musa19 Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2020 10 minut temu, Whitesnake napisał: Piękne buty Gratuluję! Dzięki, ale chwilę trwało, zanim żeśmy się z nimi polubili😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 26 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2020 Cheaney Richmond 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 Davanzati chelsea boots w aligatorze 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 On 10/26/2020 at 3:13 AM, musa19 said: Ci @Beny23 gdzieś "żeberka" zniknęły z lewej skarpety😉 Zdjęcie z wczoraj, ale dzisiaj to samo... Krok(i)etendDżons... Efekt niezamierzony. Mam dwie pary w identycznym kolorze i pani z pralni musiała je źle dopasować Dopiero na zdjęciu to zauważyłem. Dobre oko @musa19! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 27 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 Patine 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nawrot Napisano 27 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 C&J HallamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 @bratdominik cheaney - petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 @bratdominik cheaney - petarda Jestem z nich zadowolony. Wygodne, miękkie, dobrze mi się do stóp ułożyły. Bardzo dobrze trzymają kostki. Da się je i na bardziej czerwono, i na bardziej bordowo zrobić. Fajny model, który nabyłem prosto od Cheaney po cenie wyprzedażowej. What's not to like? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek. Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 28 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 (Barker) 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 28 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 Uwielbiam je zakładać, nawet kiedy nie mam dokąd iść i tylko telefon podpowiada, że to już 7km. Celowo wrzucam ujęcie z pomarszczoną skórą, która cały czas pracuje i poddaje się ruchom stopy. Osobiście wcale mi to nie przeszkadza wprost przeciwnie. 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 28 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 Church Sahara, bez konotacji kynologicznych. Sugestie o papierowości skórzanej podeszwy i konieczności natychmiastowego zelowania się nie sprawdziły. Jakieś 50-70 wyjść, wytrzymają kolejne 500-700. 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 Church's Oreham: 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 25 minut temu, Mamrot napisał: Church Sahara, bez konotacji kynologicznych. Sugestie o papierowości skórzanej podeszwy i konieczności natychmiastowego zelowania się nie sprawdziły. Jakieś 50-70 wyjść, wytrzymają kolejne 500-700. Ja nie byłem zadowolony ze skóry Sahary, sklep uznał reklamację i zwrócił pieniążki. Podeszwa też nie była pierwszych lotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laresi Stones Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 Uszanowanko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 28 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 Ze wszystkich pór roku jesień oferuje człowiekowi najwięcej i prosi o mniej. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 @Tanatos70 piękne buty, wrzucisz na CMDS resztę zestawu? Jestem ciekawy jak to połączyłeś Wysłano z mojej glinianej tabliczki przy pomocy Sutur-Eli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 @Sir Well Endowed Nic odkrywczego 😉. Coś w ten deseń, ale golf inny (brązowy): https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/?do=findComment&comment=308393 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2020 Nowe Gucci horsebit loafers w moim ulubionym kolorze 💙 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Vass 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BobiRed Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Loake uszlachetnione przez Arsena 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 W dniu 27.10.2020 o 10:07, Beny23 napisał: Dobre oko @musa19! Lata zastanawiania się, które skarpety są do pary😉 Poniżej zdjęcie z wtorku... klasyczna konserwa (Stary Angol od Madziarów): 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Środa... dalej leczo, Balaton i skóra za forinty... 8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. musa19 Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 W końcu dziś... bury Tet😁(znowu... zieeeew) 20 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 29 Październik 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2020 Saint Crispin’s 22 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi