Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 19 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 Drodzy forumowicze, postanowiłem założyć osobny wątek dla mojej działalności, nie chciałbym już dominować w wątku Patynowanie oraz repatynowanie obuwia. Będę tutaj prezentował swoje prace. Można oczywiście w tym miejscu również zadawać pytania, na wszystkie z chęcią odpowiem. Przy okazji podzielę się najnowszą realizacją. Lotniki Yanko 201, główny kolor to jednolite bordo. Dla kontrastu czarne elementy, sznurowadła oraz ręcznie woskowana podeszwa na gorąco. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 pytanie nr 1: dlaczego tak mało zdjęć? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2016 i wniosek do moderatora o przerzucenie (skopiowanie?) postów z innymi realizacjami Andrzeja z tematu "Patynowanie", żeby nie zniknęły w czeluściach owego tematu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 20 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 @damiance przyznam że była to szybka sesja, jak coś nowego porobię to się jeszcze podzielę, chociaż za rogiem następne projekty do uwieczniania @Krzysiek_W szkoda niszczyć wątek "Patynowanie" przenosząc tutaj posty, podejrzewam że zbyt ciężka sprawa by poradzono sobie aby wilk był syty i owca cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Autor zawsze może wrzucić te zdjęcia ponownie w tym temacie. Jeśli znajdują się w sieci, to nie zajmuje to dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 20 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Autor zawsze może wrzucić te zdjęcia ponownie w tym temacie. Jeśli znajdują się w sieci, to nie zajmuje to dużo czasu. Tak planuje zrobić jak będę miał tylko chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 arsen: Nie wiem czy wiesz, że na górze okienka w którym piszesz posty znajduje się przycisk "moje media". Po naciśnięciu tego przycisku możesz przeglądać i dodawać do posta jednym kliknięciem wszystkie załączone wcześniej w innych postach zdjęcia. To może znacząco ułatwić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 20 Styczeń 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 arsen: Nie wiem czy wiesz, że na górze okienka w którym piszesz posty znajduje się przycisk "moje media". Po naciśnięciu tego przycisku możesz przeglądać i dodawać do posta jednym kliknięciem wszystkie załączone wcześniej w innych postach zdjęcia. To może znacząco ułatwić sprawę. Niestety, to nie zadziała bo posługuje się zewnętrznymi linkami które osadzam w postach. Wszelkie zdjęcia przechowuje na swoim serwerze. Nie trzymam ich na forum BWB. Nie będzie to jednak problem. Kilkadziesiąt minut w wolnej chwili i powinienem to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 20 Styczeń 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Poniżej zamieszczam kilka moich wybranych realizacji. Nie sposób jest bym zamieścił wszystkie zdjęcia z tematu "Patynowanie..." 2 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 20 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2016 Piękne dzieła i doskonałe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 21 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2016 Dwie ostatnie pary lotników cudowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 23 Styczeń 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2016 Kolejne lotniki, jeszcze gorące od kremów i wosków Co prawda jeden kolor ale ma swój urok, old cognac. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 23 Luty 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Przedstawiam bardzo ciekawe zamówienie w trakcie realizacji. Jest to zmodyfikowany model Yanko 435 z noskiem od modelu 204 (magia MTO u Yanko) Malowanie to również ciekawe wyzwanie z uwagi na podział kolorów na ażurowanym obuwiu. Część cholewki w kolorze red cognac. Część w kolorze wiśni z lekkim efektem museum calf. Przez najbliższy dzień będzie mi się śniło ażurowanie 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Chyba wiem czyje Zapowiadają się świetnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 29 Luty 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Tym razem w pełnej krasie + Yanko 435 w navy blue 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Proponuję Patine wprowadzenie powyższego modelu - 435 i nosek z 204 - na stałe. Są CU-DO-WNE. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Granatowe to jest model 435 z gładkim noskiem, czy model 657? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Granatowe to jest model 435 z gładkim noskiem, czy model 657? Granatowe to 435 z gładkim noskiem. Proporcje na zdjęciu mogą być lekko przekłamane bo to dosyć spory rozmiar, UK 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 @arsen, jak zawsze REWELKA! Proponuję Patine wprowadzenie powyższego modelu - 435 i nosek z 204 - na stałe. Są CU-DO-WNE. To już postanowione jakiś czas temu Jak są sugestie kolorystyczne to śmiało. Granatowe to 435 z gładkim noskiem. Czyli po nowemu Yanko 742 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 To już postanowione jakiś czas temu Jak są sugestie kolorystyczne to śmiało. Według mnie brązowe oczywiście Cambridge Niger lub Boxcalf Niger . Edit: Ewentualnie połączenie brązowej skóry licowej z brązowym zamszem. Na podstawie powyższego zdjęcia - bordowa część pracująca z zamszu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 I na kopycie G a nie jakiejś popierdułce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Dla mnie koniakowe w rozmiarze 45 . W sumie brakuje w ofercie właśnie koniakowych fullbrogsów na 915, a te - tak myślę - do tej kategorii by można podciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 5 Marzec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Po raz pierwszy zagościły u mnie podwójne monki na kopycie 915, cel realizacji to wiśnia z z odrobiną brązu tu i ówdzie 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. arsen Napisano 20 Marzec 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 Bordowe lotniki Yanko z domieszką brązu. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pro_pet Napisano 20 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2016 Piękne buty i doskonałe zdjęcia.W tym temacie nie mam zbytnio doświadczenia więc proszę o podpowiedź na ile trwałe jest takie "farbowanie" obuwia/skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi