Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 28 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Struś co lubi deszcz... 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 28 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2017 Dzisiaj przyszło lato, 26 stopni więc pora wrócić so loafersów 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Trzeba przyznać, ze ładne. Jeszcze nie wiem jak zrobić im najlepsze zdjęcie, wiec na razie musicie mi uwierzyć na słowo ( Yanko ) 1 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Szybki jesteś.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 4 minuty temu, eye_lip napisał: Szybki jesteś.. Wiem co mi sie podoba. A jak mi sie podoba, to szybki musi byc kurier 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Bardzo ładne i...podobne do Vassow . To nowe Yanko ? Pokusiłbyś się o porównanie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Church Ryder 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 Godzinę temu, Tanatos70 napisał: Bardzo ładne i...podobne do Vassow . To nowe Yanko ? Pokusiłbyś się o porównanie ? Sa bardzo podobne. Skóra podobnej klasy, kopyto równie atrakcyjne, dopasowanie na moja stopę jest lepsze w Yanko niz "U" Vass'a - sa obszerniejsze w palcach. Jedyna zdecydowana różnica na korzyść Vass to podeszwa i konstrukcja podeszwy. Yanko ma mniej sztywną w okolicy glanka, przez co stąpając czuć obcas. Wróży to tez, ze z czasem stracą łódeczkę i bedą mniej wygodne. Jesli jednak ktoś nie ma wysokiego punktu odniesienia, to tego nie odczuje. Chce przez to powiedzieć, ze różnica w cenie jest zauważalna, a raczej odczuwalna, jedynie na nogach. Napiszę coś więcej i wkleję zdjęcia po powrocie do domu, w przyszłym tygodniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 2 godziny temu, Whitesnake napisał: Trzeba przyznać, ze ładne. Jeszcze nie wiem jak zrobić im najlepsze zdjęcie, wiec na razie musicie mi uwierzyć na słowo ( Yanko ) Bardzo ładne. Zazdroszczę. Chcę się przejechać do chłopaków i je sprobować, ale z moim podbiciem może być ciężko... Lustro sam robiłeś, czy patine? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 11 minut temu, bodzixon napisał: Bardzo ładne. Zazdroszczę. Chcę się przejechać do chłopaków i je sprobować, ale z moim podbiciem może być ciężko... Lustro sam robiłeś, czy patine? Lustro firmowe. Moje byłoby czarnym woskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 2 godziny temu, Whitesnake napisał: Sa bardzo podobne. Skóra podobnej klasy, kopyto równie atrakcyjne, dopasowanie na moja stopę jest lepsze w Yanko niz "U" Vass'a - sa obszerniejsze w palcach. Jedyna zdecydowana różnica na korzyść Vass to podeszwa i konstrukcja podeszwy. Yanko ma mniej sztywną w okolicy glanka, przez co stąpając czuć obcas. Wróży to tez, ze z czasem stracą łódeczkę i bedą mniej wygodne. Jesli jednak ktoś nie ma wysokiego punktu odniesienia, to tego nie odczuje. Chce przez to powiedzieć, ze różnica w cenie jest zauważalna, a raczej odczuwalna, jedynie na nogach. Napiszę coś więcej i wkleję zdjęcia po powrocie do domu, w przyszłym tygodniu. Jeżeli dobrze widzę, to u Vassa jeszcze chyba gładka pięta jako bonus dochodzi 😃, ale te yanko naprawdę świetnie się prezentują. Baaaaaardzo ładne buty 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 42 minuty temu, Tanatos70 napisał: Jeżeli dobrze widzę, to u Vassa jeszcze chyba gładka pięta jako bonus dochodzi 😃 Nawet nie zwróciłem uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukary Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 7 godzin temu, Dan napisał: Church Ryder Kolejne piękne i kolejne bondowskie buty. Ty jesteś gorszy niż wąż w Edenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 29 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2017 5 godzin temu, Bukary napisał: Kolejne piękne i kolejne bondowskie buty. Ty jesteś gorszy niż wąż w Edenie. Chyba bym nie odróżnił od Loake Pimlico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 15 godzin temu, Bukary napisał: Kolejne piękne i kolejne bondowskie buty. Ty jesteś gorszy niż wąż w Edenie. Sorry :). Też czasami przeklinam moment wejścia na forum kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 9 godzin temu, Profumo napisał: Chyba bym nie odróżnił od Loake Pimlico Pimlico też mam :), tylko w skórze licowej. Pimlico ma bardziej wysmukłe kopyto. Jedne i drugie bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Sportowo, na przekór przeciwnikom selekcji MrV. Idealne buty, aby założyć je kilka razy w sezonie, nie tracąc więzi z klasyką Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwecki Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Dnia 24.04.2017 o 18:53, earthmover napisał: Na sportowo, new balance ˛co to za model butów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
earthmover Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 MRL996DL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWojtylak Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 9 godzin temu, Hargin napisał: Sportowo, na przekór przeciwnikom selekcji MrV. Idealne buty, aby założyć je kilka razy w sezonie, nie tracąc więzi z klasyką Chyba mój ulubiony model NB, sam się do nich przymierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Lepsze byłyby jakieś "sportowe", ale akurat chwilowo nie mam: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bukary Napisano 30 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2017 Dnia 26.04.2017 o 14:14, Dan napisał: Dziękuję :). Rozmiar pokrywa się z innymi butami Herringa czy popularnymi np. Loake, Meermin, Yanko o zbliżonych kopytach. Generalnie wszędzie biorę 44.5 przy rozmiarze stopy ok. 28.7 cm. A buty polecam - są dosyć oryginalne i fajnie się je czuje na stopie ze względu na tę niestandardowa podeszwę. Przyszły do mnie Mustangi Herringa. Buty są znacznie ciemniejsze niż na zdjęciu w tym wątku. Rozmiar 6F (zalecony przez konsultanta ze sklepu) jest chyba dobry na długość, ale bardzo ciasny, gdy idzie o szerokość. Nie ma mowy o normalnym chodzeniu. Ponieważ nie mam żadnego doświadczenia z angielskimi butami, chciałem zapytać, czy jest sens zamawiać 6.5. Albo inaczej: czy rozmiar 6.5 będzie szerszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 1 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2017 2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Podobne do pimlico😊 Rzuciłbyś okiem na wątek o Loake? Tam mam pytanie o długość tych butów. Gdzie twoje palce sięgają bo widzę, że ładnie ci się złamały . Ale wiem, że stopę masz wąską. ( kurde a jaką ma moja żona nie wiem 😁, nieźle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi