Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Kod rabatowy jest jednorazowego użytku i ważny do ................. przy zakupie na łączną kwotę minimum 200 zł | Pojedyncze marki mogą być wyłączone z promocji | Zniżka na kod rabatowy nie jest ważna przy zakupie bonów upominkowych oraz nie łączy się z innymi rabatami | Kod może być wykorzystany przy pierwszym zakupie."

Mój kod miał termin wazności prawie 2 miesiące.

Opublikowano

Racja mogłem sam sprawdzic...., dzięki!! Użyłem kodu na 20zł, jaki dostałem jakiś czas temu.

Koledzy w temacie G&B pisali, że firma ta ma słaby zamsz, jednak za tę cenę postanowiłem spróbować, zawsze można oddać za darmo.

Opublikowano

No właśnie głównie z powodu tego noska postanowiłem poradzić się na forum. Co do kwestii cena/jakość to wydawało mi się, że jest całkiem nieźle, chociaż ekspertem zdecydowanie nie jestem;) Generalnie mam spory problem żeby znaleźć buty, no ale o tym, że w Polsce poniżej 1000 zł oxfordów się nie znajdzie było już sporo na tym forum:)

Opublikowano

W sklepie Klasycznebuty.pl znajdziesz poniżej 1000 oxfordy między innymi Loake czy Barker.

W Galerii Mokotów w Warszawie Loding za 900.

Na Zalando poszukaj Barker, Cheaney, Gordon & Bros, też bywają poniżej 1 000.

Opublikowano

No właśnie Loake'ów nie brałem za bardzo pod uwagę ze względu na średnią opinię na forum, zwłaszcza modeli z niższych linii. Na Zalando większość raczej 1100, a początkowo planowałem szukać czegoś do 700 więc już mocno odbiegam od budżetu;) Ale dzięki za info o Lodingach w GM, podjadę i zobaczę co mają (szczególnie kusząca jest możliwość przymiarki przed zakupem;) dzięki za pomoc - zobaczymy co z tego wyjdzie

Opublikowano

Wyniki wyszukiwania nie przyniosły rezultatów, więc zapytam w nadziei, że nie przeoczyłem podobnego tematu: Czy ktoś miał do czynienia z klasycznymi modelami ze strony http://szewskapasja.com/ i mógłby się wypowiedzieć w temacie stosunku jakości do ceny? Zdaję sobie sprawę, że za ułamek kwoty jaką zazwyczaj należy przeznaczyć na obuwie nie można oczekiwać, że posłużą przez kilka lat - jestem po prostu ciekaw czy wytrzymają w niezmienionym stanie choć sezon :)

Opublikowano

Zdaję sobie sprawę, że za ułamek kwoty jaką zazwyczaj należy przeznaczyć na obuwie nie można oczekiwać, że posłużą przez kilka lat - jestem po prostu ciekaw czy wytrzymają w niezmienionym stanie choć sezon :)

Trwałość jako jedyne kryterium, to bardzo niedobry pomysł.

Zaryzykowałbym stwierdzenie, że najdłużej wytrzymują te buty, w których najbardziej wstyd wyjść z domu.

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Rozpatrzyłem już kryterium wyglądu oraz ceny i porównując choćby z ofertą sklepów w Polsce nie mam zastrzeżeń :) Pytając miałem nadzieję, że dowiem się czegoś o wykonaniu i tym jak zachowuje się materiał, z którego są zrobione.

Opublikowano

http://szewskapasja.com/product-pol-75-Klasyczne-skorzane-czarne-meskie-polbuty-Oxford-Shoes.html http://szewskapasja.com/product-pol-76-Klasyczne-brazowe-skorzane-meskie-polbuty-Oxford-Brogsy.html

Na ich korzyść przemawia jeszcze rozmiar. Mam bardzo szeroką i długą stopę (46/47) i zdecydowana większość klasycznych butów jakie miałem okazję nosić/przymierzać jest zdecydowanie za mała (na tyle, że ani prawidła, ani pianki rozciągające nie są w stanie podołać problemowi). BTW, jeśli ktoś może polecić coś innego w rozsądnej cenie to również będę wdzięczny.