xyz Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Napierasz.. "Im bardziej Puchatek zaglądał, ty bardziej Kubusia nie było". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Napierasz.. "Im bardziej Puchatek zaglądał, ty bardziej Kubusia nie było". Niech Puchatek nie zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Static87, fajne są te monki - pokazywałeś je już kilka razy, ale za każdym razem wyglądają dobrze Mam wrażenie, że mogłeś górny pasek trochę bardziej dociągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Albo rozpiąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Nowaluc, te Gordony w jakim rozmiarze masz? Bo i zalando i klasycznebuty juz rozmiarówki przebrane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcissism Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 G&B kupione na zalando - czaiłem się na nie przez całe lato, ale 560zł to nadal było dla mnie trochę za dużo. W końcu cena znowu spadła i wziąłem w rozmiarze 44. Teraz: z reguły noszę 45, a te są jakby nadal za duże. Moja stopa ich nie wypełnia, a jak przesunę ją do przodu, to zmieszczę jeszcze palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 6 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2014 Kupiłem zamszowe GB i faktycznie zadziwiająco twarde. Niemcy to jednak są... Niby miękki zamsz, a twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek@ Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 Brogsy Nord szyte metodą GW. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 Janie, 'precyzyjnym trzeba być' - nie każdy Nord to Meka, choć każda Meka to Nord! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 Wszak Janek@ nie użył w opisie słowa "Meka"... ? Choć jeśli GW od producenta Nord - może być to seria Meka. Zawiła zabawa słowami, "excercise in futility" - ze zdrowo pojętych nudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 Widzisz, ja wiem, że to Meka ( http://janadamski.eu/2014/10/brogsy-szyte-metoda-ramowa/ ), ale ktoś nieświadomy może się zdziwić, szukając takich samych pod hasłem 'Nord'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 O 'indywidualizacji' - wygląda, że rzeczywiste MTO?, butów Meka nie wiedziałem. Dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 12 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2014 Cześć, Mój pierwszy post w tym wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Dziś we Wrocławiu lato:) https://imageshack.com/i/exiEDC7Cj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Pięknie mamy we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 A ja mam pewien problem patrząc na buty @piquille i @Wincentego. Zastanawiałem się chwilę o co chodzi i doszedłem do wniosku, że chodzi o rodzaj spodni i kolorystykę skarpet. Niby wszystko w porządku, chociaż sam nie lubię czarnych skarpet w połączeniu z dżinsem, ale jakoś to nie gra. Pamiętam gdy Wincenty pokazał po raz pierwszy buty na forum, zrobiły one bardzo dobre wrażenie, ale ktoś z Kolegów zauważyl, że trudno będzie je z czymś skoordynować. Wychodzi na to, że miał rację. Na zdjęciu mamy niezłe, chyba, dżinsy, ładne skarpety i piękne buty, ale razem jakoś to wszystko nie "błyszczy". Nie macie takiego wrażenia? Gdzie tkwi problem? Przekłamanie kolorów? Zbyt masywne buty do lekkich , sportowych spodni? Sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 kosz Nie, no bez przesady. Te zestawy nie zasługują na tak surową ocenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Jeśli chodzi o czarne monki to cześciowo moge sie z Tobą zgodzić. Natomiast buty Wincenta bronią sie same. Oczywiście można je bardziej podkreślać lub ukrywać, np.używajac stonowanych zielonych skarpet. Wszystko zależy od efektu jaki chcesz osiągnąć? Buty sa super pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Dziś we Wrocławiu lato:) https://imageshack.com/i/exiEDC7Cj Buty są genialne! Na wiosnę na pewno sprawie sobię podobne. Jak ci się udało utrzymać białe szwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 A mi się wydaje, że Wincenty ma skarpety w kolorze forest green i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Inna sprawa ze w tym wątku 4 na 5 eleganckich butów jest w zestawie z jeansami. Casual friday codziennie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Casual friday + smart casual jako dress code u sporej ilości osób (ja np. w jeansach nie chodzę do pracy, ale gdybym przyszedł, raczej nikt by nic nie powiedział) + zdjęcia poza pracą i jakoś tak się zbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Właściwie to czwartek: Barker Newton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Bardzo mi się podobają te Brakery - sam się do nich przymierzam od kilku miesięcy... chyba w końcu do mnie trafią P.S. Czy garnitur to SuitSupply Hudson BlueCheck z początków tej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Buty bardzo wygodne, choć na moją szczupłą stopę dość szerokie, nawet o pół rozmiaru mniejsze. Skóra jest bardzo dobrej jakości - ładnie się załamuje i nietrudno o uzyskanie ładnego połysku. Tak, to ten garnitur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi