goblinn Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Driving mocs to typ mokasynów, który wyjątkowo nie idzie w parze ze skarpetami (wyjątek to bardzo krótkie stopki) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Tez tak myslalem, ale jak sprobowalem, spodobalo mi sie i tak je teraz tez nosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Tez tak myslalem, ale jak sprobowalem, spodobalo mi sie i tak je teraz tez nosze. W takim razie należy to potraktować jako swoiste votum separatum. Pogląd Goblinna jakoś bardziej do mnie przemawia. Sam często noszę draving mocsy, ostatnio jako obuwie domowe, przydeptując piętę i chyba na połączenie ich ze skarpetkami nie dałbym się namówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 bez przesady z tym 'nie noszeniem skarpetek'.jak kto woli to skarpetki nie szkodzą. byle były cienkie - letnie. nie sama obecność skarpetki a jej niekontrolowane fałdowanie robi złe wrażenie, szczególnie widoczne w przypadku mokasynów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Faldowanie u mnie niestety zawsze wystepuje, kiedy siedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Są specjalne szelki na skarpety temu zapobiegające, trzymające skarpety non stop napięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 1 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2013 Są specjalne szelki na skarpety temu zapobiegające, trzymające skarpety non stop napięte Ciekaw jestem reakcji kobiety, która odkryje takie udogodnienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Ciekaw jestem reakcji kobiety, która odkryje takie udogodnienie. Hmm praktycznie obojętne, skoro już postanowiła Cię zobaczyć bez spodni? Na tym forum już wiele powstało wyssanych z palca historii "a co ta cała kobieta na to powie". Noszę z powodzeniem na spotkania, gdzie nie mogę przejmować się tym czy skarpety się nie zsuwają albo rolują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Hmm praktycznie obojętne, skoro już postanowiła Cię zobaczyć bez spodni? Na tym forum już wiele powstało wyssanych z palca historii "a co ta cała kobieta na to powie". Noszę z powodzeniem na spotkania, gdzie nie mogę przejmować się tym czy skarpety się nie zsuwają albo rolują. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Hmm praktycznie obojętne, skoro już postanowiła Cię zobaczyć bez spodni? Na tym forum już wiele powstało wyssanych z palca historii "a co ta cała kobieta na to powie". Noszę z powodzeniem na spotkania, gdzie nie mogę przejmować się tym czy skarpety się nie zsuwają albo rolują. Pozwolę sobie pozostać sceptycznym w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 2 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2013 Problem polega nie w tym, ze skarpety "spadaja" poniewaz nosze tylko podkolanowki i one, przynajmniej u mnie, nie zsuwaja sie ani o milimetr. Po prostu jak siadam powstaj nadmiar materialu na zgieciu, ktory podczas stania sie znow wyrownoje. Pozatym uwazam, ze tutaj na forum wiekszosc podchodzi to ubioru zbytnio powaznie. Krzywo zawiazany krawat, zsuniete skarpetka - na takie cos nie zwracam uwagi. Ba, nawet nie patrze w lustro po zalozeniu ubrania. Pewnie bede teraz "forumowym niechlujem", ale co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Może gdyby zasznurować "Straight European" a nie "Shoe Shop" przyszwa by się lepiej zeszła? (więcej punktów, w których ma miejsce przyciąganie się brzegów) Ładny kolor. Może w celach edukacyjnych wprowadźmy zwyczaj pisania, jakie buty są prezentowane, ja nie mam atlasu butów w pamięci ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Fakt wiązanie muszę w końcu zmienić. Kolor się trochę spatynował - pierwotnie były brązowe, a teraz na żywo wpadają w wiśnię (na fotce tego do końca nie widać). A marka to Loake - "leżaki" z lat 70 (kupione na ebayu). Na tą chwilę to moje najwygodniejsze buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 White Haven - chyba zapomniałeś wyciągnąć sznurowadła przed użyciem koloryzujących kosmetyków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Hmm? Ale ja do nich niczego koloryzującego nie używałem (chyba że pommadier się liczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Może to kwestia zdjęcia, ale wyraźnie widać, że sznurówki są w paru miejscach jakby 'podmalowane'... Ps. Za dobre zdjęcie zrobiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 W takim razie należy to potraktować jako swoiste votum separatum. Pogląd Goblinna jakoś bardziej do mnie przemawia. Sam często noszę draving mocsy, ostatnio jako obuwie domowe, przydeptując piętę i chyba na połączenie ich ze skarpetkami nie dałbym się namówić. Może faktycznie nie wyraziłem się jasno - raz czy dwa razy spróbowałem diriving mocsy połączyć z pełnymi skarpetami i nie wyglądało to dobrze, stąd odpuściłem. Loafersy z kolei, moim skromnym zdaniem, wyglądają bardzo dobrze ze skarpetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Może to kwestia zdjęcia, ale wyraźnie widać, że sznurówki są w paru miejscach jakby 'podmalowane'... Ps. Za dobre zdjęcie zrobiłeś To chyba kwestia zdjęcia (właśnie przerabiałem sposób sznurowania i sznurówki są czyste) . Swoją drogą fotki były robione robione komórką o dwie generacje przestarzałą (Samsung Galaxy SII) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Swoją drogą fotki były robione robione komórką o dwie generacje przestarzałą (Samsung Galaxy SII) To mów tak od razu. Teraz wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Yanko double monks. Długo żyłem w przekonaniu, że mają dla mnie zbyt smukłe kopyto, ale po przymierzeniu postanowiłem zerwać z tym przekonaniem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Powiedz lepiej coś o materiale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 spodnie Ci się trochę strzępią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Powiedz lepiej coś o materiale! Harris Tweed 480 g spodnie Ci się trochę strzępią Hehe to fastryga. Na pewno wszystko bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Trochę nie na temat wątku ale tak sobie myślę : - czy kant w spodniach z tak grubego tweedu długo się utrzyma ? - no i czy spodnie gryzą - przecież to Harris Tweed ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi