D.T. Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 @DT co to za but Berwick 3577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Przed chwilą na nogach po raz pierwszy, zdjęcie zaraz po zdjęciu. Mała zagadka co to za buty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Ciasno, ale moze jednak polubię niemieckie produkty:) SP628 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albinos Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Kwadratowa forma kopyta. Skóra powinna się wystarczająco rozciągnąć. Jeśli masz dość szeroką stopę, kopyto klasyczne byłoby bardziej komfortowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Kwadratowa forma kopyta. Skóra powinna się wystarczająco rozciągnąć. Jeśli masz dość szeroką stopę, kopyto klasyczne byłoby bardziej komfortowe. Bede walczyl:). Kopyto klasyczne w SP jakos do mnie nie przemawia stad taki wybor. Stopa zdecydowanie srednia ze wskazaniem na szczuplejsza, ale przeciez nikt nie gwarantowal przyjemnosci od pierwszych chwil znajomosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 To kopyto jest znów zdecydowanie zbyt blisko koszmarków, jakie widuje się choćby na weselach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 To kopyto jest znów zdecydowanie zbyt blisko koszmarków, jakie widuje się choćby na weselach. nie pozostaje mi nic innego jak unikac wesel:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Problem w tym, że nigdy nie wiadomo, gdzie się spodziewać "ataku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Dziś takie. Mają 15 lat. Marka nieceniona na forum. Ale te buty im się udały. Pomimo niesmukłego kopyta. Wczorajsze wyleciały ciekawe czy te przeżyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Problem w tym, że nigdy nie wiadomo, gdzie się spodziewać "ataku". Poniewaz jest mokro zaloze kaloszki Swins. To bedzie znakomity kamuflaz chroniacy przed atakiem:). Sloneczne dni ogranicza pokuse zalozenia do minimum, a w garderobie zostaly juz zaakceptowane przez sasiadow:). Wprawdzeie wszystkie buty stoja do siebie bokiem, ale nie odczytuje tego jako wyraz "boczenia" sie:). Co najwyzej stonowana akceptacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Dziś takie. Mają 15 lat. Marka nie ceniona na forum. Ale te buty im się udały. Pomimo niesmukłego kopyta. pewnie dlatego, że nie przyjmują kosmetyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Wiesz, nie zabieram ze sobą kuferka z saphirami w góry. Poza tym, po prostu zazdrościsz Skóra to dość gruby cielak. Dobrze się konserwuje. Jednak to nie buty na raut a w góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 To dlaczego nosisz je w mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 To dlaczego nosisz je w mieście? Skąd to przypuszczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 W lekkim słońcu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 To dlaczego nosisz je w mieście? Biorąc pod uwagę rodzaj nawierzchni widocznej na zdjęciu to chyba jednak nie miasto a gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Wiesz, nie zabieram ze sobą kuferka z saphirami w góry. Poza tym, po prostu zazdrościsz Skóra to dość gruby cielak. Dobrze się konserwuje. Jednak to nie buty na raut a w góry. no ba zawsze doceniam udane kadry udane górskie buty i ... udane górskie spodnie z bawełnianego twillu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Skąd to przypuszczenie?Żwir wyglada jak w ogródku przed domem ale mogę się mylić będąc w górach raczej podziwiam widoki i nie mam czasu na udzielanie się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 one do większego ogródka też pasują, ba nawet z psem w terenie będą ok, Beny23 też cykasz fotki z różnych parków,a (albo tylko z jednego), tam właściwie należy się cieszyć pięknymi widokami, a i przedniej urody niewiasty się mogą trafić.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Bez przesady znów, ile trwa zrobienie zdjęcia butom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Zgadzam się co do parku. Niewiasta już u mnie jest więc mam bana na oglądanie się Zapominam że w Polsce nadal temperatury zimowe i trapery górskie dobrze nadają się na spacery. Nadal nie wiemy czy pirat jest w górach. Z tego co widziałem w Zakopanem dzisiaj deszczowo wiec buty w sam raz. Jaka to marka @pirat? Jak 15 lat chodzenia po górach wytrzymały to muszą być pancerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 no ba zawsze doceniam udane kadry udane górskie buty i ... udane górskie spodnie z bawełnianego twillu Dają radę, były tanie, wybierają się znakomicie. Potem można walnąć piwko i wmieszać się w tłum miejscowych.Beny23 To zdjęcie zrobilem mniej więcej tu: 49.036926,19.272772 na drodze do Vlkolinca https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Vlkolínec Dziękuję za pytanie to ecco. Buty kiedyś używane całkiem intensywnie, dziś, no cóż, rzadziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Akurat sam Ecco bardzo lubię. Miałem pare chukkas i były bardzo wygodne. Przetrwały 5 sezonów aż się dziura w podeszwie zrobiła. Zazdroszczę bo Niskie Tatry w tej okolicy są przepiękne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Przed chwilą na nogach po raz pierwszy, zdjęcie zaraz po zdjęciu. Mała zagadka co to za buty Jakoś nikt nie chce rozwiązać, a ja jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 26 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2016 Geox, 199 pln wychwycone w tk maxxie na Marszałkowskiej. Wydają się niesamowicie wygodne od pierwszego założenia a i według mnie bardzo dobrze wyglądają. Przy takiej cenie nie zastanawiałem się nawet przez chwilę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi