Krzysiek_W Napisano 13 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2018 1 godzinę temu, Kyle napisał: @Krzysiek_W prawidłowo, choć zawsze można jeszcze jednego Max Bill'a : https://jubitom.com/zegarki/junghans/max-bill-by-junghans/zegarek-junghans/027-460100 A serio to świetne cena, gdyby nie inne wydatki na głowie, to już byłby mój, zatem jeżeli ktoś się zastanawia, to teraz jest dobry moment. Tego max Billa też mam Dobra, iwc ostatecznie, przekonaliscie mnie 🙃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 @Krzysiek_W IWC spoko ale dlaczego Portugalczyk i w dodatku chrono? Taki jakiś "Parnisowaty" 😎 Za mną chodzi coś takiego: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 5 godzin temu, maciato napisał: @Krzysiek_W Za mną chodzi coś takiego: No w takim klimacie to tylko Ingeniuer. 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 @Ataman, A jak z tego czas odczytać?😋 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Nie do tego tematu Usuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 1 godzinę temu, Egonax napisał: No w takim klimacie to tylko Ingeniuer. 😀. W tym klimacie to AP Royal Oak albo Patek Philippe Nautilius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2018 Wszystko w rodzinie, od Géralda Genty 👍 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 20 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2018 Zastanawiam się nad kupnem klasycznej Omegi - z lat 60. lub 70. Prawdopodobnie Seamaster. Budżet ok. 3.000zł. Mam zamiar go zakładać kilka razy w tygodniu. Czy mam szansę znależć coś solidnego i godnego uwagi w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abnegat Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 @skatej wszedłem do tego tematu, by zadać identyczne pytanie mi wpadła w oko taka constellation - https://allegro.pl/1977-omega-constellation-chronometer-automat-i7676413292.html, też niestety nie mam wiedzy by ocenić, czy to dobry typ na zegarek codzienny... może bardziej obeznani forumowicze pomogą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 21 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2018 wejdźcie na forum KMZiZ - tam szybciej uzyskacie odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2018 Chodzi mi po głowach Oris Carl Brashear jak poniżej, ale niestety jest on tylko na rynku wtórnym w dość wysokiej cenie. Widzieliście coś innego z koperta wykonaną z brązu? Zakochałem się w takiej patynie. Jest co prawda Oris pointer date i to z zieloną tarcza, lecz mimo wszystko Carl rządzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 Kto bogatemu itd...;-) https://hiconsumption.com/2017/05/best-bronze-watches/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 Jest jeszcze ORIS CARL BRASHEAR CHRONOGRAPH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 2 godziny temu, kichanadeta napisał: Jest jeszcze ORIS CARL BRASHEAR CHRONOGRAPH. Ten jest droższy od zwykłego automata, ale ten zwykły mi się bardziej podoba. Alternatywa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nets Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 http://zegarkiclub.pl/forum/topic/51629-klub-miłośników-zegarków-oris/page-261#entry2424965 Może warto podpytać na sąsiednim forum, może pomogą z tym Orisem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 Tam już śledzę wszystkie wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 16 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2018 Ten Big Crown Bronze 80th na zywo wyglada jeszcze ladniej - w mojej subiektywnej ocenie. Zielen w rzeczywistosci jest bardziej pastelowa. Sam mam dylemat (szukam dla siebie czegos nowego) pomiedzy wlasnie tym Orisem, a Longines Legend Diver. A moze Tudor Bronze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 16 godzin temu, kichanadeta napisał: Ten Big Crown Bronze 80th na zywo wyglada jeszcze ladniej - w mojej subiektywnej ocenie. Zielen w rzeczywistosci jest bardziej pastelowa. Sam mam dylemat (szukam dla siebie czegos nowego) pomiedzy wlasnie tym Orisem, a Longines Legend Diver. A moze Tudor Bronze? Tudor nie... jakbyś chciał tego Orisa zielonego mam w dobrej cenie do załatwienia. wybór padł na dwa modele - Ch. Ward (to logo mi trochę nie podchodzi), albo Helson Shark. Tylko który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 Krzysiek, z tych dwóch to zdecydowanie i tylko... Oris! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2018 @Krzysiek_W, ja od dwóch lat noszę non-stop Krzyśka Warda, więc naturalnie go polecam. Brązu dla siebie bym nie wybrał, ale mechanicznie i pod względem wykonania to dobra wartość za cenę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mango Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 Myślę nad kupnem Orient Bambino- czy creationwatches to strona z oryginałami? ich ceny na bambino są świetne, ktoś ma jakieś doświadczenia?https://www.creationwatches.com/products/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=bambino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kupras Napisano 18 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2018 @mango jak najbardziej oryginały. Sam tam kupuję. Pamiętaj tylko o dodatkowych kosztach, które mogą wystąpić przy kontroli celnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 W dniu 16.12.2018 o 00:52, Krzysiek_W napisał: Widzieliście coś innego z koperta wykonaną z brązu? Nie mogłem sobie przypomnieć, aż w końcu dziś przy okazyjnym przeglądaniu... https://www.spinnaker-watches.com/collections/tesei-bronze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2018 2 godziny temu, Kyle napisał: Nie mogłem sobie przypomnieć, aż w końcu dziś przy okazyjnym przeglądaniu... https://www.spinnaker-watches.com/collections/tesei-bronze Dzięki @Kyle - zegarek już wybrany i zamówiony, trochę jednak inny niż spinnaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi