Pan Janusz Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Ponad pół roku temu zakupiłem na próbę dwie pasty/woski z serii SAPHIR Medaille D'or (wcześniej dzielnie cisnąłem zwykłego SAPHIR) i szczerze mówiąc są one warte swojej ceny. Mniej więcej właśnie po pół roku/roku pasty SAPHIR były już tak wysuszone i połamane, że musiałem ostro operować wodą, aby coś z nich wyskrobać jeszcze. Analogiczne kolory z SAPHIR Medaille D'or wciąż są miękkie i wilgotne prawie jak przy pierwszym otwarciu (i nie muszę mówić, że wtedy o wiele łatwiej się pastuje). Jak dla mnie spory plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Maj 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 M'dOr oczywiście top 1, ale pękniętym woskiem też specjalnie nie trzeba się przejmować - nie wyrzucać przypadkiem. Byłby to duży błąd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Ja wciąż korzystam z kupionego rok temu wosku zwykłego Saphira, jest pęknięty ale wciąż daje rade i lustro robi zawodowo;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Pojawił się w końcu mocno zachwalany przez naszych francuskich i hiszpańskich przyjaciół Shoe-Eze Saphir, który ponoć bardzo skutecznie łagodzi udręki przy rozchodzeniu skórzanych butów http://multirenowacja.pl/rozciagacz-zmiekczacz-do-skory-butow-spray-50ml.html Pierwszy Forumowicz, który wyśle mi priv i zadeklaruje się jednocześnie zrobić fotorelację z zastosowania produktu oraz podzieli się wrażeniami na forum otrzyma przesyłkę z Shoe-Eze + coś tam jeszcze GRATIS pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Pierwszy Forumowicz, który wyśle mi priv i zadeklaruje się jednocześnie zrobić fotorelację z zastosowania produktu oraz podzieli się wrażeniami na forum otrzyma przesyłkę z Shoe-Eze + coś tam jeszcze GRATIS Już zaklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 W zasadzie powinno się potraktować tym sprayem jeden but, żeby mieć jakieś porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Myślę, że to całkiem dobry pomysł Taki okolicznościowy wpis blogowy jeszcze http://multirenowacja.blogspot.com/2013/07/za-mae-buty-niewygodne-buty-uciskajace.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 w opisie jest instrukcja użycia: [ciach] Nakładać obficie na obszarze, który powoduje w bucie dyskomfort wewnątrz i na zewnątrz buta [ciach] rozumiem że wewnątrz zmiękczy skórę, ale jak to współgra z chemią nałożoną na zewnętrzną warstwę? nie powoduje marszczenia cienkiej warstwy wosku, bądź zmatowania "lustra"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 w opisie jest instrukcja użycia: [ciach] Nakładać obficie na obszarze, który powoduje w bucie dyskomfort wewnątrz i na zewnątrz buta [ciach] rozumiem że wewnątrz zmiękczy skórę, ale jak to współgra z chemią nałożoną na zewnętrzną warstwę? nie powoduje marszczenia cienkiej warstwy wosku, bądź zmatowania "lustra"? Lusterko, wosk poprawisz potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Myślę, że wosku warto się pozbyć przed zastosowaniem, by pianka miała szansę jak najlepiej się wchłonąć - na podobnej zasadzie: http://www.stiefel-laden.de/High-Heels/Biondini-Stiefel--High-Heels-Stiefel--Leder-Stiefel-mit-hohen-Absatz/Lederdehnspray-Patika-Shoe-Eze.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 12 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2013 Myślę, że wosku warto się pozbyć przed zastosowaniem, by pianka miała szansę jak najlepiej się wchłonąć - na podobnej zasadzie: http://www.stiefel-laden.de/High-Heels/Biondini-Stiefel--High-Heels-Stiefel--Leder-Stiefel-mit-hohen-Absatz/Lederdehnspray-Patika-Shoe-Eze.html Znaczy, najlepiej renomacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2013 Sobotni popołudniowy relaks z Saphirem i butami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Jak ja lubię takie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Panowie, Najmocniej przepraszam za poślizg z udostępnieniem sznurowadeł Saphir w ofercie. Deklarowałem kilku osobom, że będą w zeszłym tygodniu gotowe, ale trochę nam się skumulowało pracy i nie wyrobiliśmy. Są na miejscu ... ale prosić muszę o jeszcze trochę cierpliwości. Sznurowadła Tarrago oczywiście cały czas dostępne i zwłaszcza woskowane naszym klientom przypadły do gustu http://multirenowacja.pl/category/sznurowadla- pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2013 Panowie, Najmocniej przepraszam za poślizg z udostępnieniem sznurowadeł Saphir w ofercie. Deklarowałem kilku osobom, że będą w zeszłym tygodniu gotowe, ale trochę nam się skumulowało pracy i nie wyrobiliśmy. Są na miejscu ... ale prosić muszę o jeszcze trochę cierpliwości. Sznurowadła Tarrago oczywiście cały czas dostępne i zwłaszcza woskowane naszym klientom przypadły do gustu http://multirenowacja.pl/category/sznurowadla- pozdrawiam Czy planujecie wprowadzić do oferty płaskie, woskowane sznurowadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Tak - w 3 kolorach: jasny brąz ciemny brąz czarne Są na miejscu i niebawem będą dostępne w sklepie on-line. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Bardzo dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Pyszna wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 A planujecie może trochę poszaleć z kolorami woskowanych sznurowadeł? (dajmy na to czerwone, błękitne, granatowe itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 18 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2013 Jak producent da taką opcję, albo jak namierzymy alternatywną markę, którą warto się zainteresować, to czemu nie W tej chwili musimy ogarnąć to co poniżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2013 Sznurowadła SAPHIR powoli zaczynają pojawiać się w sklepie: http://multirenowacja.pl/category/sznurowadla- Zapraszamy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Kurier przed chwilą dostarczył mi paczkę od Saphira. Wiadomo, jaka jest pogoda, a efekty - wszystkie preparaty rozgrzane do czerwoności, z jednej puszki wypłynęło nawet odrobinę pasty. Martwię się, czy to im nie zaszkodzi...? Wstawić w chłodne miejsce, czy raczej pozostawić w pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 A niech to Nie mieliśmy dotychczas takich problemów, ale faktycznie takich upałów też dawno nie było, a kurier na pace mógł trochę to trzymać. Temperatura pokojowa powinna dobrze im zrobić. Jeżeli coś uległo uszkodzeniu, zobrazuj problem fotką, wyślij proszę do nas mailem info w tej sprawie - dostaniesz nowy produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Dzięki Postawiłem w miejscu o umiarkowanej temperaturze i zobaczymy, jak to jutro będzie wyglądać . A niech to Nie mieliśmy dotychczas takich problemów, ale faktycznie takich upałów też dawno nie było, a kurier na pace mógł trochę to trzymać. Temperatura pokojowa powinna dobrze im zrobić. Jeżeli coś uległo uszkodzeniu, zobrazuj problem fotką, wyślij proszę do nas mailem info w tej sprawie - dostaniesz nowy produkt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2013 Uprzejmie donoszę, że przy okazji wpisu promocyjnie można się załapać na niebanalny rabat zarówno na buty jak i środki do pielęgnacji i akcesoria - detale w linku: http://mrvintage.pl/2013/08/tym-jak-zostalem-patyniarzem.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi