adamW Napisano 1 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2021 Akurat zdjecie blednie wstawilem. Jest tez automat na Eta/Valjoux 7750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toddsweeneyż Napisano 7 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2021 Hamilton to piękny zegarek. Mój ojciec ma go od ponad 6 lat i mówi, że to najlepszy zegarek, jaki miał. Jeśli weźmiesz piękny pasek i ostrożnie się z nim obchodzisz, będzie wyglądał bardzo stylowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 13 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 Czy chrono24 to dobre miejsce do zakupu nowego NOMOSa? Jest tam wielu sprzedawców oferujących nowe zegarki za 80-85% RRP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 Niby ok ale ja bym kupił w sklepie Nomosa, masz darmową przesyłkę, możesz sobie wybrać długość paska, zakup bezpośrednio od producenta, w razie potrzeby skorzystania z gwarancji nie ma problemu - nie "oszczędzałbym" tej niewielkiej kwoty dla tych benefitów i doświadczenia zakupu bezpośrednio od producenta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2021 @R50 słuchaj mądrej rady. Też kombinowałem przy Pamie, ale posłuchałem Filipa i ostatecznie oszczędziłem sporo kasy. 4 wizyty w serwisie w Monachium (w tym jedna już po gwarancji, też bezpłatna) kosztowały mnie tylko trochę nerwów i kilkukrotną podróż z zegarkami do Warszawy do AD. Resztą zajęła się Pani Jansen (AD) 🙂. W wypadku zakupu przez chrono... no miałbym pewnie spory problem 🙂. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polan Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 Czesc, To moj pierwszy post tutaj. Trafilem tu przypadkiem szukajac informacji o zegarku ktory mi sie podoba I musze przyznac ze naprawde pelno tu ciekawych informacji. Mysle ze wkrotce po przeczutaniu interesujacych mnie watkow zaczne sie udzielac. Poki co zapytam zacne grono co myslicie o tym zestawie https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://allegrolokalnie.pl/oferta/zegarek-oris-prodiver-7630-71-titanium-chronograph-n4u&ved=2ahUKEwj8pZD3r5XzAhVRs4sKHSQbC2cQjjh6BAgLEAE&usg=AOvVaw3kjljoWkHqad0X7AfD_WPN Ciekawi mnie czy to jakis fals? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 Cześć, jaki cel ma pytanie o zegarek sprzedany/oferowany prawie półtora roku temu i którego nie kupiłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polan Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 14 minut temu, eye_lip napisał: Cześć, jaki cel ma pytanie o zegarek sprzedany/oferowany prawie półtora roku temu i którego nie kupiłeś? Bo pojawil sie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 Skoro chcesz aby na to spojrzeć to podaj aktualnego linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polan Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 Chcialalbym ale aktualne oferta olx wyswietla blad strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polan Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 ID: 655777174 Zegarek ORIS ProDiver 7630-71 Titanium Chronograph Automatic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polan Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 Ogolnie dziwna lub nie sprawa. Gosc ktory chce to sprzedac ma rozne dziwne rzecxy w ofercie jak gdyby faktycznie z jakiego rozliczwnia. Linkt ktory dalem jest z poczatku 2020 roku ale wszystko sie zgadza opis, zdjecia I nawet miejscowosc. Niestety aktualna oferta na olx zniknela wczoraj w poludnie ale zegarek jest dostepny bo wieczorem dostalem odp od sprzedawcy. Ogolnie zestaw mi sie podoba ale bez cisnienia wydac 4 czy 5 tys na falsa I jeszcze wyciecxka do kutna a jestem z krakow to srednia opcja dla mnie. Po krotce Tak to wyglada. Owszem moge popytac sprzedajacego o jakies szczegoly ale byc moze dla fachowca widac od razu ze to fals. Brak faktur czy paragonu ogolnie zegarek z rozliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 Zegarek jest oryginalny, ale nie wiadomo jaki jest stan mechanizmu i poszczególnych części itp. Czasami w taki zakup trzeba władować połowę ceny zakupu lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polan Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 Czyli jest duze ryzyko. Chyba lepiej odpuscic. Pozostaje mi dalej szukac dalej I liczyc ze kiedys sie pojawi moj wymarzony Hamilton Pearl harbour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2021 W sprawie orisow zaglądaj na FB do Wiktora ostrowskiego (zdjęcie ma na zielonym tle jak nurkuje). Gość ma dobre ceny na tego producenta, jest z Krakowa i nie sprzedaje podrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polan Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/zegarek-oris-prodiver-7630-71-titanium-chronograph-automatic-CID87-IDInzBc.html Pojawil sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 55 minut temu, Polan napisał: https://www.olx.pl/d/oferta/zegarek-oris-prodiver-7630-71-titanium-chronograph-automatic-CID87-IDInzBc.html Pojawil sie Następnym razem jak będziesz co wystawiać to pamiętaj, że ogłoszenie chwilę się aktywuje. Nie od razu się pojawia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polan Napisano 24 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2021 2 godziny temu, jaskokoz napisał: Następnym razem jak będziesz co wystawiać to pamiętaj, że ogłoszenie chwilę się aktywuje. Nie od razu się pojawia. Ale to jest zegarek ktory chce kupic. Nie sprzedaje go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszy Napisano 22 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2021 Na dniach planuję zakup zegarka (używanego), wybór pomiędzy Baume & Mercier Clifton 10129 i Longines Master L2.693.4.78.5. Czy ktoś jest w stanie się wypowiedzieć o tych dwóch zegarkach, lub ewentualnie zaproponować coś w podobnej stylistyce? Chodzi o w miarę klasycznie wyglądający, mechaniczny chronograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2021 Oba są w porządku, wybierz ten który Ci się bardziej podoba na żywo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/diver-watch-39mm/ocean-39-vintage-gmt-premium-blue-red-ceramic.html co myślicie? Chcę zegarek uniwersalny, zarówno na paski skórzane jak i materiałowe, rozmiar nadgarstka 17 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 @eduardo a nie lepsza będzie wersja https://www.steinhartwatches.de/en/diver-watch/diver-watch-39mm/ocean-one-39-black-ceramic.html , czarny bezel będzie pasował praktycznie do wszystkiego . Stenka nie przymierzałem nigdy ale zwróć uwagę na uszy które są słabo wyprofilowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 @Szydlowski a uwierz, że go rozważałem. Ale jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o płeć piękną. Po prostu żona stwierdziła, że ładniejszy. Zakładam, że skoro ludzie rolka pepsi (z bardziej żywymi kolorami) noszą do różnych stylizacji, to ja z bieda wersją chyba nie wypadnę źle W kwestii uszu - na filmiku nie wygląda to źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Maj 2022 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2022 @eduardo to ta wersja wydaje mi się ciekawsza , na plus nakładane indeksy i zwykła luma , nie lubię fauxtiny , no i jubilee która wg mnie idealnie gra z gmt pepsi , na minus nie wiercone uszy . W tym vintage gmt kiepsko wygląda białe okienko daty na tle postarzanych indeksów . https://www.steinhartwatches.de/en/ocean-39-gmt-2-blue-red-ceramic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2022 Cześć, temat pewnie do przeniesienia przez moderatora. Zastanawiam się nad zakupem zegarka Omega Speedmaster pod kątem schowania oszczędności przed inflacją. Co sądzicie o tym pomyśle? Czy zegarek straci na wartości, jeśli tak to jak dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi