Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Opublikowano 28 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 Crownhill 7 5 Cytuj
JDC Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 16 minut temu, Paweł_Kupras napisał: Crownhill Kurcze, ale nieciekawie się złamały. Jaki rocznik? Chyba masz dość szczupłą stopę. 1 Cytuj
Paweł_Kupras Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 22 minuty temu, JDC napisał: Kurcze, ale nieciekawie się złamały. Jaki rocznik? Chyba masz dość szczupłą stopę. Stopę mam względnie wąską z niskim podbiciem. Co do rocznika to tegoroczna produkcja. I faktem jest ze złamały się brzydko. Nie lubię gdy producenci nie dociągają usztywnienia do końca szwu kapki buta. Będą pewnie szukały nowego domu jak znajdę dla nich alternatywę ? Cytuj
JDC Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 16 minut temu, Paweł_Kupras napisał: Stopę mam względnie wąską z niskim podbiciem. Co do rocznika to tegoroczna produkcja. I faktem jest ze złamały się brzydko. Nie lubię gdy producenci nie dociągają usztywnienia do końca szwu kapki buta. Będą pewnie szukały nowego domu jak znajdę dla nich alternatywę ? W ciemno dawałem im 5-6 lat. Jeśli nie trafi się z tęgością, to żadne usztywnienie nie pomoże. Oprócz nosków, bardziej w oczy rzuca się marszczenie skóry między noskiem a przyszwą i cholewki przy podeszwie, gdzie zaczyna się łuk stopy. Na szczupłe stopy chyba Meerminy są polecane - w ich oxfordach na Hiro czy Olfe to nawet w 7,5 nie zejdzie się u mnie podbicie, a noszę 6UK. Cytuj
Paweł_Kupras Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2022 55 minut temu, JDC napisał: W ciemno dawałem im 5-6 lat. Jeśli nie trafi się z tęgością, to żadne usztywnienie nie pomoże. Oprócz nosków, bardziej w oczy rzuca się marszczenie skóry między noskiem a przyszwą i cholewki przy podeszwie, gdzie zaczyna się łuk stopy. Na szczupłe stopy chyba Meerminy są polecane - w ich oxfordach na Hiro czy Olfe to nawet w 7,5 nie zejdzie się u mnie podbicie, a noszę 6UK. W monkach na tym samym kopycie i rozmiarze ten problem nie występuje. Ale tam właśnie usztywnienie wypada w innym miejscu. Pewnie w związku z zachowaniem proporcji buta. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Budrys Opublikowano 30 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 Świetne uczucie, kiedy buty już na pierwszej przymiarce oferują pełen komfort, nawet w podbiciu. 11 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Opublikowano 30 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Września 2022 16 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Opublikowano 1 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Loake 13 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Opublikowano 1 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Wyższe monki 9 1 Cytuj
flozbi Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 @Budryszazdroszczę tych Shoepassion z rogacza. W takiej cenie jak były to bajka. Jak je zauważyłem to były rozmiary do 7 i od 8.5, a ja potrzebuję 7.5 lub 8:( Cytuj
Budrys Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2022 Godzinę temu, flozbi napisał: @Budryszazdroszczę tych Shoepassion z rogacza. W takiej cenie jak były to bajka. Jak je zauważyłem to były rozmiary do 7 i od 8.5, a ja potrzebuję 7.5 lub 8:( Dzięki. Właśnie też mnie zaciekawiły, chociaż to 3 ciemno brązowe shoepassion w tym miesiącu i już czas na coś jaśniejszego. Cytuj
blekit Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Monki o poranku TLB Mallorca 7 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2022 Pierwszy raz w tym sezonie split toe 6 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Opublikowano 4 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 TLB Artista 16 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Opublikowano 4 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Barkery Longwingi 12 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Opublikowano 4 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2022 Czołgi od CT 11 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 5 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 TJ 17 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 (Garment Project) 4 Cytuj
pablocito Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2022 Jesieni ciąg dalszy - Lołk 5 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. papiez_ Opublikowano 7 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 7 Października 2022 Cheaney 12 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 9 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 Dziś krokiety pierwszy raz na stopach. 20 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 9 Października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Października 2022 Miałem jeszcze w czwartek wrzucić zdjęcie ale zapomniałem, to nadrabiam teraz 12 2 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2022 (Barker) 8 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi