Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 26 Marzec 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 Panowie, ja nie zabiegałem o sponsorów na ten wyjazd, może to błąd ale nie jest to w moim stylu o coś prosić, tym bardziej o gotówkę. Poleciałem za swoje. Mogę jednak wymienić marki dzięki którym się dobrze mogłem zaprezentować, a inicjatywa wyszła sama od nich, jest to @poszetka.com która mnie ubrała (dostałem od nich marynarkę, krawat i poszetkę), do tego torba i pasek od @Sartolane która fajnie zagrała (sam ją spatynowałem), wcześniej dostałem buty TLB od ekipy @saphir.pl. Jeszcze raz wielkie dzięki. 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 Arsen, gratulacje, tak po prostu. Bardzo mi się twoje dzieło podoba. Gdybym miał wybierać to miałbym ogromny dylemat bo zielone też świetne. Sent from my SM-A510F using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 26 Marzec 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 Shoegazing na Instagram dziś wieczorem opublikowało zdjęcie w lepszej jakości, od lewej Norman, Ja, Samuel. 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 @Pepo dziękuję za informację. Chcę wierzyć, że jest to wynik prężnego działania i wsparcia jakiego zarząd BwB udzielił Andrzejowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 Jak dla mnie to wszystkie prezentują taki sam, najwyższy poziom. Kto zwyciężył to już dzieło przypadku. Tutaj nie ma gorszej/lepszej realizacji. "Obytrzy" są świetne. @arsengratulacje za wejście na patyniarski szczyt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 @arsen Andrzeju gratuluję pozyskania sponsorów, a sponsorom wyczucia. Brawo Panie i Panowie. Brak wsparcia ze strony zarządu BwB dla Twojej osoby pozostawię do oceny forumowiczom, bo komentować nie ma czego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 @saphir.pl a propos, czy będą buty TLB do patynowania ?? Może wykluje się z tego jakiś projekt forumowy typu grupowe zamówienie + specjalna patyna od @arsen ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 26 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2019 @arsen szczere gratulacje! Pokazujesz jak solidną pracą można wysoko zajść. Jedne z kolejnych z pewnością będą moje PS. Nie będę ukrywał że w mojej subiektywnej ocenie kolejność jest dokładnie taka jak na zamieszczonym wyżej zdjęciu co oczywiście nie zmniejsza skali sukcesu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 15 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: @saphir.pl a propos, czy będą buty TLB do patynowania ?? Może wykluje się z tego jakiś projekt forumowy typu grupowe zamówienie + specjalna patyna od @arsen ? Nie będę się wdawał w detale, ale buty do patynowania od samego początku w 95% organizujemy z myślą o Andrzeju. Obecnie zapewnić możemy 3 marki wykonane dokładnie z tej samej skóry stworzonej do patynowania: - TLB - PATINE SHOES - YANKO Te, które Andrzej chciał mieć od ręki, staramy się mieć:https://patine.pl/category/patynowanie-obuwie-do-patynowania?horizontal Niestety, utrzymywanie szerokiej oferty takich butów nie jest dobrym biznesem. Większość sklepów w ogóle w to nie inwestuje. Dlatego na razie musi to bazować na zamówieniach MTO. Obecnie najszybciej realizują się zamówienia TLB i PATINE. Na YANKO trzeba czekać dość długo. Jeżeli tylko Andrzej będzie chciał taką grupową akcję wykonać, a znajdą się chętni to na pewno pomożemy. W 2015 roku grupowe zamówienie PATINExTHESHINE już realizowaliśmy i wtedy wyszło bardzo fajnie. @arsen, piłka po Twojej stronie Jak masz chęć, to możemy zebrać sugestie od forumowiczów. Ja musiałbym jeszcze zamienić kilka słów z producentami. Po uzyskaniu informacji, możemy ustalić detale i płyń chłopie na tej fali jak najwyżej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 27 Marzec 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 @saphir.pl pewnie, minęło już trochę czasu od ostatniego GMTO, czas upłynął ale przy okazji umiejętności raczej tylko wzrosły Pora na kolejną edycją, jak będą chętni oczywiście. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 27 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 Właśnie analizowałem akcję z 2015 roku Mam kilka przemyśleń i pomysłów. Coś maile mi się Andrzeju od Ciebie odbijały. Jak dostałeś ostatniego, odpisz krótko i zaczniemy ustalać plan działania oraz detale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Marzec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2019 52 minuty temu, arsen napisał: @saphir.pl pewnie, minęło już trochę czasu od ostatniego GMTO, czas upłynął ale przy okazji umiejętności raczej tylko wzrosły Pora na kolejną edycją, jak będą chętni oczywiście. 43 minuty temu, saphir.pl napisał: Właśnie analizowałem akcję z 2015 roku Mam kilka przemyśleń i pomysłów. Coś maile mi się Andrzeju od Ciebie odbijały. Jak dostałeś ostatniego, odpisz krótko i zaczniemy ustalać plan działania oraz detale. Miałem po ostatnim GMTO u Vassa przez jakiś dłuższy czas nie kupować nowego obuwia, ale zostałem zahipnotyzowany: 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 4 Kwiecień 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2019 Dwie najnowsze realizacje dla naszych forumowiczów. Kolor bazowy w obu parach był podobny, był to koniak, jednak efekt końcowy jednak zupełnie różny. ps. zapraszam do skorzystania z usług, aktualnie odkopałem się z zaległych zamówień i robi mi się trochę luzu w grafiku 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 3 Maj 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2019 Najnowsza realizacja, buty Patine na kopycie od Tadeusza Januszkiewicza. Piękna skóra która kompletnie nie różni się od tej co oferuje TLB, top. Można popłynąć, piękne "płótno". 23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 10 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2019 Piękne, świetna robota , jak zawsze zreszta 😀👌 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 13 Maj 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2019 "Mała" renowacja moich kilkuletnich ręcznie malowanych Yanko 742. Mają za sobą kilka zim z breją z solą. Lat z mocnym słońcem itp. Źle nie wyglądały ale stwierdziłem że potrzeba im gruntownego odświeżenia. Na pierwszym zdjęciu po kilku szorowaniach mydłem do skór. Skóra odsłoniła swój ząb czasu, dla niektórych mogą wyglądać tragicznie. Drugie zdjęcie już po renowacji (malowanie, użycie kremów, wosków). Przy okazji, mam aktualnie trochę luzu w grafiku, jeśli ktoś potrzebuje renowacji swoich butów to śmiało pisać 19 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 17 Maj 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 Kolejna para, tym razem Herring Shoes 12 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 19 Maj 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2019 Po kilku latach wraz z @saphir.pl (patine.pl) wznawiamy akcje grupowego zamówienia GMTO. Polecam nie zwlekanie na ostatnią chwilę, ponieważ ilość jest ograniczona Szczegóły u przyjaciół na ich blogu https://blog.patine.pl/kupujesz-buty-mistrzowskie-malowanie-gratis-okazja/ 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 12 Lipiec 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2019 Mam obecnie bardzo dużo par u siebie z zamówień regularnych oraz pojawił się spory rzut z akcji GMTO w kooperacji z Patine.pl Trochę mogę tutaj spamować Na pierwszy rzut idą niebieskie (lekko turkusowe w zależności od światła) TLB Keaton. Dzięki MTO można je było wykonać zamiast na kopycie Alan na trochę szerszym (ale nadal F) kopycie Bryan. Kolejne pary dwie pary w trakcie to efekt Wood. 13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 12 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2019 Świetne!Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyba Napisano 13 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2019 Na żywo, zestaw prezentuje się zjawiskowo.Warto było czekać.Dziękuję Mistrzu Andrzeju.Dziękuję też Patine.pl za to, że mogłem na spokojnie przymierzyć 18 par butów i dobrać odpowiedni rozmiar. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 19 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2019 Na żywo, zestaw prezentuje się zjawiskowo.Warto było czekać.Dziękuję Mistrzu Andrzeju.Dziękuję też Patine.pl za to, że mogłem na spokojnie przymierzyć 18 par butów i dobrać odpowiedni rozmiar.Haha, u mnie podobnie. Wprawdzie nie 18 a 'zaledwie' chyba 8, ale to mi bardzo pomogło oswoić się z tymi kopytami.Ja na razie jestem na etapie uzgadniania projektu, który pewnie szybciej zobaczę tu w wersji finalnej niż u siebie w domu. Do czego zresztą po wykonaniu zachęcam Mistrza Andrzeja jeżeli tylko takie będzie życzenie.Twój projekt bardzo ładny. Niech się nosi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 5 Wrzesień 2019 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Ostatnie realizacje Yanko oraz Patine 15 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 5 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2019 Co to za brogsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 6 Wrzesień 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień 2019 Co to za brogsy?Patine 77006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi