Skocz do zawartości

Jakie buty mam dziś na sobie

kamil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Tez tak myslalem, ale jak sprobowalem, spodobalo mi sie i tak je teraz tez nosze.

W takim razie należy to potraktować jako swoiste votum separatum. Pogląd Goblinna jakoś bardziej do mnie przemawia. Sam często noszę draving mocsy, ostatnio jako obuwie domowe, przydeptując piętę i chyba na połączenie ich ze skarpetkami nie dałbym się namówić.

Ciekaw jestem reakcji kobiety, która odkryje takie udogodnienie. ;)

Hmm praktycznie obojętne, skoro już postanowiła Cię zobaczyć bez spodni? Na tym forum już wiele powstało wyssanych z palca historii "a co ta cała kobieta na to powie".

Noszę z powodzeniem na spotkania, gdzie nie mogę przejmować się tym czy skarpety się nie zsuwają albo rolują. 

• Oceniam pozytywnie 1

Hmm praktycznie obojętne, skoro już postanowiła Cię zobaczyć bez spodni? Na tym forum już wiele powstało wyssanych z palca historii "a co ta cała kobieta na to powie".

Noszę z powodzeniem na spotkania, gdzie nie mogę przejmować się tym czy skarpety się nie zsuwają albo rolują.

• Oceniam pozytywnie 2

Pozwolę sobie pozostać sceptycznym w tej kwestii. :)

Problem polega nie w tym, ze skarpety "spadaja" poniewaz nosze tylko podkolanowki i one, przynajmniej u mnie, nie zsuwaja sie ani o milimetr. Po prostu jak siadam powstaj nadmiar materialu na zgieciu, ktory podczas stania sie znow wyrownoje.

Pozatym uwazam, ze tutaj na forum wiekszosc podchodzi to ubioru zbytnio powaznie. Krzywo zawiazany krawat, zsuniete skarpetka - na takie cos nie zwracam uwagi. Ba, nawet nie patrze w lustro po zalozeniu ubrania. Pewnie bede teraz "forumowym niechlujem", ale co mi tam. ;)

Może gdyby zasznurować "Straight European" a nie "Shoe Shop" przyszwa by się lepiej zeszła? (więcej punktów, w których ma miejsce przyciąganie się brzegów)

Ładny kolor. Może w celach edukacyjnych wprowadźmy zwyczaj pisania, jakie buty są prezentowane, ja nie mam atlasu butów w pamięci  :) ?

• Oceniam pozytywnie 2

Fakt wiązanie muszę w końcu zmienić. Kolor się trochę spatynował - pierwotnie były brązowe, a teraz na żywo wpadają w wiśnię (na fotce tego do końca nie widać). A marka to Loake - "leżaki" z lat 70 (kupione na ebayu). Na tą chwilę to moje najwygodniejsze buty.

W takim razie należy to potraktować jako swoiste votum separatum. Pogląd Goblinna jakoś bardziej do mnie przemawia. Sam często noszę draving mocsy, ostatnio jako obuwie domowe, przydeptując piętę i chyba na połączenie ich ze skarpetkami nie dałbym się namówić.

Może faktycznie nie wyraziłem się jasno - raz czy dwa razy spróbowałem diriving mocsy połączyć z pełnymi skarpetami i nie wyglądało to dobrze, stąd odpuściłem. Loafersy z kolei, moim skromnym zdaniem, wyglądają bardzo dobrze ze skarpetami.

Może to kwestia zdjęcia, ale wyraźnie widać, że sznurówki są w paru miejscach jakby 'podmalowane'...

Ps. Za dobre zdjęcie zrobiłeś icon_twisted.gif

To chyba kwestia zdjęcia (właśnie przerabiałem sposób sznurowania i sznurówki są czyste) . Swoją drogą fotki były robione robione komórką o dwie generacje przestarzałą ;) (Samsung Galaxy SII)