Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 396
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
50 minut temu, Velahrn napisał:

Według mnie są paskudne.

Uargumentujesz?

Oprócz dziurki na pensówkę, która nie jest nieodłącznym elementem stylu loafer (zwłaszcza, we Włoszech gdzie musieliby pchać miliony lirów w tę dziurkę ;) ), wszystko jest na swoim miejscu. Piękna faktura świńskiej skóry, super kolor, bardzo estetyczne przeszycie. Ja bym nosił.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
33 minuty temu, Żorż Ponimirski napisał:

Uargumentujesz?

Oprócz dziurki na pensówkę, która nie jest nieodłącznym elementem stylu loafer (zwłaszcza, we Włoszech gdzie musieliby pchać miliony lirów w tę dziurkę ;) ), wszystko jest na swoim miejscu. Piękna faktura świńskiej skóry, super kolor, bardzo estetyczne przeszycie. Ja bym nosił.

Przede wszystkim, w mojej ocenie bardzo brzydkie wydłużone kopyto. Przypomina mi to wyjątkowo paskudnego buta, który wygrał nawet konkurs World Championship Competition. 

Daniel-Wegan-1st-place-1024x713.jpg

Wiem, że niektórym ta estetyka się podoba, mnie jednak odrzuca.

Albo nie wiem, ten but jest w jakimś wielgachnym rozmiarze, typu 48, i jako 40-ka prezentował by się jako śliczni i w ogóle?

Opublikowano
7 hours ago, Velahrn said:

Przede wszystkim, w mojej ocenie bardzo brzydkie wydłużone kopyto. Przypomina mi to wyjątkowo paskudnego buta, który wygrał nawet konkurs World Championship Competition. 

Daniel-Wegan-1st-place-1024x713.jpg

Wiem, że niektórym ta estetyka się podoba, mnie jednak odrzuca.

Albo nie wiem, ten but jest w jakimś wielgachnym rozmiarze, typu 48, i jako 40-ka prezentował by się jako śliczni i w ogóle?

Daniel zrobił ten but specjalnie w taki sposób żeby pokazać swój kunszt. Z założenia jest to but konkursowy i nie do noszenia. Chodziło o uwypuklenie trudności wykonania i jest to but na siłę udziwniony. Rozmawiałem z nim o tym bucie ponad godzinę po konkursie. 
Tutaj pokaz kunsztu Daniela i buty jakie robi na codzień pod swoim nowym brandem Catella Shoemaker po odejściu z działu bespoke Gaziano & Girling.

A020EBAD-4EFB-4E4E-ACC4-82B4E3649E6F.jpeg

9A4297E3-1AA1-43F3-931C-3E9443F51697.jpeg

C01E69C2-BF82-4170-BE38-51823C787532.jpeg

EBF66FF4-32BD-4F7F-B575-9763B5D7C247.jpeg

49799408-4410-44E1-AA48-806EFDA23B11.jpeg

• Like 3
Opublikowano
11 godzin temu, Beny23 napisał:

Saint Crispin’s

19C50A3A-8E9C-45CA-B6AF-D46BB9DAE4DD.jpeg

Prison Loafers DOC Department of Corrections.,Kiedyś miałem w kolekcji prawdziwe Prison Boots szyte dla więźniów  przez więźniów  PIA (Prison Industry Authority).Przed wyjazdem z NY sprzedałem  większość kolekcji i podobnie jak większość z kilkuset par kolekcjonerom z Japonii

Opublikowano
On 5/18/2020 at 2:21 AM, mayor said:

Prison Loafers DOC Department of Corrections.,Kiedyś miałem w kolekcji prawdziwe Prison Boots szyte dla więźniów  przez więźniów  PIA (Prison Industry Authority).Przed wyjazdem z NY sprzedałem  większość kolekcji i podobnie jak większość z kilkuset par kolekcjonerom z Japonii

Akurat ta para SC jest własnością lekarza dentysty który żeby było śmieszniej ma inicjały D.O.C.