frik Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2019 Styl stylem, ale średnio sobie wyobrażam wsiadać na jednoślad bez rękawic, kurtki z ochraniaczami i bez żadnej ochrony kolan. Warto też pamiętać żeby ten strój i ochraniacze były dobrze dopasowane. Na jednym kolanie chyba już na zawsze mam pamiątkę po motocyklowych spodniach, które były zbyt luźne i ochraniacz się przesunął podczas szlifowania asfaltu. Ja miałem kufer centralny do którego wrzucałem plecak, a na parkingu zostawiałem w nim kask. Aczkolwiek garnitur czy marynarka po jeździe w kufrze nie będą wyglądać jak wyjęte z szafy. Cytuj
pmichal Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2019 Dzięki za rady Będę brał motor typu naked. w strój nowy się wyposażyłem, zostały jedynie buty. Skuter niestety to nie moja bajka. Postaram się o jaka szafkę w pracy, żeby zostawić chociaż coś, a jak nie to myślę, że nauczę się ładnie składać, żeby zagnieceń dużych nie było Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi