Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 18 Wrzesień 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2017 Kolejne ciekawe podwójne monki Yanko 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 21 Październik 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2017 Ostatni projekt na przykładzie Yanko 204 14 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Jak się takie buty potem pielęgnuje by nie "zamazać" wzoru? (zgaduje, że nie jest to w 100% trwałe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 11 godzin temu, arekx napisał: Jak się takie buty potem pielęgnuje by nie "zamazać" wzoru? (zgaduje, że nie jest to w 100% trwałe). Błędnie zgadłeś ;), jest to trwałe malowanie, barwnik przenika w głąb skóry niczym tatuaż. Buty są już wykończone i mało co je rusza. Najlepiej dbać później o buty kremem bezbarwnym. Wosk może być już w kolorze brązu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Mało, że zazdroszczę Ci talentu do patynowania i to na lvelu światowym, to jeszcze te zdjęcia. Za każdym razem mnie rozkładają na łopatki. Chyba muszę się zgłościć na krótkie szkolenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 10 godzin temu, Skalpel napisał: Mało, że zazdroszczę Ci talentu do patynowania i to na lvelu światowym, to jeszcze te zdjęcia. Za każdym razem mnie rozkładają na łopatki. Chyba muszę się zgłościć na krótkie szkolenie. Oj Darku, dzięki, zwłaszcza od osoby która dla mnie wymiata na światowym poziomie w kaletnictwie, wcale nie słodzę w kontrze, to zresztą na tym forum każdy wie Co do zdjęć, ja je po prostu kocham wykonywać na równi z patynowaniem, jak coś to wal jak w dym, zawsze Ci pomogę by Twoje prace podbiły serca innych osób. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Trzeba się wybrać razem, mi też się kurs przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 23 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Hehe, zapraszam, przy okazji pasek od @Pepo przed malowaniem u mnie 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 26 Październik 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Pasek już po malowaniu, w kadrze widać moje 3 letnie Yanko tak samo malowane jak i nowość, prototypowy pasek do spodni Sartolane o szerokości 3,5cm z piękną klamrą w tym samym malowaniu, naprawdę świetnie wykonany. Później opiszę szczegóły, uruchomię mini zamówienie forumowe na taki pasek kolega [mention=8290]dziko[/mention] powinien być zainteresowany po mini recenzji węższego paska 7 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 14 godzin temu, arsen napisał: nowość, prototypowy pasek do spodni Sartolane o szerokości 3,5cm z piękną klamrą w tym samym malowaniu, naprawdę świetnie wykonany. Później opiszę szczegóły, uruchomię mini zamówienie forumowe na taki pasek kolega [mention=8290]dziko[/mention] powinien być zainteresowany po mini recenzji węższego paska Ostatnio stwierdziłem, że mam chyba wystarczająco pasków (remanent wykazuje siedem plecionych i kilkanaście zwykłych), no ale te 3,5 cm bardzo kusi, nie powiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 27 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Chciałbym poinformować że ogłaszam małe grupowe zamówienie na paski o szerokości 3,5cm od Sartolane, ręcznie malowane i wykończone przeze mnie. Paski będą w całości szyte ze skóry do malowania/patynowania, widziałem już masę pasków i te dla mnie wyglądają naprawdę zawodowo, nawet surowe Do odwzorowania dosyć szeroka paleta kolorów której nawet nie jestem w stanie wymienić, orientacyjnie przy zamówieniu można się posłużyć np. przykładowym zdjęciem butów, innych realizacji itp. Oczywiście istnieje możliwość patynacji (przyciemnienia krawędzi itp.) Cena za pasek w przedsprzedaży wynosi 320pln (normalnie jest to 380pln). Proszę o dopisywanie się na listę w tym wątku. Długość paska, sposób malowania oraz płatności ustalę poprzez PW. Zamówienia zbieram do 12 listopada, później będę potrzebował około 6 tygodni na realizację. Poniżej przykładowo malowanie paska w kolorze bordo, można na zdjęciu zobaczyć jakość wykonania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 Skuszę się na 1 sztukę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 13 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2017 Jeszcze tylko dzisiaj, można rzutem na taśmę zamówić pasek do spodni w obniżonej cenie, zapraszam na PW. Przy okazji, dwie pary lotników 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 18 Grudzień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Tym razem malowanie będzie bardziej klasyczne, baza to Yanko 204 w MTO bez ażurowania na nosku 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Dwukolorowe malowanie na Yanko 742 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Chyba pierwsza Twoja praca, która mi się w ogóle nie podoba. Zupełnie nie pasuje mi to połączenie kolorystyczne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Teraz, Zajac Poziomka napisał: Chyba pierwsza Twoja praca, która mi się w ogóle nie podoba. Zupełnie nie pasuje mi to połączenie kolorystyczne. Cóż, rozumiem, ale nie dyskutuje z życzeniami klienta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 @arsen Rozumiem podejście, chociaż nie do końca je popieram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 13 Styczeń 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 Tym razem bardziej klasyczna realizacja 13 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2018 Malowanie Camo do pewnej Omegi. Pasek wykonany przez niezawodnego @Pepo 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 W dniu 29.01.2018 o 07:53, arsen napisał: Malowanie Camo do pewnej Omegi. Pasek wykonany przez niezawodnego @Pepo A tak wygląda z zegarkiem:) 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Pomyśl nad zapięciem motylkowym, nie będzie się niszczył tak bardzo na zagięciach, a i ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roter6 Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 @Krzysiek_W zdecydowanie. Nawet miałem odłożone takie zapięcie, ale coś nie pykło mi przy mierzeniu i za wąskie jest na ten pasek. Także na szybko przepiąłem zapięcie z innego i testuję;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 14 Luty 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2018 Podwójne monki Yanko 663 przed i po malowaniu 8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 2 Marzec 2018 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2018 Yanko 663 w mojej ulubionej patynie 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi