Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 26 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2018 Dzisjaj po lądowaniu 7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 10 godzin temu, Styleman napisał: Dzisjaj po wyladowaniu Irku, wyładowywałeś czy wylądowałeś? 😎 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 27 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2018 3 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 30 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Weekendowy smart casual. * 3x Poszetka (kapelusz, krawat, poszetka) * Suitsupply * Mango Man * Benevento * Vass 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Napisano 30 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 12 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 @nejfan świetny krawat; co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nejfan Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 3 godziny temu, maciato napisał: @nejfan świetny krawat; co to? Dzięki, lniana grenadyna z poszetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2018 Gdyby kogoś to interesowało: Marynarka Peter Millar Koszula SuSu (bawełna/len) Krawat Barba Spodnie PT01 Buty PoloRL/Allen Edmonds 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2018 Ciąg dalszy spamu Marynarka Flynt (bawełna/len) Koszula Uniqlo Spodnie Brooks Brothers Skarpetki Happy Socks Buty j.w. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 Jak szaleć to szaleć... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 Żorż, widzę w weekend Twój dyżur... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 4 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Jak szaleć to szaleć... A łezka? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2018 4 godziny temu, lubo69 napisał: Żorż, widzę w weekend Twój dyżur... Kąferencja. 23 minuty temu, Harth napisał: A łezka? 😉 Wiesz, że z łezką jest trochę jak z poszetką? Wygląda super, ale zacząłem otrzymywać dość dziwne pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13th Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 12 godzin temu, Żorż Ponimirski napisał: Wiesz, że z łezką jest trochę jak z poszetką? Wygląda super, ale zacząłem otrzymywać dość dziwne pytania Idąc tym rozumowaniem zakładanie koszuli i marynarki nie ma sensu, bo przecież nikt normalny, tzn. bez przymusu, tego nie robi Kwestia łezki lub jej braku to wg mnie sprawa osobista, ale dociągnąłbym krawat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 43 minuty temu, jack13th napisał: Idąc tym rozumowaniem zakładanie koszuli i marynarki nie ma sensu, bo przecież nikt normalny, tzn. bez przymusu, tego nie robi Ja uważam, że to wszystko jest kwestia własnego uznania i powolnego dochodzenia do oczekiwanego efektu. Większość osób na konferencji ubrała się dobrze (koszula+marynarka), prawie nikt powyżej tego, stąd byłem jedną z kilku % osób w krawacie co samo w sobie zwracało uwagę. Co ciekawe, dostałem kilka niezależnych pytań właśnie o łezkę i stwierdziłem, że wolę w decydującym dniu pójść jednak odrobinę z prądem, bo zależało mi bardziej na zapamiętaniu tego co miałem do powiedzenia niż jak wyglądałem Szkoda, że nie widzieliście jednego z najbardziej uznanych w swojej działce profesów z Australii. Na własny wykład (praca opublikowana w Nature) przyszedł ubrany w jeansy i t-shirt adidasa reprezentacji piłkarskiej Belgii... Kolejna ciekawa obserwacja - "elegancka" koszula z krótkim rękawem wcale nie jest domeną polskich wesel... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 5 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2018 4 godziny temu, jack13th napisał: Kwestia łezki lub jej braku to wg mnie sprawa osobista, ale dociągnąłbym krawat 3 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Ja uważam, że to wszystko jest kwestia własnego uznania i powolnego dochodzenia do oczekiwanego efektu. Bernhard Roetzel (mam nadzieją, że uchodzi tutaj jeszcze za autorytet) uważa, że łezka jest opcją, a niedociągnięty krawat nie ma racji bytu. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2018 13 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 6 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2018 Dzisiaj. * garnitur i koszula Suitsupply * krawat i poszetka od Poszetki * debiutujące TLB 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Napisano 6 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2018 12 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2018 @blekit świetne buty. Co to za model/kolor ? Wydawało mi się, że nie mieli tak ciemnego brązu @nejfan jaki to materiał marynarki ? Nie jest za gorąco w DB w lecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2018 @Żorż Ponimirski dzięki! Buty są czarne, model Charles 547s. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2018 Remont się kończy, powoli odzyskuję dostęp do szafy. * marynarka Andells Atelier * koszula Suitsupply Jort * 2x Poszetka * Benevento * Vass 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. qvist Napisano 16 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 garniak SuitSupply MTM koszula SuitSupply (traveler) krawat Poszetka.com, grenadyna grossa poszetka Miler buty Meermin oxfordy brogsy z museum calf skarpetki SuitSupply sikor Glycine Combat Polish Air Force 100 Years Limited Edition 15 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2018 Fioletowo - zielony 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 17 Sierpień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2018 Dzisiaj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Alfred Sargent 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi