Noldor Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 zdjęcia małe i u mnie wygląda na ciemną malinę. taki kolor będzie wyglądał beznadziejnie na każdym facecie. nawet na kardynale. Postaram się zrobić zdjęcia lepszej jakości w trenczu. Przymierzałem go znowu i myślę, ze dobrze w nim wyglądam. Nawet moja mam, która nie lubi wariacji kolorów, a modą interesuje się od młodości, uważa że jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 26 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2013 Przymierzam się od jakiegoś czasu do kupna klasycznego trenczu, myślałem o czymś takim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Czy ja mam cos nie tak z monitorem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Kriss- jak dla mnie o wiele za krótki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tigre251 Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Jeżeli jesteś wysoki to polecam długi trench. Najlepiej przymierzyć różne długości w sklepie i wyrobić sobie zdanie odnośnie wyglądu warto też skonsultować się ze sprzedawcą. Mi bardzo dobrze poradziła jedna pani , musiałem robić poprawki krawieckie i skracać odrobinę rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 27 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2013 Klasyczny trencz jest dłuższy, ale teraz wszystko krótkie projektują, więc może chwilowo taki jest całkiem ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noldor Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Klasyczny trencz jest dłuższy, ale teraz wszystko krótkie projektują, więc może chwilowo taki jest całkiem ok? Nie wiem, nie znam się na trendach. Wydaje mi się, ze po prostu krótki trencz jest brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Witam Prosiłbym o poradę w sprawie tego trencza. Godne uwagi? http://www.bytom.com.pl/kurtki-i-plaszcze,plaszcz-br-502-84-k-762-4855-p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 beżowy trencz z Bytomia z mocną obniżką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 tzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 A może taki? http://sklep.vistula.pl/kurtki-i-plaszcze/plaszcz,id-62101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 imo udziwniony Zdjęcie jest do kitu tzn. pasuje na reklamę, a nie do sklepu (model powinien stać przodem w zapiętym płaszczu). Wg mnie płaszcz jest ok, no może poza tym guzikiem na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Zamówiłem, ale dziś do mnie zadzwonili, że to był ostatni płaszcz. Niestety nie nadawał się do sprzedaży z powodu zabrudzenia. Na szczęście zamówiłem go za pobraniem więc nie ma problemu z pieniędzmi. Może macie jakieś propozycje klasycznych trenczy (nie wiem czy tak się piszę ) z dwoma rzędami guzików. Na zolando widziałem trencz marki pier one. Co o nim sądzicie? http://www.zalando.pl/pier-one-prochowiec-bezowy-pi922h002-709.html?wmc=DIS48_RT_PL_2006810.&opc=2211 Maksymalne do 350+-10. Kolor beżowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Ten z Zalando nieciekawy i za krótki jak dla mnie. Faktycznie te Vistuli są godne polecenia w takiej cenie - sam mam jeden już kilka sezonów i sprawuje się bez zarzutów. Jeszcze zależy do czego chcesz to nosić. Tutaj wersja formalna http://sklep.vistula.pl/kurtki-i-plaszcze/plaszcz,id-61442 - ale na tym modelu wygląda jak worek. Ale jak już się przyjrzysz wersji czarnej to zupełnie inaczej http://sklep.vistula.pl/kurtki-i-plaszcze/plaszcz,id-61441 Sam mam dwurzędówkę, więc w miarę jest uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Ten z Zalando nieciekawy i za krótki jak dla mnie. Faktycznie te Vistuli są godne polecenia w takiej cenie - sam mam jeden już kilka sezonów i sprawuje się bez zarzutów. Jeszcze zależy do czego chcesz to nosić. Tutaj wersja formalna http://sklep.vistula.pl/kurtki-i-plaszcze/plaszcz,id-61442 - ale na tym modelu wygląda jak worek. Ale jak już się przyjrzysz wersji czarnej to zupełnie inaczej http://sklep.vistula.pl/kurtki-i-plaszcze/plaszcz,id-61441 Sam mam dwurzędówkę, więc w miarę jest uniwersalny. Tylko czy to jest trencz? Dla mnie wygląda jak dyplomatka tylko w wersji wiosenno-jesiennej. Ktoś bardziej rozeznany podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Płaszcz bardzo ładny (szczególnie granat), ale nie jest to trencz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 nie jest to trencz. Zgadzam się. Płaszcz bardzo ładny (szczególnie granat). Skoro tak, to w takim razie jego piękno jest dla mnie głęboko ukryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Dla pocieszenia powiem, że też szukam trencza i niestety kiepsko. Budżet do 1000 zł ale jakoś lewy jestem z szukania. W TK maxx od dwóch tygodni szukam i ani jednego nie widziałem. Kiedyś były na CT i MD, ale w tym sezonie jakoś nie ma. Ogólnie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Skoro tak, to w takim razie jego piękno jest dla mnie głęboko ukryte So, what's wrong? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 So, what's wrong? absolunie nic. To nie mój płaszcz. Po prostu mi się nie podoba, w mojej skromnej ocenie wygląda jak fartuch roboczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 5 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Te płaszcze to jakieś stylistyczne nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 biały trench z pracowni Timothy Everesta - czyżby kolejny zwiastun końca mody przesadnie krótkich płaszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Panowie, znacie jakiś przykład niskiego faceta w długim płaszczu, który wyglądałby dobrze? Bo jestem mocno sceptyczny w tym przypadku, a może się mylę..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 prosze. no i był jeszcze ten gostek od casablanci 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 8 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2013 Ten gostek ma chyba jednak za długi płaszcz. Tu jest odrobinę krócej i lepiej: Być może to też kwestia lekkiego rozkloszowania na dole, którego na Twoim przykładzie nie widać. Jak na przykład tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi