Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Godzinę temu, Tanatos70 napisał:

Bardzo ładne i...podobne do Vassow :-D. To nowe Yanko ? Pokusiłbyś się o porównanie ?

Sa bardzo podobne. Skóra podobnej klasy, kopyto równie atrakcyjne, dopasowanie na moja stopę jest lepsze w Yanko niz "U" Vass'a - sa obszerniejsze w palcach.

Jedyna zdecydowana różnica na korzyść Vass to podeszwa i konstrukcja podeszwy. Yanko ma mniej sztywną w okolicy glanka, przez co stąpając czuć obcas. Wróży to tez, ze z czasem stracą łódeczkę i bedą mniej wygodne. Jesli jednak ktoś nie ma wysokiego punktu odniesienia, to tego nie odczuje. Chce przez to powiedzieć, ze różnica w cenie jest zauważalna, a raczej odczuwalna, jedynie na nogach. 

Napiszę coś więcej i wkleję zdjęcia po powrocie do domu, w przyszłym tygodniu. 

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
2 godziny temu, Whitesnake napisał:

Trzeba przyznać, ze ładne. Jeszcze nie wiem jak zrobić im najlepsze zdjęcie, wiec na razie musicie mi uwierzyć na słowo :) 

( Yanko )

Bardzo ładne. Zazdroszczę. Chcę się przejechać do chłopaków i je sprobować, ale z moim podbiciem może być ciężko...

Lustro sam robiłeś, czy patine? :)

Opublikowano
11 minut temu, bodzixon napisał:

Bardzo ładne. Zazdroszczę. Chcę się przejechać do chłopaków i je sprobować, ale z moim podbiciem może być ciężko...

Lustro sam robiłeś, czy patine? :)

Lustro firmowe. Moje byłoby czarnym woskiem ;) 

Opublikowano
2 godziny temu, Whitesnake napisał:

Sa bardzo podobne. Skóra podobnej klasy, kopyto równie atrakcyjne, dopasowanie na moja stopę jest lepsze w Yanko niz "U" Vass'a - sa obszerniejsze w palcach.

Jedyna zdecydowana różnica na korzyść Vass to podeszwa i konstrukcja podeszwy. Yanko ma mniej sztywną w okolicy glanka, przez co stąpając czuć obcas. Wróży to tez, ze z czasem stracą łódeczkę i bedą mniej wygodne. Jesli jednak ktoś nie ma wysokiego punktu odniesienia, to tego nie odczuje. Chce przez to powiedzieć, ze różnica w cenie jest zauważalna, a raczej odczuwalna, jedynie na nogach. 

Napiszę coś więcej i wkleję zdjęcia po powrocie do domu, w przyszłym tygodniu. 

Jeżeli dobrze widzę, to u Vassa jeszcze chyba gładka pięta jako bonus dochodzi ?, ale te yanko naprawdę świetnie się prezentują. Baaaaaardzo ładne buty ?

Opublikowano
15 godzin temu, Bukary napisał:

Kolejne piękne i kolejne bondowskie buty. Ty jesteś gorszy niż wąż w Edenie.

Sorry :). Też czasami przeklinam moment wejścia na forum kilka lat temu :)

Opublikowano
9 godzin temu, Profumo napisał:

Chyba bym nie odróżnił od Loake Pimlico

Pimlico też mam :), tylko w skórze licowej. Pimlico ma bardziej wysmukłe kopyto. Jedne i drugie bardzo lubię.

Opublikowano
9 godzin temu, Hargin napisał:

2e816d138e71cab476433c763af4ed97.jpg

Sportowo, na przekór przeciwnikom selekcji MrV. Idealne buty, aby założyć je kilka razy w sezonie, nie tracąc więzi z klasyką :-)

Chyba mój ulubiony model NB, sam się do nich przymierzam. 

Opublikowano
Dnia 26.04.2017 o 14:14, Dan napisał:

Dziękuję :). Rozmiar pokrywa się z innymi butami Herringa czy popularnymi np. Loake, Meermin, Yanko o zbliżonych kopytach. Generalnie wszędzie biorę 44.5 przy rozmiarze stopy ok. 28.7 cm. A buty polecam - są dosyć oryginalne i fajnie się je czuje na stopie ze względu na tę niestandardowa podeszwę. 

Przyszły do mnie Mustangi Herringa. Buty są znacznie ciemniejsze niż na zdjęciu w tym wątku. Rozmiar 6F (zalecony przez konsultanta ze sklepu) jest chyba dobry na długość, ale bardzo ciasny, gdy idzie o szerokość. Nie ma mowy o normalnym chodzeniu. Ponieważ nie mam żadnego doświadczenia z angielskimi butami, chciałem zapytać, czy jest sens zamawiać 6.5. Albo inaczej: czy rozmiar 6.5 będzie szerszy?

Opublikowano
2 godziny temu, Zajac Poziomka napisał:

IMG_8606.thumb.JPG.5619b426bb19f05d2a0962408f2f5e3f.JPG

Podobne do pimlico?

Rzuciłbyś okiem na wątek o Loake? Tam mam pytanie o długość tych butów. Gdzie twoje palce sięgają bo widzę, że ładnie ci się złamały . Ale wiem, że stopę masz wąską. ( kurde a jaką ma moja żona nie wiem ?, nieźle)