Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kolekcjoner21 Napisano 12 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2018 Ponownie Eiji Murata, tym razem w kategorii "lustro u góry, lustro na dole". 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 29 Listopad 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2018 Antonio Meccariello 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Egonax Napisano 3 Luty 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2019 Edward Green Galway (Horween cordovan + zamsz) Zdjęcia: edwardgreen.com 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Luty 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2019 Te buty są przepiękne Vass 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2019 Trochę przewrotnie w tym temacie, ale trzeba mieć solidne jaja żeby takie buty założyć 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 9 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2019 J.FitzPatrick Meadowbrook - Walnut Museum Calf / Braided 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 Yohei Fukuda bespoke - Ebony w museum calf 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 Hiro Yanagimachi 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 Edward Green Dover na kopycie 606 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 Carmina monki z kordowanu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 Loafersy Riccardo Bestetti ze skóry świńskiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 22 minuty temu, Beny23 napisał: Loafersy Riccardo Bestetti ze skóry świńskiej Według mnie są paskudne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 50 minut temu, Velahrn napisał: Według mnie są paskudne. Uargumentujesz? Oprócz dziurki na pensówkę, która nie jest nieodłącznym elementem stylu loafer (zwłaszcza, we Włoszech gdzie musieliby pchać miliony lirów w tę dziurkę ), wszystko jest na swoim miejscu. Piękna faktura świńskiej skóry, super kolor, bardzo estetyczne przeszycie. Ja bym nosił. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 33 minuty temu, Żorż Ponimirski napisał: Uargumentujesz? Oprócz dziurki na pensówkę, która nie jest nieodłącznym elementem stylu loafer (zwłaszcza, we Włoszech gdzie musieliby pchać miliony lirów w tę dziurkę ), wszystko jest na swoim miejscu. Piękna faktura świńskiej skóry, super kolor, bardzo estetyczne przeszycie. Ja bym nosił. Przede wszystkim, w mojej ocenie bardzo brzydkie wydłużone kopyto. Przypomina mi to wyjątkowo paskudnego buta, który wygrał nawet konkurs World Championship Competition. Wiem, że niektórym ta estetyka się podoba, mnie jednak odrzuca. Albo nie wiem, ten but jest w jakimś wielgachnym rozmiarze, typu 48, i jako 40-ka prezentował by się jako śliczni i w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 Loafers wygląda na wydłużony przez perspektywę zdjęcia (może @Beny23 wie, ale stawiam na 9UK), a ten który wygrał konkurs był tak zaprojektowany, ale chyba chodziło o skill twórcy, a nie o walory użytkowe. EDIT: inne ujęcie tego samego modelu w cielęcej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 16 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2020 7 hours ago, Velahrn said: Przede wszystkim, w mojej ocenie bardzo brzydkie wydłużone kopyto. Przypomina mi to wyjątkowo paskudnego buta, który wygrał nawet konkurs World Championship Competition. Wiem, że niektórym ta estetyka się podoba, mnie jednak odrzuca. Albo nie wiem, ten but jest w jakimś wielgachnym rozmiarze, typu 48, i jako 40-ka prezentował by się jako śliczni i w ogóle? Daniel zrobił ten but specjalnie w taki sposób żeby pokazać swój kunszt. Z założenia jest to but konkursowy i nie do noszenia. Chodziło o uwypuklenie trudności wykonania i jest to but na siłę udziwniony. Rozmawiałem z nim o tym bucie ponad godzinę po konkursie. Tutaj pokaz kunsztu Daniela i buty jakie robi na codzień pod swoim nowym brandem Catella Shoemaker po odejściu z działu bespoke Gaziano & Girling. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2020 Saint Crispin’s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2020 Yohei Fukuda 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 18 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2020 11 godzin temu, Beny23 napisał: Saint Crispin’s Prison Loafers DOC Department of Corrections.,Kiedyś miałem w kolekcji prawdziwe Prison Boots szyte dla więźniów przez więźniów PIA (Prison Industry Authority).Przed wyjazdem z NY sprzedałem większość kolekcji i podobnie jak większość z kilkuset par kolekcjonerom z Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 On 5/18/2020 at 2:21 AM, mayor said: Prison Loafers DOC Department of Corrections.,Kiedyś miałem w kolekcji prawdziwe Prison Boots szyte dla więźniów przez więźniów PIA (Prison Industry Authority).Przed wyjazdem z NY sprzedałem większość kolekcji i podobnie jak większość z kilkuset par kolekcjonerom z Japonii Akurat ta para SC jest własnością lekarza dentysty który żeby było śmieszniej ma inicjały D.O.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 Edward Green 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 Edward Green Galway (Cognac cordovan + zamsz) Te są jeszcze lepsze od (Horween cordovan, które zamieściłem w wątku powyżej Źródło: edwardgreen.com 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2020 John Lobb Paris 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2020 Enzo Bonafe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 23 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2020 Renifer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi