pablocito Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 Do moderacji: mówiłem o ewentualnym przeniesieniu do działu Humor, a nie o wycięciu. Po pierwsze na prawdę miałem je na sobie w szczytnym celu, a po drugie w czym są niby gorsze, albo bardziej odrażające od oksfordów z krokodylej skóry na bosych stópkach do szortów dajmy na to? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 Nie to forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2020 No tak, zapomniałem, że tu obowiązuje zawsze choćby taki malutki kijek w tyle. Dobra, odpuszczam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 3 hours ago, pablocito said: Do moderacji: mówiłem o ewentualnym przeniesieniu do działu Humor, a nie o wycięciu. Po pierwsze na prawdę miałem je na sobie w szczytnym celu, a po drugie w czym są niby gorsze, albo bardziej odrażające od oksfordów z krokodylej skóry na bosych stópkach do szortów dajmy na to? Tym że po pierwsze nie na bosych stopkach a po drugie że są granice dobrego gustu. Jak stwierdził @mosze nie to forum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 Moje nowe chelsea boots z aligatora od Davanzati z Neapolu 🐊 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 Tym że po pierwsze nie na bosych stopkach a po drugie że są granice dobrego gustu. Jak stwierdził @mosze nie to forum...Te granice bywają tu wielokrotnie przekraczane i jakoś nikt tego nie wycina, a w dziale humor zdarzają się też rzeczy niekoniecznie związane z ściśle z tematyką Forum, ale nie ma o co kruszyć kopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 7 godzin temu, mosze napisał: Nie to forum. Fakt, nie to, tylko tamto, sprzed kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 C&J: 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kormox Napisano 26 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2020 Loake Cannon 8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 27 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2020 8-letnie buty na deszcz i pluchę. Pollini za jakieś 90 euro. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2020 Saint Crispin’s 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 W dniu 25.09.2020 o 21:07, Beny23 napisał: Saint Crispin’s @Beny23 Kopyta Saint Crispin's są stworzone do Twoich stóp, w ich butach wyglądasz jak w szytych na miarę. Wyrzuć (podaj tylko na PW lokalizację kontenera) wszystkie pozostałe swoje buty i chodź tylko w butach SC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Orban’s z letniej wyprzedaży dzięki cynkowi od [mention]Beny23 [/mention] 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 @pablocito Widzę, że u Ciebie z rozmiarem ok. Dla mnie kopyto jest za wąskie i koło sprzączki, gdzie powinny nachodzić na siebie 2 kawalłki skóry, jest minimalna przerwa. Dla potomnych, moim zdaniem lepiej brać rozmiar większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 @pablocito Widzę, że u Ciebie z rozmiarem ok. Dla mnie kopyto jest za wąskie i koło sprzączki, gdzie powinny nachodzić na siebie 2 kawalłki skóry, jest minimalna przerwa. Dla potomnych, moim zdaniem lepiej brać rozmiar większy.Według mnie to max pół rozmiaru. Ja mam zwykle 8,5/9 i wziąłem z rozmysłem 8.5 bo zamsz się rozciąga, a za duże zamszowe buty brzydko się układają i nie żałuję. Są dobrze dopasowane ale nie za małe. Ja bym je jednak określił jako „true to size”. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Bardzo fajne te single monki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Dzięki. I za śmieszne pieniądze. Zobaczymy jak się czas z nimi obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Nowy projekt od Vassa w moim kolorze blue museum calf. W zależności od nasłonecznienia wyglądają na czarne/navy/niebieskie 💙 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baw Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Tak, szczerze - podobają Ci się na nodze? To nie Twoje kopyto, przyszwa wyglada źle, miejmy nadzieję, że się zejdzie. Natomiast masz dużą stopę, potrzebujesz dynamicznego kopyta, to jest podłużne i wyglądasz jak w kajakach. Być może zdjęcie przekłamuje, natomiast w wątku Vassowym same buty zrobiły lepsze wrażenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 Podobają mi się i to bardzo. Spójrz jak wyglądają kilka zdjęć niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 30 Wrzesień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 (Demar/Patine) 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 @Szydlowsky pierwsze to gyw czy blake? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 4 minuty temu, chylonczyk napisał: @Szydlowsky pierwsze to gyw czy blake? tylko klejone 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 AS 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2020 tylko klejone Też postanowiłeś pokazać zielone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi