Midlife-Crisis Napisano 19 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2020 28 minut temu, Krzysiek_W napisał: a ja ostatnio najczęściej noszę drugiej jakości podwójne koniakowe Meerminy Hiro z ebay ... ale u Ciebie te wszystkie buty świetnie wyglądają, a u mnie nie 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2020 Moje doświadczenia z dainite, która się okazała mniej trwała niż moje wyobrażenie o niej, są takie, że producent tego nie wymienia, a szewc chce to opiłować i coś na to nakleić. Ze skórzaną jest mniej problemu. Można podzelować. Czyli opiłować i coś na to nakleić,tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2020 Alfred Sargent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 21 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Pozwolę sobie na małe podsumowanie ostatnich dni w formie obrazka w temacie, oraz opisu: snobistyczne Yanko 664 (bo na dainite), nie spękane na jednym bucie, kupione w promocji, ale na następny dzień nie było taniej, bez kodu FIRSTACCESS, z zakupem zgodnym z rozporządzeniem Rady Unii Europejskiej z 27 lutego 2018 r. zakazującej nieuzasadnionej geoblokady na rynku wewnętrznym 13 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 @Krzysiek_W, czyli tak w skrócie - nie za tanie nie za drogie. Nie za skromne nie za snobistyczne. Nie za eleganckie nie za casualowe. Nie za ciemne nie za jasne. Średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMakowski Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 1 godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: @Krzysiek_W, czyli tak w skrócie - nie za tanie nie za drogie. Nie za skromne nie za snobistyczne. Nie za eleganckie nie za casualowe. Nie za ciemne nie za jasne. Średnie Takie w sam raz! 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 14 minut temu, TheMakowski napisał: Takie w sam raz! 😁 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 21 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2020 Yanko. Parę słów z mojej strony. Buty wygodne od pierwszego założenia. Co mnie razi, o czym już chyba w innym wątku wspomniałem to zbyt obszerne cholewki, jakość sznurówek -tragedia , jak widać na zdjęciu zostały wymienione - po dwóch wyjściach zaczęły się "supełkować". Ja swoje kupiłem w cenie promocyjnej z 20% zniżką. Nie mniej dziś kupiłbym miast trzewików krótkie brogsy z zamkniętą przyszwą. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 22 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 Ryłko by Kazar. 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butomator Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 Loake Ikoniec (Andover ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milimetr Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 18 godzin temu, kichanadeta napisał: Yanko. Parę słów z mojej strony. Buty wygodne od pierwszego założenia. Co mnie razi, o czym już chyba w innym wątku wspomniałem to zbyt obszerne cholewki, jakość sznurówek -tragedia , jak widać na zdjęciu zostały wymienione - po dwóch wyjściach zaczęły się "supełkować". Ja swoje kupiłem w cenie promocyjnej z 20% zniżką. Nie mniej dziś kupiłbym miast trzewików krótkie brogsy z zamkniętą przyszwą. Który to dokładnie model Yanko i na jakim kopycie? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milimetr Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 18 godzin temu, kichanadeta napisał: Yanko. Parę słów z mojej strony. Buty wygodne od pierwszego założenia. Co mnie razi, o czym już chyba w innym wątku wspomniałem to zbyt obszerne cholewki, jakość sznurówek -tragedia , jak widać na zdjęciu zostały wymienione - po dwóch wyjściach zaczęły się "supełkować". Ja swoje kupiłem w cenie promocyjnej z 20% zniżką. Nie mniej dziś kupiłbym miast trzewików krótkie brogsy z zamkniętą przyszwą. Który to dokładnie model Yanko i na jakim kopycie? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milimetr Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 Trzewiki od Zack Roman. Szyte ramowo, skóra groszkowa. Na górze metalowe oczka zamiast haczyków. Cholewka z bardzo miękkiej i przyjemnej w obyciu skóry. Yanko mnie wczoraj skatowały. Dziś w Zacku dużo wygodniej. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 Godzinę temu, Milimetr napisał: Yankee mnie wczoraj skatowały. Dziś w Zacku dużo wygodniej. Pobrzmiewa trochę„ ... z ojcowskiej ręki nie boli” ale buty ładne. Jakby tym Yankom powyżej lepsze zdjęcie zrobił, toby też lepiej wyglądały. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milimetr Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 30 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Pobrzmiewa trochę„ ... z ojcowskiej ręki nie boli” ale buty ładne. Jakby tym Yankom powyżej lepsze zdjęcie zrobił, toby też lepiej wyglądały. 🙂 Rozchodzą się jedne i drugie, nie mam wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 9 godzin temu, Milimetr napisał: Który to dokładnie model Yanko i na jakim kopycie? Dziękuję. 653VH 960 G / Yes Testa De Moro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milimetr Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 10 minut temu, kichanadeta napisał: 653VH 960 G / Yes Testa De Moro Dzięki. Na stronie Patine ten kolor wygląda na jaśniejszy. Mnie się to kopyto podoba. Sam mam brogsy na tym kopycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2020 2 godziny temu, Milimetr napisał: Dzięki. Na stronie Patine ten kolor wygląda na jaśniejszy. Mnie się to kopyto podoba. Sam mam brogsy na tym kopycie. Ciężko mi uwierzyć, że to TdM. Mój egzemplarz był bardzo jasny, z widocznymi prześwitami charakterystycznymi dla skóry Yes. Zawsze przed zakupem można poprosić obsługę sklepu o zdjęcie egzemplarza, który zamierzasz kupić. Zostałem poinformowany, że ta skóra wygląda bardzo różnie, co jest niejako zaletą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 TLB Mallorca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milimetr Napisano 24 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 Dziś trzewiki od Yanko. Bardzo lubię kształt tych bucików. 14 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milimetr Napisano 24 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2020 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Spacerowo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 W mieście i w terenie Vass 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Napisano 25 Styczeń 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2020 Niedawno Lotniki Vass na F, museum calf, goyser 360. Spodniom w rzeczywistości nie brakuje aż tyle - nogawki podniosły się przy robieniu zdjęcia. I dziś: Balmorale Yanko na 915, uratowane przez @arsena, po jednej imprezie wyglądały tak: 19 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi