narcissism Napisano 12 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2014 Spodnie? Kupiłem na 'bonprix' w secondhandowej bez mała cenie, bo szukanie po sklepach mnie znurzyło. Lekka, cieniutka bawełna z 2% domieszką elastanu - strasznie się wypychają, dlatego przy siadaniu, muszę je dosyć wysoko podciągnąć, aby uniknąć potem dziwnego efektu w kolanach. Poza tym - nie zarzucę im nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 ImageUploadedByTapatalk1396734236.793727.jpg Alden Cordovan Co to za torba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Torba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 I w tej cenie jest to skóra czy eko-skóra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Skóra bardzo słabej jakośći, jako torba na codzień sie jak na razie jednak dobrze sprawuje. Ale więcej niż ok. dwóch lat raczej nie wytrzyma, skąds sie przecież tak niska cena musi brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Jakoś tak, nagle straciłem ochotę na tę torbę... Dziękuję, panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmaxer Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Herring 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Nie spodziewałem się że fotografowanie własnych nóg może być takie trudne. Połowa zdjęć "prosto z góry" wyglądała jakbym miał buty założone prawy na lewa nogę. Na próbę daję fotki mojego pierwszego świadomego nabytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 17 Kwiecień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kidler Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Dzisiaj dzień na granatowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Usiadłeś na ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 @Arsen - ależ one ładne- kopyto, kolor, wykończenie cap toe... Poszukaj jakiś super spodni pasujących do tych butów. Na pewno pasowałyby brązowe, tak jak brązowe buty do granatowych spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 @Saphir.pl nie widać ale częściowo w samochodzie @Remy szukam aktualnie szarych ale cieżko z tym, będę więc raczej jakieś szył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 @arsen co to za marka butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 @arsen co to za marka butów? Yanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Kupowałeś na patine.pl? Nie widziałem tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Tak, na patine.pl, z tym że to buty surowe do patynowania. http://patine.pl/yanko-style-435-goodyear-welted-347.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr hanks Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Peter Zack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Czy to początek kampanii reklamowej nowopowstałej marki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 @eye_lip co za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Dostaliśmy też suche reklamowe info na facebooka bwb, zagadka nie była trudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Currensy Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Nie wiem dlaczego wszystkie serwisy hostingowe zaniżają jakość.Więc przepraszam za mało czytelną fotografię. Czy moje zdjęcie jest widoczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_harry Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 bwb.jpg Nie wiem dlaczego wszystkie serwisy hostingowe zaniżają jakość. Więc przepraszam za mało czytelną fotografię. Czy moje zdjęcie jest widoczne ? nie. widac tylko buty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Jest widoczne i wcale nie jest mało czytelną fotografią. Świetne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 24 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2014 Zdrać proszę co to za buty. Zgaduję, że skarpety H&M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi