Koval Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s O ja Cię 'Duńczyk'!!! ('Ucho od śledzia') 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 11 godzin temu, Koval napisał: O ja Cię 'Duńczyk'!!! ('Ucho od śledzia') 😜 Przecenionemu koniowi nie zagląda się w zęby, czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s CJ Islay kupione na forum w grudniu 2017:) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Podeszwa od Dr Sole sprawdza się na śniegu zadziwiająco dobrze. Z okazji pierwszych opadów pozdrawiam też wszystkich LOAFERSIARZY na forum 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Jest śnieg to i na sanki z dziećmi trzeba iść 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Yanko 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyt Napisano wczoraj o 00:06 Zgłoszenie Share Napisano wczoraj o 00:06 W dniu 27.12.2024 o 09:34, dunlop napisał: Jeśli to jest Edward Green to mam dokładnie tą samą skórę na stanie i jestem ciekaw czym ją tutaj nawoskowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi