lubo69 Napisano 29 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec Wiem, miałem LCF granatowe. Były OK jak na produkt premium, ale się skurczyły, a napis zmechacił (wiem, nie widać). Z mojego doświadczenia, najlepsze skarpetki bawełniane (nie piszę o lnianych czy wełnianych) robi Sozzi i Falke No. 9/10/13. Teraz testuję Mazarin i Marcoliani. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 31 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec Urlop 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
void Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Nowe Berwick Chukka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s W dniu 31.07.2025 o 12:31, Karol G. napisał: Urlop Hej to Berwick 8491? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Patine 77041 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Justin Fitzpatrick 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi