Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Kyle napisał:

@Krzysiek_W prawidłowo, choć zawsze można jeszcze jednego Max Bill'a ;-) :

https://jubitom.com/zegarki/junghans/max-bill-by-junghans/zegarek-junghans/027-460100

A serio to świetne cena, gdyby nie inne wydatki na głowie, to już byłby mój, zatem jeżeli ktoś się zastanawia, to teraz jest dobry moment.

Tego  max Billa też mam ;)

Dobra, iwc ostatecznie, przekonaliscie mnie ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zastanawiam się nad kupnem klasycznej Omegi - z lat 60. lub 70. Prawdopodobnie Seamaster. Budżet ok. 3.000zł. Mam zamiar go zakładać kilka razy w tygodniu.  Czy mam szansę znależć coś solidnego i godnego uwagi w tej cenie?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chodzi mi po głowach  Oris Carl Brashear jak poniżej, ale niestety jest on tylko na rynku wtórnym w dość wysokiej cenie. Widzieliście coś innego z koperta wykonaną z brązu? Zakochałem się w takiej patynie. Jest co prawda Oris pointer date i to z zieloną tarcza, lecz mimo wszystko Carl rządzi...

1-Aged-Bronze-Oris-Carl-Brashear-by-Star

Opublikowano

Ten Big Crown Bronze 80th na zywo wyglada jeszcze ladniej - w mojej subiektywnej ocenie. Zielen w rzeczywistosci jest bardziej pastelowa. Sam mam dylemat (szukam dla siebie czegos nowego) pomiedzy wlasnie tym Orisem, a Longines Legend Diver.

A moze Tudor Bronze?

Opublikowano
16 godzin temu, kichanadeta napisał:

Ten Big Crown Bronze 80th na zywo wyglada jeszcze ladniej - w mojej subiektywnej ocenie. Zielen w rzeczywistosci jest bardziej pastelowa. Sam mam dylemat (szukam dla siebie czegos nowego) pomiedzy wlasnie tym Orisem, a Longines Legend Diver.

A moze Tudor Bronze?

Tudor nie... jakbyś chciał tego Orisa zielonego mam w dobrej cenie do załatwienia.

wybór padł na dwa modele - Ch. Ward (to logo mi trochę nie podchodzi), albo Helson Shark. Tylko który?

HMiKPaN.jpg

19764443_1148245335319011_72102675646754