TomiW01 Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 To jest bardzo cienki sweter z 'Merino wool'. Bardzo gladki w zasadzie. Na pewno swiatlo padajace pod katem wyolbrzymia fakture. Gdyby oswietlic go od przodu bylaby gladka, kazdej tkaninie mozna nadac w ten sposob fakture. Nie byl to zamierzony efekt ale swiatlo przednie jest bardzo nudne, a ja nie chcialbym prezentowac zestawow jak w sklepie internetowymCzy do tego granatowe chinosy czy ciemne denimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Czy do tego granatowe chinosy czy ciemne denimy ? Obie pary ktore wymieniles pasowalyby. Ja akurat jednak mialem szara flanele od VBC, dosc gladka i lekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 @TomiW01: spodnie, bez krawata w wersji casualowej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Marynarka ładna, koszula ładna, ale ten sweterek... mocny oldschool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Marynarka ładna, koszula ładna, ale ten sweterek... mocny oldschool Nie specjalnie sie zastanawiam czy to jest oldschool czy cokolwiek innego. Lubie w zimie nosic kardigany/cienkie swetry pod marynarka (nie 'sweterki' ). Widze w tym same zalety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Marynarka ładna, koszula ładna, ale ten sweterek... mocny oldschool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Właśnie skąd sweter? Nie mogę znaleźć od jakiegoś czasu kardigana w ciekawych kolorach i o dobrym kroju (nie za długi, pasujący w miare do spodni z wysokim stanem i szczupłem sylwetki etc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 @adamus: Uniqlo; zawsze maja bardzo duzy wybor kolorow i materialow, z tego w sumie slyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Piękne zdjęcia. Chętnie wrzuciłbym coś gdybym miał do dyspozycji takiej jakości fotografie. Uniqlo to klasa sama w sobie, dotychczas jeansy kupowałem wyłącznie u nich, a od kolekcji jesień/zima zacząłem zaopatrywać się również w kaszmirowe swetry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Można gdzieś kupić w pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Poszetka.com, co to za koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 666sta strona Zestaw poszetki świetny kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 @TomiW01: spodnie, bez krawata w wersji casualowej. Fajne zestawienie. Co to za marynarka i cardigan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 23 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 @Ataman: http://www.uniqlo.com/eu/en/company/faq/delivery.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 23 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2016 Fajne zestawienie. Co to za marynarka i cardigan? O cardiganie już było wyżej. Merino wool od Uniqlo. Marynarka, stara Havana od Suitsupply, ma chyba jakieś 2 lata. Dzisiaj bardziej biznesowo było: 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 @Miro: bo to jest wyższa szkoła jazdy, aby połączyć ze sobą takie wzory i nie być zachowawczym. Dla mnie bomba, choć ostatnio jestem uczulony na dzianinowe kamizelki. Tą pokazana przez @bluefoafers postrzegam jako separator pomiędzy silnym wzorem marynarki, a kolorem/fakturą koszuli i wyrazistym krawatem - jednak mam pewien problem z jej fakturą, jakby zbyt włochatą (przynajmniej na zdjęciu). Zestaw @poszetki genialny, ale sama kamizelka wydaje mi się ciut zbyt długa. @Hargin, ja rozumiem i doceniam i niezachowawczość, i połączenie wyrazistych pasów z kratką - i z kamizelką jako separatorem. Ale krawat jednak moje oczy razi - na mój gust dwie szczypty pieprzu za dużo - choć cała potrawa nad wyraz smakowita - polubienie dałem od razu A kamizelka w zestawie Poszetki.com rzeczy wiście za długa, nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 24 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Próba na dziś wieczór: Garnitur - SuSu York Koszula - Seidensticker Kamizelka - MTM Lazar Rybnik Krawat - Yves Saint Laurent Spinki - coś z ametystem 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Poszetka.com, co to za koszula? na miarę, zamówić można u nas w pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Dziś na luzie / związany knittem Dyskusja knit - grenadyna przeniesiona tu https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1205-tkaniny-i-inne-materiały-wzory-sploty-i-inne/?p=201708 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 25 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Dzisiaj * garnitur Lazio SS * koszula CT * krawat z jedwabiu madder, poszetka z wełny madder, oba od Poszetki * pasek Massimo Dutti * lotniki Berwick 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 25 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Trzyczęściowy garnitur z około czterdziestoletniej wełny by Miler Bespoke Tailoring Koszula Miler Luxury Shirts - różowa półformalna Krawat i poszetka - Miler Accessories Teczka - Manufaktura Miler Buty Loake Taunton (teraz w przecenie) Miasto - Gandawa (bardzo lubię i polecam!) :D 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 @Aron, przeczytałem to co napisałeś, a jest w cytowanym przeze mnie fragmencie. @4inHand Całkiem gustowny słup ogłoszeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 @4inHand Całkiem gustowny słup ogłoszeniowy Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 25 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 Zeby bylo w temacie to "grenadyna" 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 25 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2016 @4inHand, dostaliście zgodę na zamknięcie połowy miasta do zdjęć, czy musiałeś wstać o świcie? (zero ludzi w okolicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi