Midlife-Crisis Napisano 9 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2019 Dzisiaj Shoepassion 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 9 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2019 17 godzin temu, m_wujek napisał: Meermin Sent from my SM-A750FN using Tapatalk Co to za model ? Jaka tegosc kopyta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 9 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2019 Model 101505Kopyto Hiro 9ESent from my SM-A750FN using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braavos Napisano 10 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2019 On 8/8/2019 at 12:17 AM, Beny23 said: Saint Crispin’s Moje ulubione buty z tego watku. Jakbym mial wybrac jedna pare do przejecia to byloyby to te SC (najlepiej nowe! ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2019 W bardziej casualowym otoczeniu.Vass 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 On 8/10/2019 at 5:28 AM, braavos said: Moje ulubione buty z tego watku. Jakbym mial wybrac jedna pare do przejecia to byloyby to te SC (najlepiej nowe! ) Dziękuje! Możesz kupić prawie identyczne tutaj: https://www.skoaktiebolaget.com/collections/oxfords/products/saint-crispins-classic-wingtip?variant=1327281100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 Great Gatsby Roaring 1920s Party Welwetowe tassel loafers od Harry’s of London 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 11 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 Tylko brać te Krispiny;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 11 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 Częste buty u mnie ostatnio... (Vass) 14 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 Wczorajszy debiut. TLB Mallorca 14 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 @blekit, super model. Jak ocenisz rozmiar i kopyto w porównaniu do Yanko lub TLB, które masz ? EDIT: już widzę odpowiedź w wątku TLB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 12 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 Crownhill 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 [mention=2730]blekit[/mention], super model. Jak ocenisz rozmiar i kopyto w porównaniu do Yanko lub TLB, które masz ? EDIT: już widzę odpowiedź w wątku TLB.Od jakiegoś czasu w butach o tęgości F biorę 10.5 (Patine, AS) i taki rozmiar wziąłem też tutaj. Dzięki temu buty są od samego początku wygodne i ładnie schodzą się obłożyny. Poki co nie zauważyłem, żeby się jakoś specjalnie rozeszły i stały za duże. Z perspektywy czasu Yanko na 915 też chyba bym wziął w tym rozmiarze. W kopytach trochę szerszych (G i poszerzone F Vassa) 10 jest dla mnie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 @blekit, dzięki za odp. Ja też zauważyłem u siebie taką prawidłowość, że zarówno AS109, Yanko915 jak i JFP NGT mogłem bez żadnej szkody wziąć o pół numeru większe. Te standardowe 9 są ok, ale tak się ciekawie złożyło że wszystkie kupiłem na przełomie zimy i wiosny, a na lato stopy lekko puchną i czasem były mniej wygodne niż początkowo nawet po kilkunastu założeniach. Jedynie TLB AlanF w rozmiarze 9 ma idealny zapas miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 12 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2019 4 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 13 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 Berwick 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 13 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2019 Trickersy z koniny: 9 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 14 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2019 Berwick 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2019 New & Lingwood 12 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 16 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 Crownhill 3 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 16 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 VASS: 7 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2019 Gaziano & Girling 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2019 YankoShoepassion 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 17 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2019 N&L: 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 18 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 TLB Mallorca 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi