Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 28 Listopad Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad Po czterech latach nienoszenia przypomniałem sobie, że je mam. C&J Westfield 15 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Napisano 28 Listopad Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 29 Listopad Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad @Mamrot coś jest na rzeczy z tym zapominaniem, moje przeleżały 1,5 roku u szewca zanim sobie uświadomiłem gdzie je zapodziałem 🤦 C&J Finsbury 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 2 Grudzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień C&J Coniston 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 2 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień W dniu 2.12.2024 o 09:57, Mamrot napisał: C&J Coniston Super. Rozumiem ocieplane? Gdyby mi została jakaś kasa, to wydam na haft diamentowy religijny na diamentowymalarz.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień Opcjonalnie, grubą skarpetą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 2 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2 godziny temu, kanko napisał: Super. Rozumiem ocieplane? Nie ocieplane. To jest normalne kopyto jak derby Pembroke czy loafersy Covendish. Grubej skarpety w sensie trekingowej nie zmieszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MarkizDeSade Napisano 2 Grudzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mamrot Napisano 4 Grudzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień Trudna miłość. Konina od Meermina. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 4 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 9 minut temu, Mamrot napisał: Trudna miłość. Konina od Meermina. Czemu trudna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 4 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień Trudna bo rozmiarówka od czapy, muszę używać wkładki i grubych skarpet. Uroda kopyta Roy taka, że tak powiem nienachalna. Jakość nici użytych do cholewki żenująca, czeka mnie druga wizyta u Wielkiego Shoe. Na plus, purchle z pierwszego deszczu zniknęły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 4 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 8 minut temu, Mamrot napisał: Trudna bo rozmiarówka od czapy, muszę używać wkładki i grubych skarpet. Uroda kopyta Roy taka, że tak powiem nienachalna. Jakość nici użytych do cholewki żenująca, czeka mnie druga wizyta u Wielkiego Shoe. Na plus, purchle z pierwszego deszczu zniknęły. Brzmi to jak byś miał po prostu niewygodne buty, zapewne dlatego, że w złym rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 4 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień Wbrew pozorom są wygodne, nawet bardzo. W Shoepassion, C&J, Church's, TLB mam 10UK. Swego czasu zamówiłem oksfordy na Hiro i pseudożeglarskie na 10UK. Obie pary były jakieś pół numeru za małe. Na stronie producenta rozmiar Roy był zalecany podobny. Zamówiłem 10,5 i są jakieś 1-1,5 numeru za duże w stosunku do innych już posiadanych. Po dołożeniu wkładki i grubszej skarpety pięta i palce ładnie przylegają, ale nosek nadal jest sporo wysunięty. To kopyto jest bardziej wydłużone tylko mniej szpiczaste niż 348 C&J. A nici rwą się od samego patrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień Takie w grudniu się nosiło 😊 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień @eye_lip Philip II z Herringshoes? Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień A w życiu, oryginalne ASy brandowane AS;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 6 Grudzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień Meermin P.S. może macie jakieś patenty na szybkie robienie lustra? To pierwsza para od dawna kiedy miałem choć trochę cierpliwości ale przyprawiła mnie o PTSD 😬 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 7 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień Belstaff 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 10 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 10 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień Carlos Santos 8094 Rustic Truffle 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień Piękne! To regularny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 10 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień Jak dobrze pamiętam to ktoś z forum też ma Loake Taunton i ten sam problem, czyli bardzo twardy materiał na pięcie, przez co kaleczył w tym miejscu. Moje buty przeleżały parę lat w szafie. Ostatnio oddałem je do szewca, miałem małe nadzieje na poprawę i stał się cud. Bez żadnych zapiętek i naklejania czegoś. Szewc, rozbił, rozciągnął piętę. Dzisiaj w butach 9 godzin spędziłem i pięty są bez jakiegokolwiek obtarcia, super! Fakt buty powiększyły się o jakieś 0,25 rozmiaru. Ja swoje miałem na styk, więc teraz jest nawet lepiej. Loake Taunton z najgorszych butów, stały się wygodne i można spokojnie używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 10 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 17 godzin temu, eye_lip napisał: Piękne! To regularny model? To była krótka seria już ich nie ma w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 11 Grudzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 12 Grudzień Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień Czyżby to SuSu z Otrium? 😬 Bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi