Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 24 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Garnitur: Suitsupply Koszula: Miler Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Loake 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2016 Kaszmir na szyi 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 * marynarka Suitsupply * koszula Osovski * krawat i poszetka od Poszetki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 23 godziny temu, blekit napisał: Brown in town. Rewelacyjnie uformowane rondo kapelusza. Ja za Chiny ludowe nie mogę swoich tak wyprofilować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 25 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Chciałem na świeżym powietrzu, ale pada. Garnitur: SS Krawat: La Corona Poszetka: Poszetka Koszula: TRL A w rogu teczka Motorhead Mistrza Skalpela. Dziękuję nieustająco, MISZCZU! 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 25 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat i poszetka: Poszetka.com (tak, wybrałem ten sam, co wszyscy ) Buty: Yanko 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 25 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 Kaszmirowe 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolewskiej Napisano 25 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2016 6 godzin temu, Wuj napisał: Chciałem na świeżym powietrzu, ale pada. Garnitur: SS Krawat: La Corona Poszetka: Poszetka Koszula: TRL A w rogu teczka Motorhead Mistrza Skalpela. Dziękuję nieustająco, MISZCZU! Co to za model butów? Czy ten kolor bedzie pasowal do dzinsow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 26 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Garnitur: Suitsupply Koszula: Lambert Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 27 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 Marynarka: Lantier Spodnie: Suitsupply Koszula: Lambert Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Berwick 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 Dnia 10/24/2016 o 08:44, Hargin napisał: Niestety nie mogłem odzwierciedlić koloru garnituru (intensywne navy z miodowymi chalk stripe's) Garnitur: SuSu Koszula: Ch.Berg Krawat: Set Poszetka: poszetka.com Buty: Yanko Bardzo w stylu Chad's z B&Tailor (y) Szczegolnie biala koszula z tym gladkim krawatem. Ladny kontrast, nie udziwnione, super zamszowe buty - bardzo mi sie podoba! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply Havana * koszula Miler Menswear * krawat Dignito * poszetka od Poszetki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 27 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2016 Kiedy coming-out z brodą? Bo widzę, że tutaj jakaś przyczajka jest ze zdjęciami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Movember się zbliża 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 U mnie oficjalnie. Przemówienie do ponad 200 osób. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 Trochę dzisiaj ciepło, a ja we flanelowym Van Gils, mocno zwężonym w ramionach u krawca, bom trochę schudł. Koszula Lantier, krawat to ostatni nabytek z Lamberta, mam wątpliwości, czy nie gryzie się z kratką garnituru, choć założyłem go świadomie. Poszetka z poszetki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2016 8 godzin temu, pablo102425 napisał: U mnie oficjalnie. Przemówienie do ponad 200 osób. Płaszcz ciekawy, marynarkę jaką miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Halloweenowy Clark Kent 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Dzisiaj na odsłonięciu pomnika króla Jagiełły w Central Parku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 @Beny23, ale pomnik też mógłbyś pokazać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Specjalnie dla Ciebie @Koval 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 To rozumiem! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 31 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2016 Odwiedził mnie ostatnio duch Üxkülla w często poddawanym dyskusji, ale rzadko widywanym strollerze ztj. Stressemanie. Dotrzymałem towarzystwa w żakiecie przy doskonałym koniaku #all_bespoke 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pan Janusz Napisano 31 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2016 Pogoda idealna na kapelusz Płaszcz: @Sebastian Żukowski 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi