Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś mi coś powiedzieć o butach firmy pollini? O jakości i za jaką cenę warto kupić ich buty? Mam możliwość kupna zamszowych derbów tej firmy za 250 zł i się zastanawiam.

Opublikowano

Może ktoś mi coś powiedzieć o butach firmy pollini? O jakości i za jaką cenę warto kupić ich buty? Mam możliwość kupna zamszowych derbów tej firmy za 250 zł i się zastanawiam.

Fajne buty, cena regularna wysoka, ale Twoja jest dobra. Miałem kiedyś parę monków od nich, Styleman chyba też

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć! Szukam smart-casualowych koniakowych / jasno-brązowych lotników. Czy moglibyście coś polecić?

Znalazłem na razie te z Carlos Santos https://www.sklep.klasycznebuty.pl/799,carlos-santos-6903-n-braga.html 

Jako że chciałbym te buty nosić na co dzień, CS to dla mnie za wysoka półka - raczej szukam czegoś do ok 700 zł

Berwick robi lotniki w tej cenie. niestety nie mogę znaleźć w interesującym mnie kolorze

Opublikowano

Cześć! Szukam smart-casualowych koniakowych / jasno-brązowych lotników. Czy moglibyście coś polecić?

Znalazłem na razie te z Carlos Santos https://www.sklep.klasycznebuty.pl/799,carlos-santos-6903-n-braga.html

Jako że chciałbym te buty nosić na co dzień, CS to dla mnie za wysoka półka - raczej szukam czegoś do ok 700 zł

Berwick robi lotniki w tej cenie. niestety nie mogę znaleźć w interesującym mnie kolorze

No i nie znajdziesz. Nie ma jasnobrazowych lotnikow w cenie 700zl, w jakosci jaka moglibysmy polecic.

Opublikowano

Drodzy forumowicze,

Czy ktoś ma może buty z marks&spencer? Znalazłem piękne bordowe brogsy - dokładnie takie, jakich szukałem. Niestety, jak to w M&S są klejone, ale ratuje je okazyjna cena - mogę kupić je za 240PLN (cena normalna 300). Ktoś wie, jak wygląda jakość skór w tym sklepie?

Opublikowano

Chciałbym kupić coś mniej formalnego, nie mam do końca przekonania do monków, ale te są pierwsze które mi się podobają :) Co myślicie o takich butach?

http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=8680&siteNavEvent=herringToHerringEquivClick

Mnie osobiście się nie podobają, ale żadne zamszowe monki nie zyskały jeszcze mojego uznania, więc się nie przejmuj ;)

Opublikowano

Chciałbym kupić coś mniej formalnego, nie mam do końca przekonania do monków, ale te są pierwsze które mi się podobają :) Co myślicie o takich butach?

http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&shoeid=8680&siteNavEvent=herringToHerringEquivClick

A mnie sie akurat podobaja :) Sam sie nad nimi zastanawialem, ale inne wydatki sa pilniejsze poki co...

No ale ja akurat lubie takie "znoszone" buty do dzinsow :)

Opublikowano

Mnie przypominają Królewski Herb :)

To teraz kluczowe pytanie - to dobrze, czy źle? Na forum widziałem skrajne opinie o tej marce. Do którego obozu się zaliczasz? Widzę, że ich buty są po 369, więc półka podobna.

Opublikowano

Czy kojarzycie markę i model butów z poniższego zdjęcia? Niedawno pobrałem to zdjęcie z  jakieś strony, ale nie pamiętam gdzie.

Szukam ciemno brązowych brogsów na bardziej wydłużonym  niż zaokrąglonym kopycie.

6c515fe872d20fecmed.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie shoepassion. Berwicki to niższa półka, co za tym idzie gorsza jakość skóry. W lotnikach to zwłaszcza ważne, bo jest wielce prawdopodobne ze brzydziej się złamią. Najlepiej wziąć te, które lepiej będą dopasowane do stopy, ale shoepassion to z pewnością lepsze buty.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka