Ataman Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Hargin słabo dociągnięty krawat, albo jakoś dziwnie się ułożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Czekałem, aż ktoś się tego czepi @Hargin, skracałeś rękawy w marynarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Czekałem, aż ktoś się tego czepi @Hargin, skracałeś rękawy w marynarce? Faktycznie powinienem poprawić krawat przed zdjęciem, odprasować przód koszuli i przepastować buty Jedwab śliski i się luzuje Tak, zawsze muszę skracać w swoim rozmiarze (ale tylko o 1-1,5 cm, więc ani góra, ani nie ruszam guzików). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 11 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Garnitur: Suitsupply - Havana Koszula: Osovski & Mr.Vintage Krawat: Emanuel Berg Poszetka: Vistula 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Nad tak "sporą" brodą trudno czasem zapanować. Zestaw MarcinaJarosza wydaje się być ok. Jestem ciekaw butów i koloru spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Aron Garnitur wydaje się nieco za szeroki w klatce, ale ta koszula! Kapitalna Poszetka też bardzo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Panam Napisano 11 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Garnitu: SuSu - Hudson Koszula: Osovski - Mr. Vintage Krawa: Zakcziewicz Poszetka: Vistula Buty: Meermin 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gregx Napisano 11 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Dzisiaj tak. Marynarka SuSu, reszta poszetka.com 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastolatek Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Budżetowo na debatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ja na pół oficjalnie dzisiaj. Garnitur Vistula Koszula TML Poszetka Recman Krawat ? Buty Berwick 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Ataman: zdecydowanie za mało "dziadkowo" ... choć czekaj, krawat min. 12 cm (na oko) chyba jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Trochę za dużo tego krawata, przyrównując do szerokości klap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Dziadkowe paski są na koszuli. Krawat ma 10cm takiego 12 dałbym synkowi jako śliniaczek Tak poważnie to zgadzam się, za szeroki do klap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Trochę za dużo tego krawata, przyrównując do szerokości klap. Jedyne klapy, które mi przychodzą na szybko do głowy, odpowiednie szerokością... to madison z SuSu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Ten na Twoim zdjęciu chyba węższy jest od mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Hargin miał na myśli klapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Ataman: na zdjęciu chodzi o marynarkę - model "madison" w kategorii "dziadkowość" ten krawat w pasy zupełnie nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Mi chodzi o to że na Twoim zdjęciu jest odwrotnie. Krawat za wąski do klap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Ataman: to nie "moje zdjęcie" tylko zdjęcie z zasobów sieci... wybacz, ale nie znalazłem zdjęcia idealnie oddającego szerokość Twojego krawata, z pięknie-szerokimi klapami SuSu Madison ... aczkolwiek skoro piszesz, że ma 10 cm, to musi być wina zdjęcia... ale wówczas Twoje klapy mają.... hmm... 6 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Hargin: moim zdaniem klapy w tej marynarce jak najbardziej odpowiadają szerokości krawata. Krawat 12 cm i klapy też 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Panam: i o tym cały czas chciałem powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 Dajcie spokój z tymi szerokościami klap i krawata. Krawat nie powinien być zbyt szeroki, niezależnie od tego, czy klapy są jak w Madisonie, czy Don Drapera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Lebowski32: .... podpowiem z sympatii ... to niewinne żarty trudno brać to na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Hargin że Twoje zdjęcie to skrót myślowy nie czepiaj się ;P. Na zdjęciu które wrzuciłeś są odwrotne proporcje tzn za szerokie klapy do krawata. Przynajmniej tak to na moje oko wygląda. Prościej tego już nie umiem tego napisać. I odpowiadając dalej to moje klapy mają 7 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 11 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2016 @Ataman Harginowi chodziło tylko o klapy na zdjęciu, które wrzucił. Chciał pokazać jaka szerokość nie gryzłaby się z Twoim krawatem. Krawat, który jest na tamtym zdjęciu jest przypadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi