Aron Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 @Whitesnake Bardzo ładne buty. Możesz zdradzić markę/model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Meermin Hiro - kolor był dostępny w 2013r. Zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Meermin Hiro - kolor był dostępny w 2013r. Zgadłem? Bezbłędna odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Bezbłędna odpowiedz! Bardzo ładny kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Church's 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Jak wypada to kopyto Churchs? Zakładam że to 81? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Bardzo ładny kolor! Fakt, ten kolor był bardzo fajny. No i kopyto, przy większych rozmiarach, nabiera niezłej formy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 To model Kelby.Już od jakiegoś czasu szukałem obuwia, które będzie nadawało się na długie piesze wędrówki zwłaszcza w cieplejsze dni i dodatkowo będzie się komponowało z jasnymi chinosami.Zastanawiałem się nad tym modelem oraz Church's Hirst Wedged Suede Oxford Shoes ,wygrał Kelby,który oprócz walorów estetycznych posiada szersze kopyto a takie rozwiązanie na pewno lepiej się sprawdzi po długim dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalinho Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Z mojej strony zamszowe trzewiki G&B w śnieżno-słonecznej aurze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2015 Nie ma jak zapach zamszu o śnieżnym poranku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 17 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2015 Wtorek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Środa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 18 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Laszlo Vass w pełnej gotowości... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Yanko - drugi sezon, zakupione w grudniu 2013. Jestem bardzo, bardzo zadowolony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Bexley greenwich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Bexley greenwich jpg] Wiem, ze wątek ma inny temat, ale bardzo ładny zestaw. Zamsz bardzo tutaj pasuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Czwartek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Gordon & Bros trzewiki GREGORY - kolor Navy blue 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 19 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2015 Barker Gatwick 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Piątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Pirat - ładna sesja od wtorku do piątku. Możesz napisać co jest co W, S, C, P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Pirat - ładna sesja od wtorku do piątku. Możesz napisać co jest co W, S, C, P?Spróbuję odpowiedzieć za pirata zobaczymy czy mi się uda:W TJ Ś Yanko patina;) Cz Magnanni cordovan P Edward Green Udało się? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi