Whitesnake Napisano 24 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2015 Wyglądają fantastycznie. Dziękuję. Są przy tym niesamowicie wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2015 Dziś double monki Berwick 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 25 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2015 Lotniki Allen Edmonds odświeżone u pucybuta. 3 warstwy kremu i 2 warstwy wosku robią swoje. Dzisiaj bez lustra. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 Burgundowe loafersy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 @wielgol: producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 Yanko. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 @Hargin- Berwick 2561 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Barker Nunthorpe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Meermin. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Świetne te Meerminy. Czarne czy granatowe, bo na moim monitorze wyglądają i tak, i tak? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Dzięki, są czarne, na gumowej podeszwie - to ten model https://meermin.es/articulo.php?idArt=4288. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Czyli jednak nie tylko ja zakładam czarne buty częściej niż raz w roku Pozdrawiam. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Heh Może i ja się w końcu przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Myślę, że nic na siłę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Meermin. IMG_0590.JPG Na stronie producenta sprawiają wrażenie znacznie smuklejszych niż na stopach. Mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2015 Panam: Chyba trochę nie rozumiem Twojego pytania. Przecież to, jakie wrażenie sprawiają na Tobie zdjęcia, to Twoja subiektywna opinia i ciężko tu mówić o tym czy masz rację, czy nie. Według mnie, zarówno w rzeczywistości jak i na stronie buty wyglądają dosyć masywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 29 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Dzisiaj Janki w zupełnie innym świetle... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Barker Nunthorpe. Bardzo ładne buty. !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Dzisiaj Janki w zupełnie innym świetle... Yanko.jpg Wow!!! Ale się błyszczą! Ja również w tym tygodniu eksploatuję Yanki TdM na przemian z Trickersami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Czyszczenie butów to mój sposób na medytacje , a ze ostatnio miałem wiele tematów do przemyślenia. Taka praca, można powiedzieć . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Meermin. Kopyto Olfe według mnie wygląda naprawdę świetnie. Z Meermina mam buty na kopytach Ama, Hiro i Olfe i to ostatnie jest zdecydowanie najładniejsze. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 SP 554, jedne z moich ulubionych butów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Letnia aura dzisiejszego dnia idealnie pasuje do wyjścia w nowych Gordonach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 To William? Hmmm, trzewiki w lipcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Tak trzewiki w lipcu, taki mamy klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi