pirat Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 3 godziny temu, maciato napisał: Materiał marynarki super. Można go gdzieś kupić? Ale czy do tych spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2017 Ja rozważałem go do dżinsów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Z samego ranka.... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Marynarka, spodnie: Suit Supply Koszula: TRL Krawat: Yorn Poszetka: poszetka.com buty: Yanko 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bodzixon Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Popularne ostatnio rzeczy na forum: Havana z outletu SS i krawat lniany z poszetki.com. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Heh byłbym w stanie zrobić praktycznie identyczny zestaw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Uśmiejecie się, jestem dziś prawie tak samo ubrany, (tylko koszula od Osovskiego) Ta marynarka z outletu SuSu nie jest aż tak jaskrawa jak to wynikało ze zdjęć na stronie sklepu. Jak widać jeden z bardziej popularnych modeli na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 5 minut temu, artisan napisał: Uśmiejecie się, jestem dziś prawie tak samo ubrany, (tylko koszula od Osovskiego) Ta marynarka z outletu SuSu nie jest aż tak jaskrawa jak to wynikało ze zdjęć na stronie sklepu. Jak widać jeden z bardziej popularnych modeli na forum Mi ten kolor do końca nie podchodzi. W słońcu jak dla mnie jest już za bardzo jaskrawy, ale za 400 zł głupio było nie brać - zawsze to urozmaicenie garderoby Za zostawieniem marynarki przemówiło również to, że to moja pierwsza Havana, a już wiem, iż nie ostatnia - bardzo podoba mi się ten krój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Koszula VistulaGarnitur Massimo DuttiKrawat MilanówekPoszetka PróchnikButy Carlos Santos 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Garnitur Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Dnia 2.04.2017 o 21:53, BrotherM napisał: @Pan Garnitur Można wiedzieć skąd ta dwurzędówka? Oczywiście. Jest to Madison z SuitSupply. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Garnitur Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Ostatnie dni we flaneli. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 50groszy Napisano 4 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Powiedzmy, że coś pomiędzy preppy a klasyką : 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 Marynarka: Lancerto&MrV Krawat: NN (germany) Koszula: TRL Poszetka: Camicissima Hmm... zmieściłeś się w dostępną rozmiarówkę tych marynarek? Zdawało mi się, że jesteś raczej z opcji rozkładowej 100+... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2017 11 minut temu, dlugaslongas napisał: Hmm... zmieściłeś się w dostępną rozmiarówkę tych marynarek? Zdawało mi się, że jesteś raczej z opcji rozkładowej 100+... Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Hmm... tylko do zdjęcia na forum. Kupuję, robię fotki i zwracam do salonu. 100+ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Garnitur Napisano 5 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Dzisiaj róż i atlantic. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Wszystko ładnie się komponuje, Atlantic również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 marynarka: Charlie Allenkoszula: MDkrawat: Poszetka.composzetka: NN (TKMaxx)spodnie: MDbuty: RL (C&J)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 MTM flanela 120s VBC, CT, EoE 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 22 godziny temu, Pan Garnitur napisał: Dzisiaj róż i atlantic. Ale piękny garnitur... Inna sprawa - odnoszę wrażenie, że pin collar jest stworzony do dwurzędówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Garnitur Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 32 minuty temu, Lebowski32 napisał: Ale piękny garnitur... Inna sprawa - odnoszę wrażenie, że pin collar jest stworzony do dwurzędówek. Dziękuję bardzo - Madison z SuitSupply. Po 48 h znikł ze sklepu... Co do pin collar'a to tak - w szczególności do prążków. A i ciekawostka - wszystkie pin collar'y, które mam w swojej szafie, przerobiłem sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Dzisiaj, uroki wiosny i powrót flaneli. * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * Berwick 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi