constantin Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 A przeglądałeś ofertę Yanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Przeglądałem i spodziewałem się takiego pytania. Z tych dostępnych na stronie odpowiednikiem jest model 657. Nie widziałem na żywo ani Yanko, ani Barkerów, ale ze zdjęć Barkery podobają mi się bardziej. Jakość jest chyba podobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Barker Newton to linia handcrafted, więc tak, podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Planuje zakup monków z podwójną klamerką, zamszowych, kolor brązowy, ewentualnie granat, ale musiałyby być bardzo ładne Firmy, które obecnie rozważam to: Meermin oraz Scarosso i jest to górny przedział cenowy. Czy znajdują się jeszcze jakieś firmy oferujące poszukiwane przeze mnie buty w dobrej jakości? A jeśli nie to którą z tych firm wybrać jeżeli koniecznie miałbym zdecydować się na jedną z nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Scarosso robi monki Blake'em, Meermin robi goodyear i jest tańsze. Brałbym Meermin. Inne firmy - w cenie Scarosso polecam Shoepassion: http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-594.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 ...I jeszcze opcja ekonomiczna i bezpieczna http://www.zalando.pl/gordon-and-bros-fabian-polbuty-wsuwane-brazowy-gb612c000-o11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Marcines: Jeżeli masz dużą stopę, to zostało jeszcze parę rozmiarów Markowskiego: http://www.markowski.fr/homme/markowski/chaussure-eloy-derby-marron-velours.html Cena ta sama co Meermin, tylko za przesyłkę 10 euro więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Niestety ta ekonomiczna opcja odpada - buty mają za ciemny kolor A Markowskiego już sprawdzałem, niestety o rozmiar za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 A jaki dokładnie masz rozmiar? Tutaj jest jeszcze 8,5 dostępny. http://www.septiemelargeur.fr/rennan---forme-206-en-veau-velours-snuf-p25900-fr.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Niestety, najbardziej pasowałyby mi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszcwikla Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 Panowie, proszę o opinię w kwestii kupna http://wojas.pl/produkt/10473 tych http://www.bata.pl/web/katalog/promocja-wyprzedaz-mezczyzni-polbuty/97536-bata-wizytowe-polbuty-z-brazowej-skory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszcwikla Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 oraz tych http://www.bata.pl/web/katalog/promocja-wyprzedaz-mezczyzni-polbuty/98134-krotki-opis-produktu-dla-mezczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 Naprawdę wystarczy odpalić szukajkę, o tych markach było mówione wielokrotnie i za każdym razem to samo: nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateuszcwikla Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 dzieki, bede pamietal ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 Abstrachując od dosyć niskiej jakości butów Baty, to te drugie brogsy jak na polskie realia stylistyczne wyglądają nadzwyczaj sensownie. I nawet kopyto jakieś takie ładne i smukłe. Jeżeli masz mocno ograniczony budżet to ja bym szedł właśnie w te buty, mając do wyboru te 3 pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 mateuszcwikla przy rzadkim użytkowaniu bierz skórzane z baty. Stylistycznie klasyczne, będą pasowały do ogroma rzeczy(czarny garnitur odpada), szkoda ze rozmiary zostały dla gigantów.Znajomy ostatnio kupił buty z kazara, czarne oxfordy na śluby, rozmowy do pracy, egzaminy. Noszone ok 10 razy wyglądają jak nowe przy takiej częstotliwości pociągną pare lat, te z baty też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2014 pociągną pare lat, te z baty też. Rozumiem, że dajesz pytającemu gwarancję swymi słowami, zapewniasz też niezwłoczną pomoc assistance w razie częstego w przypadku Bata wypadku polegającego na nagłym odklejeniu podeszwy (czego doświadczyłem osobiście po co najwyżej kilkukrotnym założeniu)? @mateuszcwikla - nie idź tą drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emense Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2014 Kyle to co ty w nich albo z nich zrobiłeś, tłuczek do mięsa? Ja za młodu w klejonych trampkach za 15zł kopałem w piłke pół roku, a "formalne" koszmarki po bracie z podstawówki są w b.dobrym stanie(16lat?). Moim zdaniem 150zl za te buty to uczciwa cena. A co do samej firmy to nie uważasz, że nawet taka bata może poprawić jakość swoich produktów? Takim firmą mogą sie trafić dobre modele, przykłady na forum, @mateuszcwikla bierz i rób relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2014 Spacerowałem Pasażem Wiecha. Kilku forumowiczów miało z butami Bata podobne negatywne doświadczenie (ta sama przypadłość - odklejenie podeszwy). To, że odnotowałeś przypadki, iż do odklejenia podeszwy nie doszło, to zaiste powód, żeby na cześć firmy peany pochwalne pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2014 Spacerowałem Pasażem Wiecha. Kilku forumowiczów miało z butami Bata podobne negatywne doświadczenie (ta sama przypadłość - odklejenie podeszwy). To, że odnotowałeś przypadki, iż do odklejenia podeszwy nie doszło, to zaiste powód, żeby na cześć firmy peany pochwalne pisać. Pamiętam jak wiele lat temu pomagałem przy budowie domu. Pracowałem w starych trampkach i całą budowę świetnie się trzymały ale kiedy zawisła wiecha puściła podeszwa, po prostu się odkleiła. Przypadek? Zastanowiłbym się nad powołaniem Komisji Śledczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2014 Abstrachując od dosyć niskiej jakości butów Baty, to te drugie brogsy jak na polskie realia stylistyczne wyglądają nadzwyczaj sensownie. I nawet kopyto jakieś takie ładne i smukłe. Jeżeli masz mocno ograniczony budżet to ja bym szedł właśnie w te buty, mając do wyboru te 3 pary. Abstrahując od tematu baty, mam nieodparte wrażenie, że to ktoś sam ze sobą rozmawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascone Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Panowie, co sądzicie o poniższym modelu: http://www.sklep.klasycznebuty.pl/278,berwick-242-derby-boot.html Ewentualnie czy moglibyście polecić coś zbliżonego w podobnym przedziale cenowym? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Bardzo ładne, pytanie jednak, jaka jest jakość skóry i "podzespołów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMZet1979 Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 oraz tych http://www.bata.pl/web/katalog/promocja-wyprzedaz-mezczyzni-polbuty/98134-krotki-opis-produktu-dla-mezczyzn Ja ma te buty i jestem bardzo zadowolony. Sa wygodne i nie zauwazylem, aby cos sie rozklejalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcines Napisano 18 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2014 Zastanawiam się nad kupnem Meermin double monk w kolorze navy, czy ich kolor jest taki jak na zdjęciach czy w rzeczywistości też wpada w jakiś dziwny fiolet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi