Tommaso Napisano 21 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2021 Ja wiem, że "każualizacja" mody męskiej, że takie czasy, a biznes to tylko odpowiedź na popyt i tak dalej... ale mimo wszystko nieco to smutne, że zmierza to w tę stronę. Ale to tylko moja osobista refleksja. Rzeczywiście na pracy zdalnej nie zawsze jest motywacja do tego aby wskoczyć w koszulę, krawat i marynarkę, natomiast dobrej jakości, stylowy dres to przecież coś innego niż jakiś tam ortalion z trzema paskami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 21 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2021 Polówki też z ceną zaporową. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 21 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2021 @eduardo za 2 mc będzie -50%, spokojnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 29 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2021 Od czasu tej kolekcji zaczął się atak SMSami. Informację o nowej kolekcji jeszcze rozumiem, ale po prostu przypomnienie że sklep jest dzisiaj otwarty to już dla mnie przesada.Zaraz napisze prywatnie do sklepu prosząc o zaprzestanie wysyłania informacji marketingowych, ale chciałbym zwrócić uwagę że takie działania raczej nie pasują do docelowego odbiorcy w "naszej" branży."Wybierasz sie do restauracji w centrum Warszawy? Wpadnij tez do butiku Zack Roman na Niecala 7 i zobacz nasze letnie nowosci. Czekamy na Ciebie od 11 do 19." 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 29 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2021 @JakubAnderwald Proszę się nie dziwić. Brak sprzedaży powoduje, że handlowcy ubraniami z Chin sięgają po tani nachalny marketing. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario_sochy Napisano 29 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2021 Trzykrotnie wysyłałem wiadomości do zackroman o zaprzestaniu ciągłego wysyłaniu sms`ów gdzie wogóle na to nie wyraziłem zgody. Sprawę skieruję chyba do rzecznika praw konsumentów. To już jest przesada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal88 Napisano 29 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2021 Zack Roman to trochę janusze marketingu. Gdy byłem w sklepie stacjonarnym, obsługa każdemu klientowi proponowała darmowe skarpetki w zamian za 5 gwiazdek w google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Elegant Napisano 30 Maj 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2021 Ech, co to się porobiło z tymi ludźmi wywodzącymi się z tego forum. Roman szyje dresy za tysiaka, Macaroni sprzedaje czapki z daszkiem i krótkie spodenki, Miler nagania promocjami jak telezakupy Mango i sprzedaje garnitury z poliesteru. 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EleganckiJan Napisano 30 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2021 @Pan Elegant zapomniałeś o majtkach i czapkach z daszkiem poszetki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 31 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2021 Elegancka bielizna wcale mnie nie gorszy (wszak koszule też się do niej po prawdzie zaliczają), czapeczki zresztą też nie. Do dresu i adidasów pasują bardzo dobrze. W końcu podczas joggingu też można wyglądać dobrze. Mierzi mnie bejsbolówka założona do marynarki z krawatem, spodni w kant i... adidasów. O ile można mieć żal do autorów stylizacji starających się wstrzelić w panujące trendy (choć w końcu firmy muszą sprzedawać żeby przetrwać), o tyle do samych produktów nie miałbym zastrzeżeń jeżeli są dobrej jakości. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 31 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2021 Wyżej wymienione firmy chcą przetrwać i robią wszystko, co ich zdaniem uchroni je przed bankructwem. Biorąc pod uwagę, że wszystkie opisywane tu marki poszły w tą samą stronę, czyli ubrań typu casual, to znaczy, że mają to jakoś zbadane, choćby tylko własnym wolumenem sprzedaży poszczególnych kategorii ubrań z ostatnich 2-3 sezonów. Czy na dres za ponad 1000 zł znajdzie wielu nabywców, albo czy ktoś będzie chciał zamówić klasyczne ubrania w ramach MTO, skoro wcześniej było to RTW, to nie moja sprawa jeśli nie chcę tego kupić. Ja w każdym razie szczerze życzę wszystkim tym firmom przetrwania tych bardzo ciężkich dla przemysłu odzieżowego czasów. PS. Zestawienia bejsbolówek, marynarek i sneakersów też do mnie nie przemawia, ale domyślam się, że @poszetka.com celowo miksuje rózne typy ubrań w ramach jednej stylizacji, bo wciąż ma w swojej ofercie dużo klasycznych ciuchów RTW. I za to akurat duży plus. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 W dniu 30.05.2021 o 09:09, Pan Elegant napisał: Ech, co to się porobiło z tymi ludźmi wywodzącymi się z tego forum. Roman szyje dresy za tysiaka, Macaroni sprzedaje czapki z daszkiem i krótkie spodenki, Miler nagania promocjami jak telezakupy Mango i sprzedaje garnitury z poliesteru. Miler i Zack Roman trochę działali tak już przed pandemią, ale zasadniczo wszystkiemu winna jest pewnie pandemia. Sporo osób wróciło do biur, niektórzy nie przestali chodzić do pracy, ale część została w domu. Nie wiem, co będzie ze mną tej jesieni, ale jak do tej pory od wiosny 2020 miałem na sobie garnitur dosłownie dwa razy, kiedy musiałem pracować poza domem. Marynarkę założyłem przed kamerę może z pięć. Cały czas noszę koszule i chino, ale kamera internetowa więcej wybacza, no i mogę się bujać z zapasem koszul, które mam jeszcze kilka lat. A ww. miejsca muszą z czegoś żyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 W dniu 29.05.2021 o 22:17, Michal88 napisał: Zack Roman to trochę janusze marketingu. Gdy byłem w sklepie stacjonarnym, obsługa każdemu klientowi proponowała darmowe skarpetki w zamian za 5 gwiazdek w google. Wyluzujcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 17 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2021 W dniu 30.05.2021 o 09:09, Pan Elegant napisał: Macaroni sprzedaje czapki z daszkiem i krótkie spodenki Rzeczywiście, karygodne. Jest popyt to i jest podaż. Ja doceniam, że są na rynku marki, które wypuszczają szorty o takim kroju jak MT. Na grilla u rodziny w ogrodzie przy 28 stopniach nie potrzebuję długich spodni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 24 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2021 Do 31 sierpnia, możecie zakupić nasze ubrania w cenie obniżonej do 40%. Przygotowaliśmy dla Was zniżki na letnią kolekcję, w tym na nasze polo bez guzików z wełny merino, lniane spodnie czy też skórzane mokasyny. Mamy dla Was także zniżkę na ubrania z naszej całorocznej kolekcji, w tym bawełniane koszule czy spodnie chino. W obniżonej cenie znajdziecie także wybrane modele garniturów. Serdecznie zapraszamy Was do naszego sklepu online, a także do butiku na Niecałą 7 w Warszawie. 👉 https://bit.ly/sale-40-Zack-Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 26 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2021 Ślub wymaga odpowiedniej oprawy. Ale co zrobić, by nie przesadzić ze stylizacją? Jak wyglądać odświętnie i naturalnie zarazem? Naszą odpowiedzią jest klasyczna kamizelka. Tu jednak pojawiają się kolejne pytania. Jak uniknąć popularnych błędów? Jak wybrać najlepszy fason? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika! Serdecznie zapraszamy do lektury najnowszego wpisu na naszym blogu Szarmant.pl! https://bit.ly/kamizelka-ślubna-blog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 8 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2021 Zupełnie nowe garnitury, z najwyższej jakości wełen, szeroka paleta golfów, nowe modele spodni a także płaszcze! To krótka zapowiedź naszej nowej jesiennej kolekcji! Wkrótce więcej informacji - więc obserwujcie naszą stronę https://bit.ly/zack-roman-online oraz nasze media społecznościowe! A jeżeli macie pytania, dotyczące naszej kolekcji - piszcie, chętnie na nie odpowiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 14 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2021 Przypominamy Wam, że w naszej ofercie znajdziecie także dwurzędowy garnitur Gianni. Być może kojarzycie go głównie ze ślubami, ale jak widzicie, wystylizowaliśmy go dla Was także mniej formalnie - z koszulą z wełny merino w prążek z kołnierzem button down oraz z krawatem z grenadyny Grossa w kolorze oberżynowym. Ten zestaw doskonale sprawdzi się także na codzień, lub przy nieco mniej formalnych okazjach! https://bit.ly/Garnitur-Gianni A poniżej mamy dla Was kilka technicznych informacji na temat samego garnituru. Granatowy garnitur dwurzędowy Gianni: Konstrukcja Half Canvas Dwie butonierki Milanese Wyraziste klapy (11 cm szer) Wąski krój slim fit Spalla camicia - koszulowe wszycie rękawa w stylu neapolitańskim Półpodszewka 100% wiskoza Angielska tkanina Huddersfield Fine Worsteds super 120's Deseń skóra rekina (ang. sharkskin, pick and pick) Guziki rogowe Spodnie z zakładkami (nogawka niewykończona) Spodnie z rozporkiem zapinanym na guziki oraz guzikami do szelek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 16 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2021 MTM - dzięki tej usłudze, możecie stworzyć swój wymarzony garnitur! Wystarczy że przyjdziecie do naszego butiku, a nasi doradcy zrealizują wasze modowe marzenia! https://bit.ly/Made-to-measure A dziś, chcemy Wam pokazać jedną z naszych realizacji - jak widzicie MTM, to nie tylko garnitury ślubne czy bardzo formalne - to także mniej oficjalne, codzienne ubrania do pracy czy na spotkania biznesowe. Szeroka otwarta klapa, butonierka Milanese, nakładane kieszenie a całość wykonana z najwyżeszj jakości tkaniny od włoskiego producenta Drago. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 17 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2021 Rozpoczęliśmy nasz jesienny pre-order! Do 4 października mamy dla Was specjalną zniżkę, na wszystkie produkty z nowej kolekcji dostępne w naszej nowej kolekcji! https://bit.ly/zack-roman-nowosci W naszym pre-orderze znajdziecie: 3 częściowy garnitur Norfolk - każdy element możecie także zakupić osobno! 3 częściowy garnitur New Pitti - tu również każdy element możecie zakupić osobno Nasz bestseller - golfy z wełny merino aż w 7 kolorach Spodnie wełniane granatowe i szare oraz nasze absolutne jesienne hity sprzedażowe - płaszcz Ulster Black Watch oraz płaszcz Ulster granatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 27 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2021 Granatowy płaszcz Ulster to prawdziwy biały kruk! Gramatura to 540 gram na metr tkaniny, materiał to 100% wełna Abraham Moon & Sons. Ten klasyczny płaszcz, doskonale sprawdzi się podczas jesiennych stylizacji, kiedy wystarczy połączyć go z samym golfem lub wełnianą koszulą a także podczas chłodnych zimowych dni, kiedy doskonale sprawdzą się z tym płaszczem nasze tweedowe kamizelki, spodnie czy marynarki. https://bit.ly/płaszcz-granatowy-Ulster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 27 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2021 3 godziny temu, ZackRoman.com napisał: Granatowy płaszcz Ulster w kolorze granatowym to prawdziwy biały kruk! Granatowy płaszcz `ulster w kolorze granatowym to prawdziwy granat... znaczy się bomba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 28 Wrzesień 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2021 20 godzin temu, Nawrot napisał: Granatowy płaszcz `ulster w kolorze granatowym to prawdziwy granat... znaczy się bomba! Dzięki za uwagę - treść zmodyfikowana. Ale bez wątpienia, granatowy Ulster to prawdziwa bomba w naszej kolekcji A na żywo, wygląda jeszcze lepiej niż na naszych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2021 Można spolszczyć ("tweedy i flanele"), a jeśli Polish isn't sexy, to już konsekwentnie proponuję poprawnie ("tweeds&flannels") Regards, grammarnazi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZackRoman.com Napisano 6 Październik 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2021 lubo69 - dziękujemy za informację, faktycznie wkradł się błąd, banery już zaktualizowaliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi