kamil Napisano 10 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 W moim subiektywnym odczuciu, popartym obiektywnym posiadaniem trzech ażurowanych par butów od TJ, decyzja o medalionie jest ryzykowna. W 2 przypadkach na 3 nie trzeba lupy, żeby dostrzec wpadki cholewkarza, w tym co najmniej jedna z tych wpadek to 'dzieło' tego lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Łącząc bierzący temat medialionów z tytułem wątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 12 Styczeń 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 To buty od TJa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Luźne nawiązanie do tematów, buty od Kielmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Enzo Bonafe Bologna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Dziś na nogach John Spencer. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 @jakow --> można wiedzieć gdzie je kupowałeś - sklep online...? Wyglądają super, proste, o takie właśnie mi chodzi. ...po tym jak w chukka'ch MD odpadła mi podeszwa, muszę zainwestować w coś nowego (ps. ...buty były użytkowane średnio co drugi dzień przez ok. .........4 m-ce) :/ ...szkoda słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Mówisz o brązowych zamszowych z bialym przeszyciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Mówisz o brązowych zamszowych z bialym przeszyciem? ...dokładnie tak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 ...dokładnie tak :/ Wyślij mu PW, może szybciej odpowie. Wiadomo jedynie, że określa je pieszczotliwie John Spencer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 ...wydawało mi się, że Misza pyta o MD...(?) Co do tych John Spencer to doskonale wiem, że to TA marka ...niemniej jednak, pytałem czy jakow kupował je poprzez sklep online, czy może gdzieś stancjonarnie, w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Serwus, kupiłem na wyprzedaży w pediwear.co.uk. Przesyłka wysłana w piątek, doszły wczoraj. Pozdr, Jakub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Super, dzięki wielkie Jakubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 @Smamaj Fajne, cóż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Post usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Grenson, a czemu usuniety? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Mam identyczne w kolorze Tan, do dżinsów świetnie się je nosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 tez myslalem o tan ale postawilem na burgund w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Yanko 653 Cambridge Burdeos Zaimpregnowane zmagają się z zimą na północy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Dobrze się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Yanko 653 Cambridge Burdeos Zaimpregnowane zmagają się z zimą na północy Tylko, czy nie odmrozisz sobie w nich palców u stóp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapitano Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 dzisiaj w pracy - Loake Strand 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 powiedzcie mi proszę, że nie tylko ja tu widzę złote buty ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Kiedyś jak grałem w piłkę, pomalowałem sobie przed meczem korki na złoty kolor . Niestety jak schodziłem z murawy, buty znów były czarne ;/ . A jak jest w tym przypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi