Dapi Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2017 MTM VBC CTShirts Poszetka.com wełna JohnMalker.com 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 20 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2017 Jesiennie * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Berwick * kaszkiet Miler Menswear 10 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2017 Pięknie, panie blekit, poczułem jesień. Prosto ze swojego horyzontalo-grypowego stanowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Napisano 20 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2017 Piąteczek 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 20 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2017 Tweedowy dzień 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2017 Debiut w CMDNS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2017 Godzinę temu, P.Pawel napisał: Debiut w CMDNS. Brakuje mi tu poszetki oraz zalecam zmianę węzła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.Pawel Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2017 Na jaki? Próbowałem four in hand i wydawało mi się, że jest za wąski i ginie na tle całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2017 17 minut temu, P.Pawel napisał: Na jaki? Próbowałem four in hand i wydawało mi się, że jest za wąski i ginie na tle całości. W takim razie spróbuj alberta, jest trochę większy od 4inhanda, ale nie jest, niestety muszę to napisać, ziemniakiem jak ten zaprezentowany na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 21 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2017 Patrząc na zdjęcie, poszetka mogłaby być ciemniejsza 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Dziś znowu knit szarmanta (zackroman brzmi dla mnie po prostu mniej estetycznie). 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 Ten knit ma rzeczywiście długość 158cm czy to jest bład na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 (edytowane) 158. jest przedługi. Można skrócić bez konsekwencji. Cieńsza końcówka jest długa. Edytowane 22 Październik 2017 przez Midlife-Crisis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 22 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 A to jest akurat właściwa dla mnie długość - bez skracania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. p_b Napisano 22 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2017 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Napisano 23 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 MTM CTShirts/poszetka.com kaszmir/osovski.pl wełna --> dół Berwick grain, ciemnoszara flanela, szelki Doleath 10 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 23 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Cienkie, ale cieple polo z dlugim rekawem, welna extra fine merino. Marynarka MTM, tkanina Loro Piana, houndstooth. Dwie wersje do wyboru: na i pod 6 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MWojtylak Napisano 23 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 23 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 23 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2017 Kilka dni temu, ale myślę że dobrych zdjęć nigdy za wiele w temacie. Na pierwszym zdjęciu z prawej strony Fabien Burnier z firmy Hermes - jakże bliskiej mojemu sercu Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 24 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 MTM VBc flanel120s CTShirts/szelki SuSu/krawat Lambert wełna --> dół spodnie flanela tytoń/Berwick 3182 olejowane 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Victor Napisano 24 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2017 18 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 MTM VBC SuSu/poszetka.com sixfold 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 26 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Fular 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 26 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 W dniu 23.10.2017 o 14:23, MWojtylak napisał: Bardzo fajna góra i fajny dół, które do siebie nie pasują: kapelusz z dwurzedówką - ok dzinsy z monkami - ok kapelusz z dżinsami - ok nawet dwurzedówka z dżinsami - ok ...jednak kapelusz, dwurzedówka, krawat i dżinsy mnie nie przekonują. Nie jest to kwestia żadnych zasad, po prostu coś mi tu zgrzyta. Byłoby chyba lepiej gdybyś odformalnił górę, zdejmując krawat. 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi