Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 6 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2019 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2019 Yanko 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 6 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2019 W dniu 2.12.2019 o 13:37, lubo69 napisał: Co prawda wiz już nie ma, ale i tak wyprawa do NY tylko po to, żeby kupić buty za kilkanaście dolarów, to jednak overkill... Generalnie nie polecam. Jeżeli miałbym wymienić 1000 powodów dla których warto "wyprawić" się do NY to zakupy obuwia/odzieży nie zmieściły by się na takiej liście.Chyba że ktoś ma na drugie Kulczyk i chciałby szybko wydać na ubrania powiedzmy $250 K to wtedy zgoda, tylko musi mieć jeszcze jakiś margines w budżecie ,gdyż w ferworze gorączki zakupowej może mu trochę zabraknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 Yanko 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 7 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 Troszkę monotematycznie u mnie ostatnio. Patine 16 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 7 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2019 H.Dinkelacker 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 Old faithful 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dan Napisano 8 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 Ulubione w chłodniejsze dni Crocketty Coniston. 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 8 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 Yanko TdM 12 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 VASS: 6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 TaronSent from my SM-A750FN using Tapatalk 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 Patine 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 8 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 (Meermin) 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Solecalupo Napisano 9 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 TLB & @arsen 23 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. m_wujek Napisano 9 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 YSent from my SM-A750FN using Tapatalk 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2019 5 godzin temu, FONos napisał: TLB & @arsen i pozamiatane ... choć kolor i malowanie odważne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nkb1 Napisano 10 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Patine Ina 16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 @nkb1, czy mógłbyś wrzucić zdjęcie z góry, z perspektywy nosiciela? Z „zewnątrz” wyglądają super.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nkb1 Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Proszę bardzo 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 10 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Patine Harold. 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 10 Grudzień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Yanko 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kupras Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 5 godzin temu, bratdominik napisał: Patine Harold. Nie rozwiązują się na haczykach? Zauważyłem że Patine cierpi na to samo co Yanko u kolegi powyżej. Ujście cholewki dość szerokie. Swoje wymieniłem u szewca na dziurki, ale ciekaw jestem czy to tendencja ogólna czy ja mam coś z nogami 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 Z tym szerokim ujściem ja sobie radzę zakładając jeden brzeg cholewki delikatnie na drugi. Nie rzuca się w oczy, a dobrze opina nogę. Przy haczykach się da, przy dziurkach chyba już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 AS dla J. Crew: 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 10 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2019 @Paweł Kupras ani trochę. Dobre wiązanie załatwia sprawę. Mi szerokie ujście nie wadzi. But trzyma mocno w kostce, więc powyżej już mi to powiewa (sic!). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi