+Immune+ Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Zdjęcia type zawsze wrzuca zajebiste. Pięknie je wypastowałeś, muszę Ci to oddać. Choć po fakturze skóry podejrzewam, że nie stawiały dużego oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 16 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2011 Zdjęcia type zawsze wrzuca zajebiste. Pięknie je wypastowałeś, muszę Ci to oddać. Choć po fakturze skóry podejrzewam, że nie stawiały dużego oporu. Dzięki! Jakość skóry jest naprawdę świetna - wspaniale współpracuje z pastą. Buty bardzo wygodne i co niezmiernie mnie cieszy... w końcu mogę poćwiczyć moje umiejetnośći pielęgnacyjne Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Buty Delta Team Six, zastępują płetwy przy desancie z wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Wyjscie do parku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Spodnie len+bawełna? Czy to może te ostatnio szyte u włoskiego krawca Ps. Na drugim zdjęciu jest też mistrz drugiego planu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Wdzięczne, choć mało praktyczne, granatowe driving mocs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Massimo Dutti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Tak. Skąd wiedziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Tak. Skąd wiedziałeś?Troche butow widzialem w swoim zyciu To akurat jest kolekcja 2009, ktora notabene jest dalej produkowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Tak. Skąd wiedziałeś?Troche butow widzialem w swoim zyciu To akurat jest kolekcja 2009, ktora notabene jest dalej produkowana.Wymiękam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Długo już je nosisz? Kupiłeś nowe czy używane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Nie, nowe. Mam je jakiś 10-ty raz na sobie, za każdym razem pełny dzień. Zdjęcie było zmniejszane w Paint; zmarszczki i załamania skóry w rzeczywistości nie wyglądają tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Buty Delta Team Six, zastępują płetwy przy desancie z wody. wymiatają \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Jezuu NieMy ty w czymś takim poważnie chodzisz? A mi aparat w końcu wrócił z serwisu jutro powrzucam trochę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Świeżutka dostawa Włoszczyzna. Jakość skóry naprawdę super! Dopasowanie idealne... Buty moim skromnym zdaniem znakomicie wykonane. Dziękuje pięknie Bartku! ps.nawet nie zdążyłem dokładnie ich zawiązać Miłego dnia! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Co to za spodnie? Czy masz świadomość, że zakładając wiedenki do nich popełniasz strasznego fopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 @NieMy Eh. Wiedziałem, że ktoś to napisze Spodnie były do innych butów. Dziś kurier dostarczył te piękne wiedenki i niemogłem sie powstrzymać Na pewno znajdę zastosowanie tej pary do zestawu koordynowanego (pokażę następnym razem w CMDNS). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Jaki to kolor!?!? Mam nadzieję, że to moje testa di moro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Jaki to kolor!?!? Mam nadzieję, że to moje testa di moro! Tak Bartku! Testa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 [...]Testa Testa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 [...]Testa Testa mistrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 bigbadwoof, a jaką masz górę do tych spodni dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi