B.B. Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Propozycja stroju motocyklowego: a takim to pojazdem powoził ten pan: [Zdjęcia mojego ojca, co w rajdach 30 letnią Hondą na rajdy jeździ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Mi się to kojarzy ze steampunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 11 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2012 Jest w tym trochę racji, motocykl z 1912, wiele pod względem "stylistyki" od obiektów XIX wiecznych się nie różni, a do takiej stylistyki odnosi się steam-punk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 27 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2012 żeby po ewentualnym wypadku łatwo było pobrać / wymienić odpowiedni organ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Zdjęcia z dzisiejszej imprezy American Day w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 A to tak zwane boberki ,na tym można jeździć w garniturze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 piekny ten pierwszy cafe racer, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 1 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2012 Honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 28 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2012 Jack Nicholson na motocyklu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2012 Moje zdjęcie magazyn Custom - American Day 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Wspomnienia jak milo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 migawka z warszawskiej ulicy. Jadę sobie i widzę motocyklistę w spodniach garniturowych i monkach. Myślę - nasz człowiek? Motor odjeżdża kawałek... na rejestracji litery IT przepraszam za jakość zdjęcia - z telefonu Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarek Napisano 23 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2013 Moto guzzi, świetne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Migawka tez z warszawskiej ulicy - jakis czas temu jadac spotkałem motocyklistę w garniturze, przepraszam za kadr, ale w momencie jak zacząłem robic zdjecie to zmieniły się światła: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Taki dzisiaj był mój dress code motocyklisty This Day in Harley-Davidson History – July 14, 1969 – The movie Easy Rider premieres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 jak się ubrać na taki motor? Lotus C-01, prototyp btw - to pierwszy motor tej marki. Nie jeżdżę na motorze, ale design mi się podoba! jedyna wada jaką dostrzegam to przymus zostawienia pasażerki na "tarasie widokowym" Edit: zaprojektował go były projektant Bugatti - Daniel Simon. Cena orientacyjan 100k eur + vat I jeszcze w ciekawszych barwach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Damian, to nie jest motor, motocykliści Cię zjedzą za takie teksty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Piękny nośnik marki. Lotus my love:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 <ciach> Edit: zaprojektował go były projektant Bugatti - Daniel Simon. Cena orientacyjan 100k eur + vat </ciach> Projektantom Bugatti musi się strasznie nudzić, ostatnio mało się tam dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 film reklamowy wspominanej na forum marki BELSTAFF 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fugazi Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Witam serdecznie, To chyba mój pierwszy post na tym Forum. Nie wiem czy nie popełnię faux - pas zaczynając tu, a nie od Przywitalni i autoprezentacji. Witając się zatem przyznaję się, że jestem bardzo początkujący w dziedzinie "But w Butonierce" i bardziej doświadczony w dress code na motocyklu. Jak mówią motocykliści śmigam na ciężkim cruiserze już dobre parę lat. Na moim "worku ryżu" (honda VTX) jak mówią "pogardliwie" koledzy z HD po pojemności 1800 cc i wadze 320 kg w wersji suchej zrobiłem 30 tys km. Nie ma tu miejsca na moje ulubione monki lub chociażby chinosy. Jest parę względów dlaczego nie. Wspominaliście o bezpieczeństwie - oczywistość. Upadek "zweryfikuje" wszelkie elementy styku z asfaltem. Upadek można zaliczyć nie tylko przy poruszaniu się. Nasze miejskie sytuacje, czyli korki, koleiny malowania pasów, tłuste plamy na jezdni to praktyczne pułapki nawet przy 5km /h lub przy postoju. Dlatego sztywna podeszwa i usztywniona zabudowanym butem kostka to podstawa. Innym aspektem jest czystość naszych ulic, a raczej ich brud. Przy otwartym (bez przysłony) kasku czuje się "naturalny peeling kawitacyjny" Wszystkie drobiny piasku idą na motocyklistę. To oznacza również, że odzież wierzchnia dostaje swoje. Dodając do tego spaliny z naszych masowych środków lokomocji, spotkania z owadami i można zapomnieć o schludności i poprawności tego co nosimy. Na domiar złego bardzo letnia temperatura i dobry układ skór na sobie zapewnia warunki podobne do tych w saunie. Jak sobie z tym radzę? Marynareczka i spodnie i reszta dowożone są w sakwach. Tu pozostaje kwestia ich wielkości. Na turystykach są one zbyt małe do swobodnego lokowania rzeczy, ale da się pewnie. W sakwach skórzanych też trzeba się zorganizować, ale jest łatwiej. Przy zakupie tych sakw trzeba myśleć pod każdym kątem czyli zespolenia z motocyklem i pojemności do przewożenia butów, spodni, marynarki, koszuli i dodatków. Mam nadzieję, że nie zanudziłem. Pozdrawiam Fugazi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Panowie zapowiedz eleganckiej imprezy w Warszawie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 Przymiarka do Gentlemans Ride 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2016 I to jest taki Triumph materii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi