. I nawet kopyto jakieś takie ładne i smukłe. Jeżeli masz mocno ograniczony budżet to ja bym szedł właśnie w te buty, mając do wyboru te 3 pary. :)

Abstrahując od tematu baty, mam nieodparte wrażenie, że to ktoś sam ze sobą rozmawia

• Oceniam pozytywnie 1