Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 Bad hair day. * Suitsupply Havana * Tyrwhitt * krawat i poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Shoepassion EDIT. Zdjęcia powinny wrócić do normy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 No stary, Nucky Thompson może zacząć się bać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 59 minut temu, blekit napisał: Ukryj zawartość Trochę kombinowałem ze sposobem dodawania zdjęć - czy widać jakąś różnicę? Proponowałbym powrót do sprawdzonych metod dodawania zdjęć; ja widzę jedno z czterech i to ukryte (jak zresztą widać po cytacie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andre Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 @Ataman - bardzo podoba mi się krawat, co to za marka? Ogólnie widzę, że zestaw dużo bardziej stonowany niż zawsze, ale moim zdaniem dobrze wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 @Andre - krawat jest kupiony w Próchniku. Dziękuję za miłe słowo. Wolę bardziej kolorowe/wzorzyste, ale mi nie wychodzą więc za radą forum zaczynam od podstaw. Edit: Literówka/ortografia, dziękuję za zwrócenie uwagi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 @Ataman bardziej kolorowe i wzorzyste będą wychodzić, tylko pozostałe elementy niech będą spokojniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 @xkoziol - to jak kot nie wygląda, jak kozioł też, się Ci pomyliło zwierzątko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 To widzę dzisiaj dzień ciekawych spinek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 5 godzin temu, xkoziol napisał: Świetne. W sam raz dla rekina biznesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 No nie z dzisiaj, ale jak spinki to spinki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 4 godziny temu, lolo napisał: @xkoziol - to jak kot nie wygląda, jak kozioł też, się Ci pomyliło zwierzątko? Bo te są do pracy, a "po domu" i do klikania na forum Kolega ma takie: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. JDC Napisano 30 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Wiem, zdjęcia nie powalają jakością, ale to z telefonu i dlatego jest marnie, szczególnie zdjęcie butów, ale starałem się uchwycić nawiązanie koloru skarpet do krawata 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 11 godzin temu, lubo69 napisał: Bo te są do pracy, a "po domu" i do klikania na forum Kolega ma takie: Taaaa, a pod koszulą pewnie Kolega nosi to: http://polish.yyw.com/barnalola/Necklaces-Pendants/Baphomet-Necklace-Chain-Satanic-Goat-Head-Pendant-Pentagram-Occult-LaVey-Sigil_866772/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 9 godzin temu, JDC napisał: Wiem, zdjęcia nie powalają jakością, ale to z telefonu i dlatego jest marnie, szczególnie zdjęcie butów, ale starałem się uchwycić nawiązanie koloru skarpet do krawata Skąd spodnie masz takie fajne? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuberos Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 @Wincenty zgaduję, że stąd: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 1 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply Havana * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * Shoepassion 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregx Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Dzisiaj tak Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 2 minuty temu, gregx napisał: Dzisiaj tak Przewróciło się, niech leży... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 1 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Ja dzisiaj bardziej oficjalnie. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gregx Napisano 1 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Jeszcze jedna próba 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 @gregx, monochromatycznie, a z pazurem. ale bez swetra na moje oko byłoby dużo lepiej, bo on przeładowuje i odbiera charakter całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 23 minuty temu, Miro napisał: @gregx, monochromatycznie, a z pazurem. ale bez swetra na moje oko byłoby dużo lepiej, bo on przeładowuje i odbiera charakter całości. ... ale chłodniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 13 godzin temu, Wincenty napisał: Skąd spodnie masz takie fajne? @kuberos dobrze odkopał w wątku. Teraz kiedy patrze na te zdjęcia to mankiet wyszedł dokładnie jak chciałem - Whitesnake'owo, bo nie ukrywam, że jego zdjęcia były inspiracją akurat tego elementu spodni Góra i reszta Blueloafersowa, chociaż zapięcie następnym razem przesunę jeszcze bardziej w bok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 12 godzin temu, JDC napisał: @kuberos dobrze odkopał w wątku. Teraz kiedy patrze na te zdjęcia to mankiet wyszedł dokładnie jak chciałem - Whitesnake'owo, bo nie ukrywam, że jego zdjęcia były inspiracją akurat tego elementu spodni Góra i reszta Blueloafersowa, chociaż zapięcie następnym razem przesunę jeszcze bardziej w bok. Mankiety są idealne wg mnie i przy szyciu swojej pary dam jako przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 21 godzin temu, JDC napisał: Teraz kiedy patrze na te zdjęcia to mankiet wyszedł dokładnie jak chciałem - Whitesnake'owo, bo nie ukrywam, że jego zdjęcia były inspiracją akurat tego elementu spodni Dziękuje bardzo. :). To trochę tłumaczy dlaczego twoje spodnie tak mi się spodobały :). Kto je szył? Można zamówić zdalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi