Beny23 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Dziś espadryle wróciły do swojej ojczyzny Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 9 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2016 Meermin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSlave Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Carlos S. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 10 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Nadrabianie zaległości: Poniedziałek Wtorek (przepraszam za tę kratkę ściekową) Środa (specjalnie dałem zdjęcie z cieniem , który pokazuje jak się trzeba wysylić, żeby zrobić zdjęcie jak Whitesnake ) Wczoraj zapomniałem zrobić zdjęcia, a dziś znowu monki Krzysiek, to Scarosso czy Berwick? Też muszę zapolować na monki z jedną klamrą! Daję plusika 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Krzysiek, to Scarosso czy Berwick? Też muszę zapolować na monki z jedną klamrą! Daję plusika To Berwick 4140, tylko potraktowany ciemno-brązowym woskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Carlos S. IMG_20160609_171514.jpg Fajne buty. Wydają się lekko za duże, stąd te łamania. No i trzeba poćwiczyć z kamerką a'la @Whitesnake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Trzeba rozchodzić... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Trzeba rozchodzić... Takich właśnie szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 10 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2016 Takich właśnie szukam... Wysunę się przed szereg i napiszę ze na 99% to berwicki - trzymam takie same w ręce, rozchodzenie zapewne jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Wysunę się przed szereg i napiszę ze na 99% to berwicki - trzymam takie same w ręce, rozchodzenie zapewne jutro Tak to Berwick 4171. Już po godzince dreptania wydają mi się ok, chociaż po wymianie wziąłem o 0,5 numeru mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 każual... na lekko deszczową pogodę. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Fajne są, też nad nimi myślałem. Czy brązowa obwódka butów o kokardka to skóra licowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Fajne są, też nad nimi myślałem. Czy brązowa obwódka butów o kokardka to skóra licowa? Wygląda na skórę. Buty sprawiają wrażenie dobrze wykonanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 A cóż to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 A cóż to za buty? Velasca Milano https://www.velasca.com/en/category/56-belgian-loafers 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 11 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Dziękuję, bardzo podoba mi się takie połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 11 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 11 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2016 Monki AS zostały dziś zaszczycone kulnięciem w ich kierunku ulubionej piłeczki. I jak tu ich nie lubić : 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 @Tantos: Dobrze, że to wątek o butach ... bo nie opanowałbym się i rzekłbym, że połączenie kolorystyczne butów, spodni i skarpetek... "jest trudne" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 @Tantos: Dobrze, że to wątek o butach ... bo nie opanowałbym się i rzekłbym, że połączenie kolorystyczne butów, spodni i skarpetek... "jest trudne" Fakt, łatwo nie było, ale weź przyciągnij czymś kocią uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Fakt, łatwo nie było, ale weź przyciągnij czymś kocią uwagę Słyszałem, że daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Ja używam tego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 12 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 Berwicki. Po okolo 3km spacerze wyglada na to ze skórzana podeszwa bedzie okej, za to maja bardzo płytki kanał szycia. Na czubku już szew jest na wierzchu i zaczyna się przecierać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 12 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2016 No dobra, może być i tak, choć kotu się chyba nie podoba i wolał wczorajszą (kontrowersyjną) wersję : 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi