Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 28 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2022 Crownhill 7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 28 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2022 16 minut temu, Paweł_Kupras napisał: Crownhill Kurcze, ale nieciekawie się złamały. Jaki rocznik? Chyba masz dość szczupłą stopę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_Kupras Napisano 28 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2022 22 minuty temu, JDC napisał: Kurcze, ale nieciekawie się złamały. Jaki rocznik? Chyba masz dość szczupłą stopę. Stopę mam względnie wąską z niskim podbiciem. Co do rocznika to tegoroczna produkcja. I faktem jest ze złamały się brzydko. Nie lubię gdy producenci nie dociągają usztywnienia do końca szwu kapki buta. Będą pewnie szukały nowego domu jak znajdę dla nich alternatywę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2022 Meermin 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 28 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2022 16 minut temu, Paweł_Kupras napisał: Stopę mam względnie wąską z niskim podbiciem. Co do rocznika to tegoroczna produkcja. I faktem jest ze złamały się brzydko. Nie lubię gdy producenci nie dociągają usztywnienia do końca szwu kapki buta. Będą pewnie szukały nowego domu jak znajdę dla nich alternatywę 😉 W ciemno dawałem im 5-6 lat. Jeśli nie trafi się z tęgością, to żadne usztywnienie nie pomoże. Oprócz nosków, bardziej w oczy rzuca się marszczenie skóry między noskiem a przyszwą i cholewki przy podeszwie, gdzie zaczyna się łuk stopy. Na szczupłe stopy chyba Meerminy są polecane - w ich oxfordach na Hiro czy Olfe to nawet w 7,5 nie zejdzie się u mnie podbicie, a noszę 6UK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_Kupras Napisano 28 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2022 55 minut temu, JDC napisał: W ciemno dawałem im 5-6 lat. Jeśli nie trafi się z tęgością, to żadne usztywnienie nie pomoże. Oprócz nosków, bardziej w oczy rzuca się marszczenie skóry między noskiem a przyszwą i cholewki przy podeszwie, gdzie zaczyna się łuk stopy. Na szczupłe stopy chyba Meerminy są polecane - w ich oxfordach na Hiro czy Olfe to nawet w 7,5 nie zejdzie się u mnie podbicie, a noszę 6UK. W monkach na tym samym kopycie i rozmiarze ten problem nie występuje. Ale tam właśnie usztywnienie wypada w innym miejscu. Pewnie w związku z zachowaniem proporcji buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2022 Pada - Czinej 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Budrys Napisano 30 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2022 Świetne uczucie, kiedy buty już na pierwszej przymiarce oferują pełen komfort, nawet w podbiciu. 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mosze Napisano 30 Wrzesień 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2022 16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 1 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2022 Loake 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. flozbi Napisano 1 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2022 Wyższe monki 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 1 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2022 @Budryszazdroszczę tych Shoepassion z rogacza. W takiej cenie jak były to bajka. Jak je zauważyłem to były rozmiary do 7 i od 8.5, a ja potrzebuję 7.5 lub 8:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 1 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2022 Godzinę temu, flozbi napisał: @Budryszazdroszczę tych Shoepassion z rogacza. W takiej cenie jak były to bajka. Jak je zauważyłem to były rozmiary do 7 i od 8.5, a ja potrzebuję 7.5 lub 8:( Dzięki. Właśnie też mnie zaciekawiły, chociaż to 3 ciemno brązowe shoepassion w tym miesiącu i już czas na coś jaśniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2022 Monki o poranku TLB Mallorca 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 3 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2022 Pierwszy raz w tym sezonie split toe 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 4 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2022 TLB Artista 16 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł_Kupras Napisano 4 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2022 Barkery Longwingi 12 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 4 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2022 Czołgi od CT 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 5 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2022 TJ 17 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 5 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2022 (Garment Project) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 5 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2022 Jesieni ciąg dalszy - Lołk 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. papiez_ Napisano 7 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2022 Cheaney 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 9 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2022 Dziś krokiety pierwszy raz na stopach. 20 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 9 Październik 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2022 Miałem jeszcze w czwartek wrzucić zdjęcie ale zapomniałem, to nadrabiam teraz 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 10 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2022 (Barker) 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi