Miro Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 @Servetch -krótkie? Rozmiar 46 ma 99 cm bez kołnierza. To przy średnim wzroście prawie do kolan - na tle rodzimej produkcji to żadną miarą nie jest krótko. Ale na pewno nie są za długie Zresztą już jutro sam się przekonam. @Xune - dobra informacja, że tkanina jest solidna - bo mam nadzieję, że Ulster jest płaszczem rzeczywiście zimowym - i na dobrych kilka sezonów. A płaskość/ciasność kieszeni mnie akurat cieszy, bo nie zaburzają linii, no i bardziej eleganckie (że tak to nazwę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 Taki płaszcz aż prosi się o długość poniżej kolan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2017 48 minut temu, Servetch napisał: Taki płaszcz aż prosi się o długość poniżej kolan. Oceniasz długość względem czego, bo jeśli wg zdjęć Pana Romana to o ile wiem kolekcja została uszyta dłuższa niż był prototyp i płaszcze są dłuższe ... choć dla mnie mogłyby być właśnie krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2017 Względem swoich płaszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 14 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Przedstawiamy nasz trzeci płaszcz z najnowszej kolekcji 🍂 To tweedowy Holmes w wyraźną pepitę. Edycja bardzo limitowana - mamy go tylko 10 sztuk! ▶️▶️▶️ http://bit.ly/plaszczholmes 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 Zamówiłem, ale zapytam: czy ten płaszcz nada się na lekką zimę, czy jest typowo jesienny i w okolicach zera stopni lepiej o nim zapomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 14 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2017 21 minut temu, gajdowskip napisał: Zamówiłem, ale zapytam: czy ten płaszcz nada się na lekką zimę, czy jest typowo jesienny i w okolicach zera stopni lepiej o nim zapomnieć? W okolicach zera będzie ok pod warunkiem, że będziemy mieć też na sobie marynarkę i lekki sweter. Bez nich może być chłodno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 19 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2017 Jutro odsyłam za mały na mnie rozmiar 50 (niebieski płaszcz). Więc jak ktoś nie zdążył to pewnie będzie miał ponowną okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 22 godziny temu, tkowalcz napisał: Jutro odsyłam za mały na mnie rozmiar 50 (niebieski płaszcz). Więc jak ktoś nie zdążył to pewnie będzie miał ponowną okazję. Będziemy mieć dostępną jeszcze jedną sztukę w rozmiarze 52. Zarezerwować na wymianę? Łukasz Włodarczyk ZACK ROMAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 20 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2017 Tak, bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 21 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Kolejna nowość. Nie zatrzymujemy się, a wręcz dopiero rozpędzamy KURTKA BOSMANKA https://zackroman.com/granatowa-bosmanka Jest praktyczna i komfortowa, jak kurtki sportowe. Ale ma niemożliwy do podrobienia, klasyczny, szorstki styl. Wyrazisty charakter, angielska wełna, klasyczny krój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Zastanawiam się, czemu informacje o nowych produktach trafiają do internetu z takim opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 21 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 2 minuty temu, Servetch napisał: Zastanawiam się, czemu informacje o nowych produktach trafiają do internetu z takim opóźnieniem. Najbardziej niecierpliwych zachęcamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego Postanowiliśmy odsłaniać kolekcję krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 44 minuty temu, Sklep Szarmant napisał: Najbardziej niecierpliwych zachęcamy do kontaktu telefonicznego lub mailowego Postanowiliśmy odsłaniać kolekcję krok po kroku. Mnie ta metoda nie przekonuje, bo gdybym z góry wiedział, jakie będą wszystkie modele - to mógłbym racjonalnie zaplanować zakupy i nastawić się np. na bosmankę od was, a nie - dajmy na to - od Bytomia. Wasza metoda mnie wręcz trochę zniechęca, bo licząc na to, że kolejny model będzie ciekawszy - w sumie nic nie kupię. Albo kupię a potem będę wymieniał. Ja rozumiem wasz punkt widzenia - limitowana seria ma zachęcić klienta do szybkiego kupna - a gdy będzie zadowolony - to do zakupu kolejnego modelu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Ale kolekcja jest już od 2 tygodni odsłonięta w sklepie stacjonarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Ale ja nie mieszkam w Warszawie To możesz mi powiedzieć - jakie będą jeszcze modele oprócz bosmanki i poprzedzających ją czterech płaszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 21 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2017 Na bosmance kończą się moje informacje - byłem w sklepie w zeszły poniedziałek i wisiały obok siebie 4 płaszcze (zielony, niebieski, pepita i szaro-brązowy POW) i właśnie bosmanka. Nie mieszkam w Warszawie, więc nie wiem co pojawiło się później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 23 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2017 Zaczynamy promocję Black Friday! Duża część naszej kolekcji została przeceniona o 20%. Kilka przykładowych produktów: a) szaliki z wełny są w cenie 159 zł (zamiast 199) b ) rękawiczki z jelenia są w cenie 239 zł (zamiast 299) c) poszetki wełniane z Macclesfield są w cenie 119 zł (zamiast 149) W tym roku promocja dotyczy także ubrań z kolekcji ready to wear. Sprawdź nasze garnitury, kamizelki, spodnie i marynarki . Oferta -20% dotyczy również koszul Promocja trwa tylko do niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irys Napisano 23 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2017 Nieładnie tak robić ludzi w konia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 23 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2017 3 minuty temu, irys napisał: Nieładnie tak robić ludzi w konia. Nikt nikogo w konia nie robi. Warianty (czytaj rozmiary) miały ustawioną cenę ręcznie i właśnie ręcznie je poprawiamy (czytaj obniżamy). Proszę o cierpliwość. Tych produktów trochę mamy w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk Napisano 23 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2017 Niektóre koszule jak np. biała lniana BD była w przecenie 299 zł, z okazji BF jej cena wzrosła do 312 zł ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 23 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2017 6 minut temu, hawk napisał: Niektóre koszule jak np. biała lniana BD była w przecenie 299 zł, z okazji BF jej cena wzrosła do 312 zł ciekawe... Promocja zakończyła się na początku tego tygodnia. W tej chwili obowiązuję nowa promocja -20%. Nie bardzo wiemy co w tym dziwnego. Systemy promocyjne w sklepie podlegają po prostu zmianom, a cen trwale nie obniżamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 26 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 Dziś jest ostatni dzień Black Weekend! Ceny na większość produktów poszły w dół o 20%! a) portfele samochodowe - 119 zł (zamiast 149) swetry merino - 239 zł (zamiast 299) c) buty oksfordy - 792 zł (zamiast 990) W tym roku promocja dotyczy także ubrań z kolekcji ready to wear. Sprawdź nasze garnitury, kamizelki, spodnie i marynarki. Oferta -20% dotyczy również koszul Wróciły do kolekcji: biała OCBD i kratka Księcia Walii. Promocja trwa tylko dzisiaj (do niedzieli 26.11) do 23:59! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tkowalcz Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Kupiłem niebieskiego Ulstera. Bardzo jestem z zakupu zadowolony, świetny płaszcz. Niestety jeden dwa guziki już odpadły, pozostałe też zaczynają puszczać. Trzeba uważać bo zapasowych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2017 Czy brak zapasowych guzików to przypadkiem nie jest przeoczenie sklepu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi