Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PanJohnson Napisano 6 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Garnitur SuSu Krawat Atlas design z lumpeksu Koszula vistula 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Jest ok, tylko zamień tego pół Windsora na 4 in handa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 A ja mam wrażenie, że koledze pasuje taki węzeł. Od razu skojarzył mi się z Księciem Michałem z Kentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Też zwróciłem uwagę na węzeł i choć sam, nigdy nie ststosuję, to Panu Johnson pasuje. Ładne, dość szerokie klapy, normalnej wielkości kołnierz oraz zarost, który dodaje twarzy objętości i nawet Windsor wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 "Nawet windsor". Nie rozumiem nienawiści części forumowiczów do windsorów. Z odpowiednim krawatem, który ma wypełnienie na tyle lekkie, że węzeł nie jest masywny, windsor może wyglądać bardzo dobrze. Sam od czasu do czasu wiążę windsora, na przekór forumowym i blogowym poradom Wydaje mi się, że wygląda całkiem OK. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2016 Zając Twój windsor wygląda świetnie! Mimo że sam bardzo rzadko wiąże pół Windsora w normalnego nigdy to zgadzam się że dobrze zawiązany i odpowiednio dobrany do koszuli windsor może wyglądać bardzo dobrze. Dzisiaj kościelnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 7 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Osovski & Mr.Vintage Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 1 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Krawat to 3-fold? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Tak, z wypełnieniem standardowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 @Aron to jest len/jedwab? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Nie. To jest czysty jedwab z nowej dostawy - nie ma go jeszcze widocznego w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Zastanawiałem się nad tym materiałem, ale zdecydowałem się na inny (w listki). Już widzę że i ten chyba kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Złoto 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 W konwencji siedzącego selfie i koszuli w stylizacji dźinsu (2 podejście) Wiem, marynarka powinna byc rozpięta w takiej pozycji... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrzescijan Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Osovski & Mr.Vintage Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko Aron, czy ta marynarka jest dostepna w komplecie garniturowym? Mozesz podpowiedziec ktory to model? Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z pracy - angielska klawiatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 wygląda na Havana Blue Plain http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C848.html?cgid=Jackets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * koszula CT * krawat Miler * poszetka od Poszetki * trzewiki Yanko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Aron, czy ta marynarka jest dostepna w komplecie garniturowym? Mozesz podpowiedziec ktory to model? Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z pracy - angielska klawiatura. wygląda na Havana Blue Plain http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-blue-plain/C848.html?cgid=Jackets Tak, potwierdzam, to jest ta marynarka (nie ma całego garnituru). Dodam jeszcze, że przechodzi pomiędzy kolekcjami, sam kupiłem ją w kolekcji wiosna-lato 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 W odcieniach brązu / szantung 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Sesja z łososiową koszulą z nowego wpisu na www.MilerSzyje.pl 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Według mnie krawat nie gra z koszulą. Na zdjęciach koszula wydaje się jakby lekko różowa. Niby łosoś jest pomarańczowy, więc krawat powinien pasować, ale w tym wypadku wybrałbym inny. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 8 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Mocne propozycje, ale skoro to wątek "co mam DZIŚ", to dziś - marynarka: MD, bez konstrukcji (stąd tak się układa na zdjęciach), - kamizelka: SuSu - koszula: TRL - krawat: Giugiard - wełna, - poszetka: NN len + - spodnie MD bawełna w delikatną jodełkę - buty: Gordon&Bross Fabian 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Złoto @ Poszetka: co to za marynarka? Bardzo mi się podoba, szukam podobnej, ale nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 @ Poszetka: co to za marynarka? Bardzo mi się podoba, szukam podobnej, ale nie mogę znaleźć. szyta na miarę u nas w pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi